Match med de bästa

Älskar er tjejer, idag ska vi vinna igen! ♥

Pigga som små mörtar

Vi har lagat kyckling med pasta, vitlöksbröd och vitlökssås. Fett duktiga tjejor. No ska vi sova, sweet dreams!






Gamla stan

 
Slänger in en inlägg om igår tänke jag. Skolan var ganska seg, jag längtade bara tills 2 när vi skulle sluta. På spanskan satt jag med en toast och blev skrattad åt av Fanny som tyckte att jag var äcklig som åt toast. Tack kompis, tack så himla mycket!
 
Typ 4 åkte jag in mot stan med Julie och jag höll typ på att somna haha. Vi gick in på Zara och seriöööööstjag har aldrig fattat hur mycket snyggt dom har! Vi var därinne ett tag och gick och kollade i lite mer affärer innan vi tjockade oss lite med frozen yoghurt i gallerian. Den var hur mumsig som helst men jag tog en medium- vilket i princip gjorde mig mätt innan maten och allt, great! Vi mötte ialla fall amanda i gamla stan och tog en prommis till TacoBar och åt middag. Mycket mysigare att sitta i gamla stan än bredvid hötorget måste jag säga! Vi gick lite efteråt också, stannade, köpte godis, irriterade nog alla på tunnelbanan. Ibland undrar jag om vi inte har nått medfött handikapp, så jävla konstiga hela tiden och kunde inte sluta skratta. Älskar sånna tilllfällen! Så satans härlig eftermiddag/kväll. Kom hem vid 10 och gjorde iordning mig, pratade med Simone ett tag och båda vi kände oss fett lonely för att vi var hemma ensamma och jag visste att mig bloggar-kompanjon hade huset fullt med vänner typ 50 meter bort och jag bara har min kramgoa gosedjur.
 
Hejhej långtext
Puss på rumpan!♥

Att gå hem från skolan och ta egosar framför granarna

Det är jag det hihihöhöhö


Vi är ena små busfrön

Hahahaha vilka små busfrön vi är. Sorri ni som gillar uttrycket YOLO, var tvungen att driva lite med det.
 
Hejsvejs, YOLO, peace bre!♥

Rölig gympalektion

Gympan idag bestod i princip av att sitta vid ett bord och kolla igenom orienterings-symboler inför provet. Har vart så satans trött idag så när jag kom hem så hade jag planerat massa filmtittande, men så väntar läxorna såklart. Så vid läxbordet är vart jag håller hus såhär på onsdagsaftonen innan träning. Yeeeeey! Byta liv? ❤
blä

-Oh no, he is sleepdraging again...

Höhöhö family guy kan vara hur jävla kul som helst asså. Aja jag och Maja hängde efter skolan och gjorde smootie, kollade på tv, läste so:n och städade lite, vi var rätt gansktrö

trötta och skrattade rejält. Nu kollar jag på x-factor och käkar choklad vilket jag är värd efter träningen, inbillar jag mig i alla fall. Håller på att dö av utmattning nu, ska försöka göra en tidig kväll. Lycka till med det mig själv!

Mitt första inlägg under en cykeltur

Ja, jag sitter på cykeln och bloggar. Jag måste nog sluta nu om jag inte ska köra på en lyktstolpe... Se yaaa






Här får ni

 
Nu fixar jag bilderna, varsegod alla tjatiga i min klass! Det är så himla fint med svartvitt så det blev många sånna. Drar på träning nu förresten och ska plocka upp en bok påvägen, hörs puss! ♥♥♥
 

Inlåst i badrummet

Hola!
Sa ju att jag skulle berätta om igår så japp, här kommer det!

Jag gick upp typ 7 för att åka till täby där jag hade samling med damlaget. Det ööööste ner vilket är så typiskt... Matchrn gick skit och vi förlorade med 3-0 trots att vi ligger 1:a i serien och dom ligger fyra. Men vi är ändå klara för division två, så JÄVLA grymt!

Efter matchen duschade jag med resten och åkte sen med pappa mot brommaplan för att det var bestämt att jag skulle träffa brudarna där. Men dom hade redan köpt allt vi behövde så jag bläv fett sur hahah. Var hemma och gjorde ingenting innan Julie Simone och Liv kom och vi fixade bästa present-kitet och gjorde iordning oss. Sen drog vi till Fanny och hade firande av hennes byxmyndighet! Somnade typ 5 igår. Och nu är det fotbollsmatch. Önska mig lycka till!



Haha. Byeeeeee

The studio för andra gången

Kom just hem efter en mysdag med familjen. Åkte tidigare från spanskan med Alma och träffade på Amanda, Hanna, Bella, Anna, Annie och Fanny osv på busshållplatsen. Jag o Alma

mötte mamma och pappa vid the studio. Fick världens underbaraste sminkning och hår, snackade även deep-talk med min makeupartist. Hon var 20 men vi kunde typ snacka om allt möjligt mellan himmel och jord, har aldrig kunnat snacka så med någon okänd förrut. Vet inte ens hennes namn hahha. Sen käkade vi middag på PONG, asiatisk mumsig buffé! Nu kollar jag igenom bilder, hörs förmodligen på söndag igen eftersom att imorrn är otroligt fullproppad. Berättar sen! Puss

Minnen

 
Just nu är det jag längtar efter mest att komma tillbaka till norrköping. Jag kommer ihåg allt precis, alla i gruppen, sammanhållningen, dansen, måltiderna, skämten, rap-battlarna, Kim, Johanna. Jag har slutat lyssna på vår låt lika ofta som jag gjorde i början, för det väcker massa känslor och jag blir skitdepp... Jag vet att man borde vara glad att man ens fick uppleva nått sånt men just nu känns det bara mer och mer förjävligt ju längre tiden går, för det betyder att jag tillbringar mer och mer tid borta från grupp 15 och mina brudar. Mina brudar, och Kim såklart. En av mina bästa veckor någonsin, utan tvekan. Det har jag skrivit många  gånger förrut men ingen som inte var där fattar ändå hur mycket jag saknar det.

åsså en till bild på mig!

Igår åkte jag iväg och tränade med Högalid igen vid Eriksdalshallarna. Från början var det ju Joel som fick dit mig, sen trivdes jag ju där och så så jag ska försöka ta mig iväg och träna med dom när jag kan, trots den 90 minuters långa och komplicerade vägen dit! Nu ska jag fixa lite med "katapulten", NO arbetet, och fixa lite annat smått och gott med skolan. Kul! Så ni får en till ego rå, de enda slags bilderna jag i princip har obegränsat av hahah. Puss

Utvecklingssamtalet...

...gick super! Stod även i cafeet bara för att vara med mina kära vänner, Linnea, Frida, Annie och Virre stod där. Nu ska jag bara göra iordning mig och sen dra på mitt pass, snäll kom och köp! Det är skitgott och massa trävliga personer i kassan. Love


Redigerade bilder från i lördags

Lånade några bilder från Hannas och Rebeckas blogg, kolla in vettja!
 
Det här var alltså innan kvällen när man var mer eller mindre normal haha.




...Och så gick det med det löftet

Jag brukar hålla vad jag lovar, men det här var ett speciellt tillfälle faktiskt. Var tvungen att gå upp extra tidigt morgonen efter för dam-match  (som vi vann med 5-1)och lunch med dem och var hur trött som helst efter det, men då var det dags för massa läxor osv. Sliten var ordet för vad jag var den dagen, tack tjejer för kvällen! Först åkte ju jag och Becka till vällingby där vi snackade massor och storhandlade inför kvällen, och åt thai och italienskt. Man praktiskt taget rullade därifrån.
 
På kvällen fixade vi allt och träffade sen Hanna, Julie och Amanda, det var några som inte kunde va med vilket var synd. Vi åkte och käkade och sen dansade vi hela kvällen och avslutade med en japansk film om nudlar. Myspys!
 
Idag hade vi nått oförberett prov på engelskan som gick super och sen stannade jag kvar på skolan i 30 för att checka av vissa saker på plugg-listan, blev rejält mobbad kan jag lova. Just nu ska jag baka till cafeet imorn, kom och köp vettja! Träkvista skola, cafeterian. Hög standard. Snart träning och sen fortsätta läsa i min och beckas tant-porr bok, hahahah asså vi är för sköna! tack och hej, ha det okej! Hittade på det där rimmet själv förresten.
Pususususus
 
 

Helgen i detalj


Hej!
Sorri, förlåt och allt för att jag har bloggat nada senaste dagarna, har haft fullt upp med läxor osv. Hade mest panik inför spanskan men nu är den ju över jippie, och svenskan också! Satans lättad nu. Har även planerat lite inför helgen och tränat 1-2 träningar varje dag så det har tagit en del på kraften.
 
Igår köörde vi match mot Bele barkaby igen, vårat fiendelag där våran kära vän Ellen går. Senast gick det ganska hett till på plan och vissa blev skitsura, och vi var taggade till 1000 igår men det räckte tyvärr inte hela vägen. Vi har utvecklats skitmycket den senaste tiden så alla har fått motivation till träningar och matcher. Senare när jag kom hem blev det tv-tittande och kikande för att planera för idag. Hade stört ont i magen så tidig kväll också!
 
Jag och becka åker snart till Vällingby för att köpa in lite smått och gott till ikväll då det blir fiesta hos henne, untz untz! Party rocking liksom. Nejmen så vilt kommer det nog inte bli hahah... Kul att spendera kvällen/natten med maj görls i alla fall. Vi käkar där inne och åker sedan hem och fixar och så. Sover hos henne sen. Imorrn har jag kanske match med damlaget om dom inte har tillräckligt med spelare, och sedan läxor att ta tag i.
 
Nu fick ni hela helgen i detalj!
Lovar minst 1 inlägg imorn.
Puss♥

Kvinnor hör inte hemma i köket

Resultatet efter att lagat köttfärssås:

Fuck this shit


Jag kom inte vidare i distrikstss-uttagningen, skittråkigt men dock ganska väntat... De tog ju ut hälften som fick fortsätta, så det är bara att gratta er som kom med! 4 från Högalid, som jag har provtränat och spelat ett par matcher med, gick vidare, graaaattis!! Superglada för dom, och när det gäller min egen insats är det ju bara att fortsätta kämpa. Vilja tar en ganska långt så kanske om några år! Revansch, haha.

ska gå och deppa lite nu, hare!


Tjooo tjääna

Fyyy vad jag hatar skolan just nu. Har serigöst paaaaniik!!!! Men men stay strong asså! 
Träningen var iallafall grym men jag var skit ofukoserad och gick runt och skratta hela tiden, som iför sig inte vår tränare gillade. Sen när vi hade haft lite "fys" eller det är mer spring teknik, men jag tycker det är skit jobbit men iallafall efter de så ville simone hoppa upp på min rygg (som vanligt) men då var jag så tröt så mina ben vek sig så jag ramlade bara ihop. Hahahaha ibland så är man bara såååå grym 
 
Nu måste jag slaggiiiish!!! god natt alla fiiina och tuffa läsare 
YOOOOOLO bitcheeeees

Chipsätande och Sverige-Kazakstan

Tjoo! Kom just hem från träningen, kul och högt tempo men dock inte lika fokuserat som förra gången, men det var fortfarande grymt. Fick veta att jag ska spela mittback på fredag mot bele barkaby vi får se hur det går haha, jag är ingen naturbegåvning inom den positionen. Gjorde klart svenskan idag, yeeeey! Så nu tog jag mig tid att sitta framför teven och käka pringels, muuuums! Här får ni lite småa och goa bilder på mig just nu, puss!


Fortsätt kämpa!

Håller med till 100% 
STAY STRONG 

Jag ♥ Frulle

Hejsan! Jag gick upp kvart i 7 idag för att ha det lite mysigt nu vid morgonkvisten (om man nu kan säga så). Är så satans hungrig bara... Och jag är skitsugen på sånna här frukostar som alla lägger upp på bloggarna, sånna här man anstränger sig för och så sitter man på altanen med nybakat bröd, smoothie, jordgubbar, nypressad juice... Men jag blir trött bara av att tänka på att göra det på en vardag. Bäst jag håller mig till min gamla vanliga flingor med mjölk eller rostbröd.
Peace! ♥
 

Länge sen vi sågs

Jobbar på läxorna och har just checkat av no:n, engelska och en del spanska. Nöjd. Ha en bra söndagskväll!

Tjeeenis peniiiis!!

Just nu är jag och vårdens bästa syrra på väg in till the big city jaooo!! Mammsen fyller ju pr idag så vi måste köpa en present och sen ska vi äta middag på något ställe vid Stureplan tror jag.. Sen ska vi se på teater!! Woop woooop, de blir "De tre musketörerna" jag har i för ig redan sett dem med mina kära kussar för ett tag sen. Men den var helt okej, de som har sätt den måste hålla me om att kungen var det roligaste på hela teatern, vi skratta så vi grät

Nu måste jag gå av tunnelbanan så baaaaay!!!! ;)


Fuck.

Är så jävla sur över en grej. Men jag börjar med att berätta om cupen med Högalid. Den var underbar, tjejerna är hur härliga som helst och tränarna assköna! Dock förlorade vi varje match med över 5-0 vilket inte var så konstigt eftersom vissa var satsande 93/92or haha.

När vi satt i en liten kiosk och drev med en snubbe om att han inte hade skinka i toasten... Vi krävde tillbaka pengarna och höll på, han berättade lite historier från nån turkisk stad och vi gick iväg med hans tunna med pantburkar asså Gud vad jag skrattade!

Sen blev min mobil snodd tillsammans med tre andras, fy fan! Det var några i laget som hade sett honom, plus två funktionärer. Våra väskor låg bredvid avbytarbänken under matchen och så stod en kille vi trodde var en tränare och fixade sargen. Sen var facken öppna och mobilerna borta, så nu blire en ny minne också, och mina bilder och kontakter är borta.

Hade lust att slå ner nån. Påväg till en match till nu, håll tummarna!
Puss


EKERÖÖÖÖÖ

Vinn nu team Baggish!!!


Match FK Bromma- Skå IK & cup med Högalid

En riktigt sportdag igen. Igår gick superbra., berättar mer om det sen! Måste dra, hörs!

Björn bröder in my ♥

 

Har man kul, så har man..

 
 
Har lagt ner mycket arbete på den här filmen och jag hoppas ni gillar den lika mycket som mig.......
Hahahaha eller inte, jag fick tvinga mig själv att göra det här så inte Moa skulle döda mig men jag hoppas ni ändå gillar den. ENJOY biiitches!

Pussmunsguide

Jag försöker skriva djupt, roligt, fyndigt, ledsamt och allt på samma gång. Det går inte så bra! Alltså på svenskan. Vi ska ju skirva 15 min tal, där vi ska vara sommarpratare och det går skit. Som tur är har jag ett sommarpratar-manus som Stefan Holm till hjälp men får ändå inte ner så mycket. Vem vill läsa om mitt liv liksom?
 
Och ja, jag kom på att den sista meningen var lite ironisk... Jag har ju faktiskt en blogg. Men den har jag inte för att få mycket läsare, mer för att det är kul. Men det är ju kul att ha mycket läsare såklart så stick inte hörrni, ni som faktiskt läser! Draar strax på träning.
 
Vid brist på bilder får ni nu en pussmuns-guide, vilken är sexigast?
Den snea
Den öppna
Den under näsan

Den bekymrade


Den coola

Den där fjortisen
Den blåsta
Jag kan inte riktigt bestämma mig, tycker alla är fabolous.
Kisses

Hejlow

Nu börjar nervösiteten komma krypandes inför helgen så smått. Mest är det ju inför imorn, det där med distriktslagsuttagningen och allt. Men man kan ju bara göra sitt bästa liksom. Hoppas jag går vidare i alla fall!

Just nu är det spanska och svenska som gäller. Jag är ganska omotiverad kan jag säga er.

Gammal bild från Turkiet ;)

Simma lungt nu!

If you can't come up with some deep and riming title, just make everyone believe it is and then surprise them by writing something totally random.

Hej och sorri för dålig bloggning- jag trodde att min kompanjon Maja skulle göra nått inlägg idag, men icke sa nicke. Henne kan man aldrig lite på när det kniper, nejnej. Skojja, men hörru, blogga förtusan! Så vad har jag haft för mig idag? Inget intressant i alla fall. Vaknade, bytte kläder säkert 5 gånger innan jag snodde nått ur syrrans garderob. Skolan gick ok, son var skitkul hahaha. Läraren våran hade köpt in nått himla mikrofons-system satt han kunde stå utanför klassrummet och läsa ur en bok. "För att vi lärde oss mer av det" ;) Har suttit med svenska, engelska och so idag och väntar på attt pizzan/thaien ska komma hem. Fixar 2 inlägg imorn!

hare ♥

Wooop woop!!

Just nu är jag skit skit taggad inför träningen, jag är fortfarande hes, lite små förkyld och har ont i foten men om man är en fighter så är man. Yoholooo asså.  


Två tuffffa bilder från ssc, skiit vad jag saknar alla ♥
Puuuuuss 

Booring

Taggar match ikväll. Ska spela med DFF och Liv, det går säkert bra får vi hoppas! Sitter och gör lite läxor nu och ska snart se lite pretty little liars trorja. Nu när skolan är igång och jag inte orkar hålla på med massa specialinlägg får ni nöja er med mitt otroligt långtråkiga liv tills vidare haha.
Puss påer!

Letters from the inside

Tjena!
Det har varit najs idag och inte alltför jobbigt. Vi började läsa "letters from the inside" idag på engelskan, den verkar hur bra som helst. Men Amelie sa att man inte fick läsa den hemma, så jag försöker låta bli... Hahahah nu måste jag låta som värsta pluggisen, men det är jag inte. Eller kanske. Fast nä. 50- 50 då...
 
Ställde in alla träningar idag för att palla med resten av veckan som blir minst lika full av sportandet som förra veckan. Så jäkla glad att jag tränar varje dag nu, så fort jag inte tränar, som idag blir jag helt rastlös. Okej jag vet att det nyss var sommarlov och flera månader utan det menmen hahah. Fast egentligen måste jag ju ta någon dag i veckan utan träningar för läxor och kompisar osv.
 
Ett helt inlägg utan någon som helst handling, stackars dom extremt få trogna läsare vi har! Häng kvar bara.

Puss ♥

Skogstorp 2012

Lite låtar jag NÖÖÖRDAR 
 

Sommar 2012

Tjeeeena tuffingar Maja här!!
 
Hela sommaren har varit så grymt bra och därför har jag inte orkat logga in på datorn och börja skriva långa inlägg om att jag sov så länge jag ville och sedan gick och bada med några i klassen.
 
 
Men efter 2 veckor med bara sol bad och tjockis kvällar åkte jag och några till till Sportscamp. Det var fjärde åter där och vad ska man säga.. Grupp 15 ni gjorde hela veckan, och vår ledare Kim var så jävla skööööön!!!
 
 
Sen har jag varit på Moas landställe med henes sjukt roliga familj. Vi fiskade, badade, åkte linbana, körde 5-kamp och åt glass i Vaxholm. 
 
 
När jag kom hem från Moas landställe åkte min familj till Gotland dagen efter oss latade oss i visby. Dagarna bestod av, ligga vid poolen och jobba på brännan och gå runt och shoppa i visby, såklart! Vi var där i 4-5 dagar tror jag.
 
 
Sen åkte jag iväg på en sak jag alldrig kommer att glömma! Skogstorp 2012, värdens bästa konfa läger. Vår gemenskap vi fått under de 12dagarna är heeelt sjuk, vi blev som en ända stor familj till och med så blev vi jätte tighta med våra ledare. Fyyy när jag tänker igenom allt börjar jag gråta. Och vilken tur jag hade, mitt första konfaläger blev insällt och sedan skulle jag välja mellan Åre eller Skogstorp. Nu vet jag att det var en av det bästa besluten i mitt liv. Jag var lite nervös måste jag erkänna föratt alla där kände redan varandra! De gick alla i samma skola eller en kille gick i deras klass men bytte sedan till en annan.
We are all in this toghater ♥
 
 
Hoppas ni orkar läsa allt intressant
Puss på er alla tuffiiiingar 
 

Ey yo mannen Schmidt man

När du hör en bra låt och din partner är kåt äre glassiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
När du har sommarlov och du håller hov äre glassiiiiiiiiiit
Och när fredan är slut och du ska gå ut ere glassiiiiiiiiiiiiiiit
När du har sjukt bra koll och hälsan i behåll då äre glassiiiiit
Jag vaknar upp, aaah, solen skiner igen dags för mig å gitta från lägenheten
Men först alltid en dusch inte lukta usch du har högt kurs för de e glasssiiit glassglassiiiiiiit
 
Jag blir så jävla rörd, vilket budskap!
 

Dark shadows

Myser framför

Sjukling


Mår mycket bättre nu, även om jag inte mår bra. Har just stått i duschen en evighet, rakat benen, klippt naglarna, bortstat tänderna, avslutade med en bulle och glass. Fett nödvändigt att borta tänderna, japp! Standard efter att ha varit sjuk ;) Ska väl fortsätta att lata mig, vi köper hem thai och kollar på några filmer. Mamma har också blivit sjuk nu, kulkul. Det känns ju lagom kul när jag fick veta att syrran skulle in till Danderyd och träffa några killar hon hade träffat på en cup med en kompis och jag ligger hemma och inte har nått liv. 3 år yngre liksom, man skäms ju. hahaha ajaa. Se och lär Moa!

Hörs sen, puss♥

Jag är inte på topp

Har haft migrän hela dagen fram till ett tag sen. Det blir alltid såhär när jag är uppe för sent (jag är en sån som måste ha skitmycket sömn så sent för mig är typ halv 12 haha) och sportar och tränar för mycket. Den här veckan har jag hittils tränat 6 gånger och skulle även haft match idag i drygt 2 timmar och 2 matcher imorgon. Så 9 gånger på en vecka hade det blivit plus gympalektioner. Men matchen idag vart inställd som tur var så det är bara ladda till imorrn! Idag kommer jag stanna hemma hela dan och missar hela sovaöver grejen med mina groupies och fotbollstjejerna, och att vi skulle dra och träffa massa härliga personer och bara ha det kul... Ha´r ju inte kunnat vara med på tre gånger nu, 3?!!!! Jag blir så fucking sur. Dom kommer plåga mig med det. Förlåt! Har även massa läxor att fixa.
Såhär känns det nu... Vet inte vart jag ska ta vägen. Fast lite mer panik i blicken möjligtvis.
Puss♥
 

RSS 2.0