Jag älskar, älskar, älskar, älskar

älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar, älskar innebandy. Träningen igår va awsome när vi spelade match, resten va lite lojt eller hur man säger men herregud vad jag älskar innebandy. Inte så ofta jag har den här känslan även om jag alltid älskar innebandy sjukt mycket så är det inte ofta jag är såhär taggad som jag är nu. Så när de sa att de satte in ett extrapass i eriksdalshallen blev jag överlycklig haha...
 
Det var mysigt i stan innan också¨, käkade på hötorgshallen och hittade några julklappar tror jag. 10 i 1 idag åker jag tillbaka till en till träning, wihooo!
 
Testade halloween effekterna på picmonkey förresten, inte helt värdelösa inte.
Puss från en uberglad en!
 

Inventering

Sådär ja! Nu är inventeringen klar, som pågick i 5 onhalv timme. Känner mig otroligt duktig asså! Jag räknade allt från himmel till jord- fönsterrengöringsdukar, diskmedel, galgar, 10 kilos fågelfröpåsar, fågelkakehållare, blomkrukor och massa mer vilket medför att jag just nu har lite ont i huvudet och ryggen. Borde gå och sova nu eftersom att jag ska till stan med farmor och se på bio, käka och direkt vidare till innebandyträning efter. Sov sött!


Rea på nelly.com

 
Ville bara göra lite reklam för rean på nelly.com- jättebra! Finns snygga klänningar för 200, skor, smycken för 30 osvosv... Jag orkar inte köpa nått, ska in med farmooor imorrn och mysa så det blir väl kanske lite småköp då. Sen så är det roligare och shoppa efter jul och min födelsedag när jag får påfyllning i kassan, hehe.
 
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/vardagsskor/nelly-trend-917/spike-917248-14/
 

Jag älskar dessa bilder

Tumblr_mcnclg93jz1rjgi8xo1_500_large
Tumblr_mchziqd9hm1rom3zno1_250_largeTumblr_mbj5pnpf8v1r5cnkko1_1280_large
Photo-2012-10-11-15-43-24-707_5081b10cddf2b373fa000b9a_large
A4eaa758213411e2b95b22000a1fab39_7_large
237776055296504646_aoa2pb5v_c_largeEdd1af7a212511e2ba6922000a1fb733_7_large
Tumblr_mclr1g5piq1qhl3kqo1_1280_large
/Moa

Före & efter

Fett stelt egentligen att jag redigerar massa egobilder.. Men det är jättekul faktiskt. Sån himla skillnad! Drar på innebandymatch nu, herrå!

Taggelitaggish innebandymatch

 
nnebandymatchen gick bra trots att vi förlorade med 1-0. Våra cp domare stod i vägen hela tiden och när man försöker argumentera med dom så säger dom bara "sluta nu" och då måste man va tyst om man inte vill ha utvisning. Skitgrej. Vaknade upp strax efter 8 idag tror jag, var alldeles slut efter gårdagen. Vi hade det mysigt hos Chill med några tjejer, käkade middag och massa annat och jag och Julia fick sova i dubbelsängen som det trogna par vi är efter att vi hade nattat alla och stoppat om dem. Skrattade mycket denna kväll.  Sen gick jag och min gubbe ner till soffan och sov en timme extra bara för att vi kunde och åt frulle  och tog bussen hem...
 
Jag känner mig så jäkla duktig, idag har jag bara gjort nyttiga saker; rakat benen, fixat iordning mig för dagen, tvättat matchkläder för hand, tv och ätit american pancakes. Så nu återstår det bara att tagga match i Bro ikväll! Ge mig en spark i baken inför det!
Hejsvejs
 
 
 
 
 
 

Misslyckat försök till videoblogg

Jag har försökt videoblogga i10 minuter och det låter helt förbannat dåligt, jag fattar inte hur man gör? Bara sjukt stelt... Okej här kommer ett löfte- en videoblogg under höstlovet. Jag lovar att försöka! Var hos Maja igår och vi skulle kolla på Matrix men ingen fattade nått så vi satte på en annan som handlade om en kille som var deprimerad, stannar tide och målar av kunderna i en matbutik. Sjukt jäkla spännande! For och storhandlade gjorde vi också på ica, coola som vi är och nu ska jag göra american pancakes! Puss och kraaam

2855 kronor- check

Ja, nu har jag och Maja vart ute i kylan ett tag och sålt julblommor och lite smått o gott. Jag sålde för 2855 kronor! Herregud, och det var liksom på ungefär 70 minuter skulle jag gissa. Pengarna vi tjänar för det går rakt ner till sparandet inför balen/resan eller vad det nu blir, känner mig ganska nöjd faktiskt. Tänke gå till henne snart och kolla på film! Nu ska jag käka litt smått, guess i'll see yaaaaaaaaa!
 

Lite nytt i designen

Så då var det gjort, skönt! Känns redan roligare att blogga!
bild från italien, utsikten från hotellrummet var helt f*cking underbar
/Moooos

Home again

Vissa rubriker skriver jag på engelska, vet inte varför... Låter proffsigare kanske? Har ingen aning. Jag kom nyss hem från dagen som spenderades med klassen med massa fix inför musikalen och sen middag och så. Nu ska jag se glee och hoppa tidigt i säng för jag ska vara pigg som en mört imorrn!

Förresten, min största dröm just nu är typ att kunna shuffla och dansa som i Gagnam Style, så jävla kuult att kunna det ju! Fast med mitt handikapp inom koreografi, vighet och kordination kommer ´det nog aldrig gå, men drömma kan man ju alltid.

Ny header kommer inom de närmsta dagarna!

Puss /Moa


Som en chef

Idag så åkte jag till stenhamra efter skolan, och när jag gick av bussen så visste inte jag riktigt vart jag skulle. Så jag stod där som en, jag vet inte vad. Men såklart satt typ skit många vid konsum och skrattade säkert åt mig när jag stod där och försökte få tag i Liv och Matilda som var vid skolan. Men jag kom iallafall fram till skolan och där var vi innan vi gick till kyrkan där vi träffade vår konformader!! Kommer bli helt stört kul att vara ledare för dom, ha massa hemligheter och bestämma vad de ska göra. Men sedan åkte jag hem och satt där med en lime grön tröja, som vi hade fått av kyrkan där de stor stort på ryggen "ledare", känner mig dock grymt tuff men den på.. Men nu ska jag fortsätta kolla på Glee som är min nya drååååååg
 
Skogstorp 
 

10 anledningar att älska hösten

 
1. löven...
2. färgerna...
3. mysstunderna...
4. de varma dryckerna...
5. ingen som helst anledning att göra något annat än att slappa...
6. stickade tröjor, vantar, halsdukar...
7. alla filmer man får tid att se...
8. bakande...
9. det underbara ljuset på mornarna när man går till skolan...
10. man vet att julen snart är här...
11. höstlovet...
 
11 blev det visst!
Puss /Moa♥

Oct. 24, 2012

Jag skrev ett tusen år långt inlägg igår som blogg.se bestämde sig för att ignorera, fuck that shit. Men skitsamma, nu får det funka!

Jag dör vad det är vackert ute just nu! Måste gå ut och fota snart i drottningholm innan allt försvinner. Förresten så vet jag att jag varit usel på bloggningsfronten men om två dagar är det höstlov och jag lovar att försöka fixa minst två inlägg per dag! Puss



En sockerbagare...

I söndags åkte min syrra och jag in till stan och var på cupcake kurs. Det var skit kul även om jag läste fel på receptet och vår bakings maskin fungarede inte så de blev stömavbrott några gånger innan vi bytte till en annan som var trasig. Men resultatet blev ju grymt... Eller kanske inte, men de var iallafall goda höhöh. Så nu har jag nästa käkat upp hälften och sitter och kollar på Glee.
 
Sen måste jag bara säga att jag är grym på att sälja julblommor! Har redan tjänat 2300 späääänisar. Nu ska jag trycka i mig lite mer go' fika och titta på Glee innan jag ska gå och sova
 
Här är några bilder på mia mäster verk!!! Tadaaa
 
 
 

Jag vet att jag är dålig

Jag har inte bloggat, men nu gör jag det i alla fall. I lördags åkte jag till matchen och jag FICK faktiskt spela i 20 mintuer! Slutade däremot med ganska stor målskillnad till dom. Men det var nära att damlaget kom till ettan! Sen duschade jag och åkte och körde laserdome+middag med 97 laget och hade världsbäst kväll. Påväg hem bestämde vi oss för att träffa nåns killkompisar så vi åkte och var med dom i två timmar kanske. Sen gick jag och JUlie för vi var trötta haha tråkiga!
Dagen efter spelade jag oavbrutet innebandymatch med högalid i 40 minuter! Snacka om att jag va död. Idag vare matteprov och nu är jag påväg till stan med amanda för möööte . Japp hej långa inlägg! Hejdå


På bussen

Sitter på bussen och snackar och taggar inför damlagsmatch. Inte för att jag kommer få spela men det är fötusan sista matchen innan dom går upp i ettan, om dom vinner. Direkt efter duachar jag och möter laget vid brommaplan för avslutning med laserdome och middag. Åker hem i min tränares bil haha så dä blir najs. TAGGA NUUU!


Whoppa gangster style

Jag är uppe klockan 11 och ser på vampire diaries, gangsta på hög nivååå!



Massa innebandy och fotboll

Min helg ser återigen ut att ägnas åt plugg och sport. Tyvärr blev det ingen fotografering med Hanna och Simone. Så jag ska upp halv 8 imorrn och åka och träffa damlaget på bussen mot norrtälje där de ska kvala för sista gången för att komma till divition 1, hur pirrigt som helst! Ska koncentrera mig på spanskan nu, ha en underbar fredag! ♥

Godnattiiiiiii

Fy faaaaaaaan!!! Jag hade skrivit ett asabasa långt inlägg om dagen på mobben men när jag sedan går tillbaka till typ tillbaka knappen försvann ALLT!!! Bajs i analen!!!!!
Men nu ska jag sova så bajs bajs fågel bajs


Bästa halloweendräkterna

Om man frågar folk vad de helst vill va på halloween svarar de alltid samma sak. Jag vet vad ni tänker på... VARMKORV! Så varför inte slå till på en sån nu på direkten? Användbar vid alla möjliga tillfällen förutom halloween också såklart.


eller varför inte en


eller en



bara några små tips. Puss

Jag säger God natt med denna fina låt:

 
 
Bara för att skryyyyta men imorgon har jag sovmorgon till 9.30!!!! Woohoooo 
God natt och pussssisar från Majjjjaaaa

Go och glaaaa

Enligt mig är de här 4 of the best songs evvvveeeer!!!! SEEEYA 

Hahahahaha

 

Tusan vad jobbigt det var idag. Jag orkar inte med läxorna! Det är för mycket, även om det var mer i 8an. Så jag tar ut mina agressioner på... att göra om en låt som  måste vara den sämsta i värdshistorien till en himla läx-låt? Det skulle rimma men det gjorde den inte ens. Tänk att jag kunde få bra betyg i svenska....

Träningen gick skit också. Jättemånga som kollade på och jag springer där som värsta svett-mongot och ser bortkommen ut... Tack och lov för att pizzan kommer snart.

See yaaa


Asshunter

Jag sitter här och pluggar och spelar lite data

men allting bara stör mej, läxan kan gå och ta sej

Jag sitter här i rummet och men jag vill bara rymma

Så snälla ge mej ge mig bara en dag per år att leva

 


Töntarna här

Skulle skriva det här igår men vi var och kollade på fotbolls matchen igår hos vår tränare, och fyyyy fasiken vad spännande de var!!! Men iallafall så var simpan här igår och vi "pluggade"... Eller vi gjorde inte riktigt så mycket skol grejor men skit samma. Och sen så var vi inne i stan innan vi pluggade hos mig. Inne i stan tog vi någon spruta mot hepatit a, wiihoooo. Och de gör fortfarande ont i armen.. Inte kul asså. Men aja, när vi var hemma hos mig ingen kollade vi upp lite bilder vi ska ta i afrika, hahahahaha så jävla töntiga vi är men men. Ja här kommer ett litet fint collage av Majzzan och siimoneeeeee: Taaaadaaa

Helt apropå ingenting

 
Det finns grejer jag stör sönder mig på. Till exempel folk som tror att dom är så jävla balla för att dom gör till sig och är skrikiga och högljudda, försöker vara de perfekta tjejerna som alla killar vill ha. Vet ni vad? Jag orkar inte med er ibland. Är det inte bättre att vara sig själv till 100% hela tiden och låta dom som älskar en för den man är stanna och för dom som inte gillar en göra  vad dom vill än att låtsas vara ¨nån annan när man är med vissa personer? Jag tycker det. Och visst är jag inte heller kanske samma person med min farmor som jag är med den killen jag gillar, men man ska ju fortfarande känna igen sig själv. Som vissa personer som är hur gulliga som helst i ett avskillt rum och bland folk dissar den en, ger blickar och är allmänt dryg. Okej det kanske är lite överdrivet men i vissa situationer så stämmer det faktiskt till stor del. Och när man vill hitta på nått kul på ett infall, så säger många "men gud vad pinsamt" eller liknande, kan man aldrig bára göra det man vill utan att bry sig om andra? I det sammanhanget stämmer yolo jävligt bra. Att skita i andras nedlåtande blickar och snack och göra det man själv känner för. Fast att samtidigt ha respekt och inte trycka ner andra eller såra dom. Hahaha jävligt rörigt, men var bara tvungen!
 
Puss och hej
Och nej, det är inte yolo att lägga upp en bild när man rynkar på pannan om det var det ni trodde jag syftade på höhöhö

Like a ballerina...

...ska jag plugga idag. Måste göra väldigt mycket, typ so, matte, spanska, svenska, idrott... Och ikväll ska jag se Sverige-Tyskland med laget så måste göra klart typ allt. Skit. Better get started!



Vart jag ska på språkresa

Tänkte bara berätta att jag ska till Bournemouth på språkresa med min underbara vän Amanda. Det ska bli otroligt kul och vi kommer bo hos värdfamilj vilket inte var vad vi hade tänkt i början, men det var så det blev! Det blir beachvolleyboll, två dagar i London, shopping, mys på resturanger och cafeer, engelskalektioner och engelska över huvud taget, sol och bad på stranden, discon, fotboll, en del läxor, aktiviteter med gruppen, lära känna massa nytt folk från hela världen, bowling, speedboat, vattenpark och BBQ. Perfekta kombinationen enligt oss båda och jag blev såklart överlycklig när jag såg ordet fotbollsmatcher. Både för att få träning för att göra sig av med det man äter och, såklart för att fotboll är fotboll och bland det bästa i mitt liv haha. Ja, så nu vet ni!
 

Nu kör vi Simpan!!!

 

Nästan vidare till division 1

Så stolt över damlaget! Det var inte världens bästa match men de vann med 1-0. Det betyder att dom går vidare till 1:an om dom vinner nästa. Jag satt som en frusen köttbulle på bänken och höll tummarna! Lunchen med live-hockey från VIP-loungen som den kallas hahha var skitmysig också. Positivt är väl att jag slipper duscha ikväll i alla fall innan solsisan.

Förresten, språkresan är BOKAD OCH BESTÄMD!!! Så jävla lycklig över det. Nä nu ska jag återgå till extreme homework! Puss


Maajjjaaaa här jaooooo

Hej svejs alla tuffingar, jag vet att jag inte har bloggar på ett tag men "Livet kom i mellan" eller något sånt.. Men nu hade jag tänkt slänga in ett litet snabbt inlägg. Jag är bara skiiiit gla' just nu för jag ska kanske åka till *trumvirvel*..... 

Kap varde, som är en liten ö utan för Afrika!!!!!!!!! Med en kompis, de är inte helt 100% men jag tror att jag kommer följa me :D så livet är just nu på topp just nu. 

Aja nu ska jag åter gå till pluggandet av so:on om förintelsen och andra världskriget... 

Pussss och kram skumm banan ♥♥


Foton från Ekebyhovsparken

Dagen var hur jäkla najs som helst. Efter att vi hade fotat stannade vi och fikade innan vi alla drog hem åt varsitt håll, jag för att sätta på mig lite innebandygrejer och fara vidare till Liljeholmshallarna. Spelade en dålig match med Högalid som nog alla har fattat vid det här laget, förlåt för uttjatningen. Tänkte ta ett avsnitt av Dexter men måste ju ha mycket sömn till division 1-kvalet som helst. Dessutom blir det en jäkla massa plugg, lunch med damlaget och planering av språkresa på listan! Hade inte tänkt att det skulle vara nån text i det här inlägget men det blev det ändå, yolo. Okej, när jag skriver något som yolo vet man att det är dax att gå och dejta kudden, så det är det man ska göra nu då. Sov underbaaart nu!
Ingen av bilderna är redigerade
Kamera: Nikon D80 Objektiv: Nikon Nikkor AF-S DX 18-135

Lyllo mig

Matchen gick skitdåligt och jag ville bara sjunka genom jorden... Både lagets och mitt spel var pinsamt vissa stunder Nu är jag hemma om typ 10 och ska vara social. Lyllo mig.


Fotografering

(Skulle publicerats imorse)
Har just vaknat till underbart väder och är skitglad, även om jag är ganska trött också. På kvällen efter vällingby kom Maja igen och sen Amanda och Julie och sen mötte vi Gustav och Amanda på våran prommis. Hyrde film och påväg tillbaka träffade vi Adde och pratade litt innan vi gick hem och kollade på American pie reunion, den var lätt den mysigaste av alla filmerna men har skrattat mer till de andra.

Om drygt en timme tar jag systemkameran och ska träffa ett gäng gummor och fota lite i Ekebyhovsparken innan jag åker till liljeholmshallen på match med Högalid.



puss

Vällingby man

Jag och min bloggkamrat beslöt oss för att besöka Vällingby denna afton. På vägen mötte vi Frida med Henke, Elin och Emil sen. Jag försökte vara lite social med Emil men det slutade med att jag nästan blev klämd mellan dörrarna och Maja som skrattar haha. Längtar till match imorrn! Aja hej svejs


Hahahaha måste bara

Så sant! Är påväg till fotboll nu förresten, i kylan och allt! Duktigchey.se_97 liksom bah



Dampig dag

 
Jag är så jävla jäkla dampig ibland. På skolan idag till exempel. Skäller ut folk (okej en person och han är ganska jobbig och lat men ialla fall) och är allmänt sur och allt. Men ingen blir ju glad av en fyra timmars stressig NO-lektion. Eller i alla fall inte jag... Det blev faktiskt en ändring på mitt dåliga humör på spanskan, hahahah asså det var hur härligt som helst att skratta lite efter mina aggressionsanfall. Tack vare mina underbara bordskamrater. Nä nu ska jag vara rikigt glad. Det visade sig att jag ska spela match i helgen, wihooo! Satans taggad faktiskt. Plugget väntar, shao!  ♥
Le och ät choklad så kommer du allt att vara glad. Snacka om poetisk
 

Grattis syrran min!

 
Rubriken talar för sig, sorry för dålig update men så blir det när världens bästa syrra fyller 12! Har just ätit en mumsig middag och ska snart växa fast framför en film med en kladdkaka som blev mer eller mindre misslyckad. På tha skola var alla helt konstiga, lunchen spenderades med att diskutera passande kodnamn efter olika frukter. Kaktusfikon heter jag om ni ville veta, så jävla nöjd!
 
Missade träningen idag, känns inte bra! Jag har missat för mycket träningaar på sista tiden, jag vet att jag prioriterar vissa träningar framför andra men kan inte bara alla planera träningar osv efter mitt schema? Allt sskulle va så mycket lättare då. Ville bara säga det typ lixom. Nä nu ska jag avsluta det här egotrippade inlägget!

Träslöjd


Heta gubbar som håller på med träsnideri!

Träningar, träningar & träningar

Träningen gick jättebra idag, vi hade högt tempo och snackade mycket. Nu sitter jag och är glad och pratar med Amanda om språkresor och vi har lite delade åsikter men det ska bli skitkul att åka med that crazy woman! Fekke all day long. And now I started to write in English... So be it. So fucking exited about training with Högalid tomorrow, happy girl_97! Se yaa folks



Hysteriskt taggad på innebandy träning

eller inteeeeeee


Snart hemma...

 

Ensamvarg

Jag fick värsta sovmorgonen idag, men när jag skulle  stiga upp märkte jag att allt inte var som det skulle... Alma hade bundit fast snörena i änden av täcket i mina tår. mina tår är liksom längst ut så jag fick inte upp dom haha. Sen pluggade jag so och är snart klar även om det var till på onsdag. Jag gick till Maja där mina fina tjejer var och pratade av mig. Det var väldigt skönt att få saker ur huvudet, och jag älskare er för det, tack. Lite spontant sådär slängde jag på me andra kläder än mina mjukisar och nu är jag på bussen å ska köpa presenter till min käraste syster, själv! Hahaha ja, jag är en duktig och ganska ensam typ... Ikväll ska jag kolla sooooolsidaaan med girlsen. Hejrååå
 

Nyårsklänningar

Jag vet, jag är extremt tidigt ute när det gäller jul- och nyårs-klänningar. Men det finns ju såååå mycket snyggt just nu så jag kände bara för ett inlägg om dem. Här är ett par favoriter- vilken är snyggast?
Image 1 of Paprika Chiffon Skater Dress With Sequin StrapsImage 2 of Paprika Chiffon Skater Dress With Sequin Straps
Image 1 of TFNC Sequin Dress with Long SleevesImage 2 of TFNC Sequin Dress with Long Sleeves
Image 1 of TFNC Pleated Chiffon Bandeau Hi Lo DressImage 1 of Love Chiffon Wrap Hi Lo Dress
Image 4 of River Island Gold Foiled Bodycon DressImage 1 of Lipsy Bandage Bodycon Dress with StudsImage 1 of Rare Sequin Chiffon Cut Out Skater DressImage 2 of Rare Sequin Chiffon Cut Out Skater Dress
Alla klänningar kommer från asos.com
Jag dreglar......... FYfasen vad snygga! ♥
 
 
 
 

Vi kollar på nån amerikansk komedi som inte är så bra

Laget va på nån fotografering idag som gick bra. Efteråt gick jag, Julia och Soff och köpte bananer som dom nyttiga personer vi är, sen åkte vi till matchen och wops så var första seriematchen avklarad i divition 1! Den var mot hässelby och vi kom lika vilket betyder att vi startar serien med ett poäng, grymt.

Familjemys nuuu!



Puss

Tack så jättemycket allihop, blir jättegla' ska ni veta! Jag har köpt skorna på Belle Shoes i Kista för 499 kronor tror jag. Jackan är köpt på Diabless i Kista, 1499. Fortsätt kommentera!♥
 
Puss

Kista

Var på en shoppingrunda med Alma och mammsen för att vi behövde massa grejer. Åh jesus vad trött man blir av shopping, sick! Mina ögon håller på att falla ihop. Vi käkade i allafall på grekiska kolgrillsbaren eller nått och kom hem typ nu. Orkar inte berätta allt jag köpte så det blir bilder! Nu ska jag se glee så herrååå












Orienteringsförhör

Jag sitter och betraktar Bella mellan hennes skor innan min grupp ska ha förhör. Wish me luuuck!



Det är ju kallt ute

Jag hade på mig nån liknande klänning och vinröd tröja idag, helst hade jag ju också haft ett par nit-boots till och en ljusblå väska men man har ju det man har! Idag var det en alldeles för vanlig dag igen, varför händer det aldrig nått roligt? Antar att det blir lite så nu när hösten har kommit och allt. Jag önskar att jag var en vampyr, seriöst! Typ som i vampire diares, man är dödligt snygg och är i massa draman hela tiden, ganska så najs ju eller vad säger ni?
 
 Nu sitter jag och taggar för fullt till föräldra-matchen ikväll haha. Jag är rädd att vi kommer skada gamlingarna för mycket, och det är redan diskussioner vilka som kommer vinna. Vi tar dom lätt, ska ni se! Efteråt har tränarna köpt in lite delikatesser, korv med bröd och cider så det blir fett med fekke hela natten. Skämt åsido, nu måste jag plugga till provet imorn.
Härtan ♥

Genteknik

Weeey!



Oct. 02, 2012

Sitter på bussen och ska möta pappa. Jag ska på nån koll för att jag har tagit mina allergitabletter röööligt! Amanda kom jusst så jag fick sällis. Jag och pappa ska ta nån mellis och fika litt. Senare blir det träning! Jäkla ointressanta inlägg nu förtiden. Men vad gör man när man inte har särskillt roligt liv? Puss




Tusan också

Mina planer för helgen förstördes just. Bajs. Tjejer, ha det inte alltför kul utan mig. Fast lite kul är det ändå, vi har ju första innebandymatchen! Ändå är jag depp.

Jag fick just en uppenbarelse från ovan! Depp står för depression! Gaaaaah vad jag är smart! Måste plugga nu, hörs och ses.


Hjärtformad puss från lilla mig


RSS 2.0