Vågen

Nu åker jag iväg med brudsen för en kväll på the wave, kommer bli grymt lovar jag er! Ha en jävligt bra lördagskväll! Det tänker jag ha i alla fall :*



Pusss

Dear winter- you are not welcome here anymore.

Plötsligt var vi tillbaka på ruta ett. Skitkul!






Pussgurka!

Collage

Tjenixen! Måste skryta lite haha, har precis lärt mig att göra collage med kläder på ett enkelt sätt, älskar att matcha och hålla på! Så här får ni..... *trumvirvel* Mitt alldeles prima första collage! Kalla det vad ni vill, men det är ett riktigt konstverk enligt mig...! ;)

Love♥

Dagens mini shopping

Tjoo bre! Idag var jag ju i skärholmen för att köpa trosor, jeans och bikini... Jag fick med mig linne, halsring och stickad magtröja, lyckat! Hade i alla fall väldigt mysigt med mami med chailatte, cappuchino  och mini muffins, mums! Imorn drar jag till the wave, är g.r.y.m.t TAGGAD ska ni veta! Vet inte än om jag äter ute innan men we'll see. Skulle vara mysigt i alla fall! Ska gå igenom lite bilder nu så kanske kommer några upp senare.
Ha en grym fredag alla! 
 




Pussss

Tja tja bloggen...!

Sitter  med Majs som luktar, pillar mig i armhålan, knäpperr upp min bh och biter på mig... Miffo! Strax åker jag iväg för att shoppa det allra nödvändigaste. Skulle ju egenligen med hanna och becka och shoppa och käka middag, men är för trött. Nu knäpper Maja min bh igen för alla som vill veta. Geeeeeeek! Ha det bästis, ppuss!




Gomorr'on gänget

Just nu mår jag skit rent ut sagt. Ont i huvudet osv, har inte mått dåligt på flera vintermånader och så kommer det nu, på våren, dagen innan the wave och middag ute... Kulkul. Idag ska jag se till att få lite plugg gjort om jag orkar, sedan ska jag försöka få med mig mamma att köpa ett par jeans och en bikini som det är kris på. Om jag mår bättre då alltså. Juste, det var skitlängesen jag la upp foton och sånt! Det kommer några idag tror ja. Men gud vad roligt inlägg det här var då!

Haha, fina bilder liksom... Det var en supermysig dag i alla fall :)
Puss


Ny profilbild på ansiktsboken


puss och sov så gott!


LOVE


LÖRDAG!!

på lördag är det klubb mästerskap, jag är inte så taggad för jag ser as ful ut med min fartdräkt hahahha. Men det kommer iallafall bli grymt kul!!!!

Grattis finaste mamma! ♥

Grattis mamma, jag älskar dig och hoppas att du får en underbar 40-årsdag! 

Tog lite bilder i morse, dom får ni senare! Just nu sitter jag och myser med farmor och farfar, pappa Alma och mami. Imorn åker jag iväg med Becka och hanna för att shoppa lite smått, becka behöver saker till  på lördag så japp, sen blir det nog middag på stan kanske! Hope you have a nice day, guys!


USA bikini

jag såg just moa lägga upp en usa bikini dom e AS sygga men det känns som alla kommer ha en sån men här kommer 2 andra. Vilken tycker ni bäst om??

Sommarens MÅSTE

HERRE jag är helt förälskad i den här bikinin.......! 329 kronor, ska jag slå till eller??

Jag ska köpa en TV konsoll hahahaha

Haha nu är jag med FannyBanny och vi har pluggat duktiga som vi är.
Kolla på våran videoblogg för den har jag och Fanta_grym fanimej inte gjort i onödan... ;)
http://baarafannys.blogg.se/
Pussssssi

YOUNG WILD AND FREE


Godnatt

Ska sova nu. Kom sent till fotbollen... Bussen var ju typ 30 minuter sen... Sen hade jag glömt mina fotbollsskor vilket jag blev helt deprimerad för haha ;) Hasse var sur på mig hela träningen, sen sa han att jag hade för slappa kläder och att man skulle komma till träningen i träningsoverall och inte myströja. Hahaha jaja alla har väl sina dåliga dagar antar jag! Imorn skulle jag egentligen dra med Fanny till vallen för att lära henne skjuta osv, vilket hon redan kan tycker jag, men måste plugga och fixa inför mammas 40-årsdag så det blir inget. :( Det var enda dagen på veckan vi kunde, tusan!

Puss

Nu ska jag börja blogga ingen!!!

Jag har inte bloggat på typ en månad för jag har inte haft någon lust och det är typ plugg hela tiden...
Ja nu sitter jag och pluggar och livet suuuuuuuuger!!!
Men i helgen ska jag skita i allt plugg och bara ha kul eller jag ska nog plugga hela söndagen, hahahha. Men jag har hela lördagen in planerad whooooop whoop

längtar stört mycket till sommarlovet Sportscamp, konfa, sol & bad!!!

- *♥* - # - *♥* - # - *♥*- # -*♥* -

Slutade tidigare idag vilket jag tar nytta av till fullo! Pluggar... Som alltid när jag får tid över nu för tiden känns det som. Inte jättekul men behövligt! Hade Hkk idag vilket gick skit, men däremmot sa hon att vi får 2 extra veckor på oss med inlämningsuppgiften *Jag drar en lättnadens suck*. Ikväll blire fotbollsträning. Taggggad ska ni veta! Det känns som skitlängesen jag spelade, haha hade match i lördags menmen. Här är lite bilder som Hasse tog när vi värmde upp och spelade, de flesta tagna från Simones blogg häääär! Grym om nån undrar. 


Hahaha jag är nummer 12, titta mina ben seriöst!

Gullunge!




Puss



Gonatt sköna männsikor!

Ligger och smsar lite nu med Viktor, haha skön snubbe det där! Men ska nog snart sova. Sweet dreams 

Klockren asså!

Hahaha, inte för att jag har något emot Bäver men den var faktisk lite rolig...

puss

Innebandy

Nu ska jag på innebandy sen ska jag plugga till NOprov, So läxa, Sv läxa, spanska prov, Noläxan och Hk:n... Kul liv liksom! Längtar till i heglen då jag förmodligen ska in och shoppa med kanske gustav och gänget, käka nånstans och senare the wave. Känns redan som om det var flera veckor sen det var helg!

Puss

Hemma bääst!

Nu sitter det en trött tjej framför datorn. Jag ska snart se Vampire Diaries och sen gå och lägga mig, är heelt död efter att ha stått i cafet även om jag bar stod där i typ 2 timmar medans Maja och Fanny stod där i typ 4,5 timmar ;) Det var lite smått kul! Träffade också Adde och Oscar som var där i typ någon halvtimma. Snacka om att man blir trött av försäljning, men det klart det är ju ansträngande att vara så bra som mig. Nej men seriöst, ska jag nog ta och sova på en gång. Puss på er alla!  


-Tidsinställt- Hahaha


Solen kallar...

Jag vill bli brun, ha värme och sol och jag måste göra läxor... Alltså blir det att spedera ett par timmar häär och läsa min svbok, passar mig rätt bra att bara chilla idag.! Förresten vann vi matchen med 9-2, slutspel nästa, kuuuul :D



First Icecream this year! Yeeey :D

Ska bara berätta lite snabbt från i förrgår. Iförrgår gick jag hem, trodde jag skulle plugga, men det blev inte. Sen mötte jag upp Maja och Fanny och vi gick mot vallen och snackade massa, det tog ganska lång tid att komma dit haha. Sen hängde vi vid vallen ett tag och bara hade det mysigt, sen hade drog vi mot fannys tennis men den låg typ 25 meter från där vi satt. Där kollade jag och Maja på hennes tennis och så satt det en tjej bredvid oss som typ skrattade ihjäl sig för att vi var så konstiga och lite flummiga hahaha älskar det! Jag och maja gick bort för att köpa dricka vilket slutade med att jag typ drack upp hela hennes och när vi kom tillbaka satt vi och kollade lite till. Sen gick vi och åt årets första glass, kändes jävligt bra! På vägen hem gick vi förbi skitmånga vi kände, varenda kotte var typ ute för det var ju asskönt väder! Sen pluggade vi hos Fanny och nu är ni less på mitt skrivande så ha det bra, puss hej!

Tagggggggggad!

Drar snart på fotbollsmatch, TAGGA SKÅ! <3


PUSSS

ThankGodIt'sFriday!

Hahahaha så typiskt mig att jag skriver hårförpackning istället för hårinpackning, jag måste verkligen ha sovit när jag skrev inlägget! Nu ska jag plugga lite sen drar jag nog med Maja och Fanny till hennes tennis, om dom fortfarande vill ha med mig :') Är fett stressad för alla prov och läxor men man måste ju leva också? Det är faktiskt fredag så en liten stund med kompisar ska jag nog få unna mig! Det jag hade på mig idag var jeans från bikbok, magtröja med fransar från Gina bälte från typ vila och ett armband som jag rotade fram ur någon gammal leksakslåda ;)

Pusssss

Är ni vakna än?

Känns i alla fall fortfarande som om jag sover. Taggad till skolan? Ja, lite faktisk! Så jävla skönt med fredag även om helgen kommer vara fullproppad med plugg. Hoppas i allafall att jag hinner in till Vällingby eller skärholmen eller stan eller nåt för att köpa jeans och mina vårskor.

Tips, lite random:

Skitbra hårförpackning! 
Puss på alla och ha en underbra fredag!

Dagens outfit typ ;)

Haha det måste vara något fel på mig... Tycker fortfarande att det låter lite konstigt att säga dagens outfit, så jag ska hitta på ett ord för det! Typ; dagens lurvboll kanske hahaha nej men vet inte, en tankenöt! ;) Skolan var seeeeg som väntat men nu ska jag göra en efterlängtad tidig natt! Tänkte lägga upp hur jag såg ut idag :)



Pussssss på er <3

Helloj

Orkar verkligen inte bry mig om att blogga bra just nu. Det är bara så himla mycket, läxor träningar matcher och annat, som ´tar sån jääääävla tid. Fattar inte ens att jag orkar? Måste börja med hemkunskapen nu eftersom att alla andra typ är klara. Däremot kan jag länka tilll några andra bloggar om ni vill ha några tips. 

http://baarafannys.blogg.se/
http://maatildapalms.blogg.se/
http://juuliees.blogg.se/
http://spaarkles.blogg.se/
http://hannnabe.blogg.se/
http://jessies.beldo.se/
http://simoneforssells.blogg.se/
http://blameitonme.blogg.se/
http://blameitonme.blogg.se/

Hoppas att ni inte är lika stressade som mig!
Ha det bra, puss 

Love you sis!

Idag har sskolan varit okej antar jag. Började klcokan 8 med bild, då skulle ví  analyserna och reflektera över bilder i tidningar, sen vart det svenska ganska segt och sen livskunskap. Fick tillbaka 2 matriser, ena fick jag A på och andra mellan b/c. Jättenöjd faktiskt! Efter skolan var jag med majs och syrran som hjälpte mig att välja kläder till the Wave, någon som ska dit? Kommer bli skiitgrymt! Aja i alla fall så var jag, alma och maja sen ute och testade Wave-board vilket vi minst sagt sög på, det var min dag det! Nu sitter jag med läxorna, as always!
 
Jeans som jag kanske ska köpa till min franströja, ska ha på the wave!

Älskar dig syrran!
Puss  /Moa


Roses are red, Violets are blue. Sugar is sweet, and so are you. The roses went ugly, the violets are dead, the sugarbowl is empty and so is your head.

 

Mot the school




Puss

Bilder från The Studio











Det där var några av de 24 bilderna! :))
Puss

School was invented by peaople with a very booring life.

Hejsan alla! Nu sitter jag vid poolen, solen steker i 40 grader, en drink bredvid mig och ska snart bada! Eller inte, men man kan ju alltid drömma.

Igår var jag vid the studio. Det var väldigt kul, däremot vet jag inte vad jag tycker om bilderna. Min haka och underläpp ser enorma ut... Jaja! Det som var dåligt var att allt gick på typ 30 minuter, alltså att ta bilderna, och sen var man i ett rum tillsammans med massa andra personer. Efter tog jag och farmor en jättemysig lunch vid ett ställe nära sturegallerian. Skitgott :P Bilderna kommer ikväll! Gör läxan nu, senare åker jag och tränar innebandy och efter blire mer läxor och vampire diaries tror jag! :)

Träningsmatchen gick för övrigt helt okej... Vi var laddade och allt, men det märktes att det var första matchen!

Pussssss

Drar mot The studio!

Hejsan hoppsan. Nu drar jag iväg mot the studio, modell för en dag för er som inte vet. Ska bli naaajs! Jag hoppas verkligen att jag blir lika bra som alla andra på bilderna för deras bilder blir ju fan underbara!

Sen efter blire fotbollmatch, träningsmatch så det är inte i serien. Taggggggga sönder säger jag bara! Vi måste vinna nu och jag vet att vi kan! Jusste glömde också att säga att vi hade innebandymatch igår. Det var väldigt rörigt men vi vann med 1-0 i alla fall, grymt girls! Detta betyder att vi ligger tvåa i serien och om vi vinner nästa match, vilket är troligt, går vi till slutspel! Käääänslan baby, känslan... ;)

Vacker? Alltid...

RoFlMaO

Hahaha ÄLSKADE den här videon seriöst! Det är inte ofta jag skrattar såhär mycket av en video haha OMG :D


Puss

Neon?

Den nya vårtrenden är ju neonfärgat. Själv tycker jag att det är ganska fult, men det kanske är för att jag har dålig smak, vet inte. Det kan kanske passa på vissa klädesplagg, även på mig, men i det stora hela så tror jag inte att jag kommer köpa så mycket neon i sommar/vår! Vad tycker ni om det, kommer ni köpa mycket neon? 
 
Puss på er sparrisar!


Jag är teknisk!

Jag är skit teknisk! Jag har fattat, efter typ 3 år som jag haft min mobil, att jag kan maila bilderna från mobilen till datorn... Smart? Alltid! Sista dan på praoen var idag. Det var så sorgligt, började typ gråta :( Kommer sakna alla som fan! Idag var det som vanligt grymt kul. Det är ett rum på aftonbladet där det står fullproppade påsar med kläder från alla möjliga märken och affärer, där fick jag gå och rota och hjälpa till att hänga upp outfits som möjligtvis kommer med i någon tidning framöver. Stylisten var skittrevlig och vi hade så kul! Dagen slutade med att jag bjöd på fika, två kladdkaker, marabou, werters orginal, lakrits, ahlgrens bilar, kanellängder, wiernerbröd osv. Sen fick jag en parfym av redaktionen! Jennifer Anistons parfym, Blev så jävla förvånad, det var ju jag som har fått så himla mycket upplevelser, smycken, solglasögon osv så jag är skyldig dom typ 5000 med sen får jag en parfym? Ojojoj <3




Fick även halsbandet av Ehva innan hon slutade :')
Puussssssss puusssssss alla tårtbitar!

Sakna :((

Var så jäääääävla stressad igår. Och har varit idag på morgonen. Igår bakade jag lite för att ta med till sista praodagen, idag, det är så sorgligt! Kommer sakna det enormt. VIll verkligen komma tillbaka, någon gång. Ska även åka tidigare idag för att köpa godis och kanel längder, mums! Måste gå mot bussen nu så jag antar att vi hörs senare idag. Bajs för stress! Puss

Från björnriket, jag och min sötnos!

Know the rules, but be brave enought to break them





/Your Blondie

Party Pictures

Här kommer bilderna från feesten hos Liv! Vill bara förvarna känsliga tittare om att jag ser ut som skit i mitt ritade skägg och bakotslickade hår, man mååååste ju bjuda på sig själv ibland! Hahaha däremot kan jag säga att jag aldrig går utklädd sådär igen. ;)








Love yall, puss!

Ingen bloggning idag

Sorry guys, har grymt mycket att göra idag. Läxor, laga mat, prao saker osv... Återkommer imorn puss <3


Fototur

Var ju ute med Amanda idag och fotade. Bilderna blev hur fina som helst! Det här låter lite skrytigt, men jag tycker att jag har blivit mycket bättre på att bestämma bra vinklar och ljus på människor på senaste tiden. Jag sa till Amanda hur hon skulle stå, titta, hålla, le osv men ingenting hade ju gått om jag inte hade haft en urvacker modell såklart! Önskar att jag fick se ut som henne på dessa bilder...





Modell: Amanda Fotograf: Jag

Kommer sakna dig Mandis!

Amanda och jag hann träffas en snabbis idag fram till 2. Det är inte ofta vi får ihop det, tro mig! Vi skrattade vväldigt mycket, som vi alltid gör när vi är med varandra för båda har ju likadan sjuk humor ;)  Snart åker hon ju upp till nått ställe med simhoppet också så vi lär ju inte träffas på ett tag :( Vi fotade i alla fall ganska mycket så bilderna kommer nog upp alldeles strax. 

Puss!

Prao

Sitter på PRAO:n nu och ska snart fika lite med redaktionen. Ehva som jag har varit med mest under tiden här ska sluta, tråkigt! :( Ikväll blir det Hemkunskaps läxa och idrottsuppsats. Kul dag, men imorn blire i alla fall utomhusträning igen. Love it! 


Älskar er! <3

Hotta

Ett inlägg om de allra snyggaste enligt mig just nu. Jag smälter när jag ser dem! Att det ens är lagligt med sånna hära...


Damon Salvatore (Ian Somerhalder, från Vampire Diaries) och Martin (från förra årets BigBrother)

Alexander Skarsgård (bland annat från True Blood) och Blaine (från Glee)

Alaric Saltsman (Vampire Diaries) och Robert Pattinson (mest känd från Twilight)

Om ni undrar så skriver jag bara namnet på personen som jag tycker är snyggast av deras roller och i verkligheten. Jag tycker ju de flesta är snyggare i serierna ;) 
Puss 

Sommar tack!

Jag vill ha sommar nu. Sol, bad, kompisar, shopping, shorts och magtröja, festivaler och konserter, sena kvällar och en massa andra underbara saker. Låtsades att det var sommar idag med solbrillor, blus och shorts och jeans och tog lite egosar ;)


Pussar

Drive By- Train

Hejsan fina!

Vaknade för ca en halvtimme sen. Igår spenderades kvällen ju hemma hos Liv på en liten festis. Bruden fyller ju snart 15 bast! GRATTIS! Det var grymt roligt. Såhär i efterhand kan jag säga att min kropp värker och har ganska skrovlig röst ;) Superduper! Natten var helt galen, loved it.
Hade förberett mig på att dokumentera i bilder också, men min kamera hade ju tagit slut på batteri trodde jag. Det visade sig att den hade lite batteri kvar, så ni får istället bilder innan festen och på en sliten tjej efter. Så de andra  bilderna kommer upp senare när några av tjejerna har lagt upp på blogg eller fb.

Idag blir det ju också innebandymatch. Är grymt taggad men det kommer kanske inte bli bästa dagen för mig att vara på topp. EIK f96 är det bästa innebandylaget, lovar. Längtar alltid till träningarna, man har alltid lika kul med tjejerna! Missar troligtvis också dagens konfaträff. Jaja!

Ha det bäst, pusssss

 

Grand hotel

Hahaha, vem älskar inte min rubrik liksom?? Det bara poppade upp i mitt huvud. Har nämligen spenderat fredagen och i dag med grandma and grandpa. Det var längesen! Mysigt har vi haft det i alla fall. Bakade lite cupcakes igår, yummy! Nu ska jag strax hemåt för att göra mig i ordning inför kvällen med Maja Simone och kanske nån mer, vet inte. Kommer bli grymt! Återkommer nog inte mer idag, har massvis att göra. På praoen igår hjälpte jag Ehva igen med en massa tråktigt pappersarbete, inte så jättekul men snart jag jag följa med och fota så det blir väl bra! Fick 3 solglasögon som vart över från förra årets HM kollektion niiice! Nu har jag alltså 11 solglasögon ;) Liten bildbomb här:





Ha det bra, puss! ♥


Vikänd Plis

Hejsan! Kom precis hem från träningen. Det var första innebandyträningen på 1 on halv vecka! Herrejösses vad jag inte vill missa nästa träning, men jag vet ju att jag måste, har ju som sagt prao. Idag på redaktionen var det kul som vanligt, men det var mest pappersarbete så inte lika kul som förrut. På lunchen tog jag en snabb sväng förbi buttericks, köpte lite stuff till helgens fest. Kommer bli grymt! Nu är även presenten till Livvan fixad. Hon är sååååå besvärlig! Försökte förgäves få henne att säga vad hon ville ha, hon vägrade... Kan ju ha att göra med att jag ringde mitt i hennes lektion. Wooopsi! Det gick till och med så långt att jag var tvungen att låtsas att jag höll en pistol mopt hennes huvud och jag sa att om hon inte sa vad hon ville ha skulle jag skjuta. Hon skrattade åt mig... Så går det när jag försöker kompromissa... Måste gå nooo, återkommer imorn! Puss
Jusste! Det där om tidningen... Jag fick göra en intervju med en liiten kändis! Vet dock inte vem han var, men för att var min första intervju är jag grymt nöjd!

Typ såhär lite kuuuul!

Alldeles nyss gick brandlarmet. Alla typ 600 pers som jobbar i det här huset gick ut bakom det och var sura, haha där ser man. Det är tydligen inte bara grundskolor som har jobbiga brandövningar alla suckar åt! Kom nyss in igen och fick reda på att... Nej förresten, säger det inte än när det inte är helt bestämt. Jag kanske ska få göra en grej till tidningen, vet inte än om det kommer gå men det skulle vara sjukt roligt att ha gjort i alla fall! Uppar senare och berättar mer. Pusssssss!


När jag var målvakt för typ 5 år sen! Lite smått rolig sådär.


Är för trött för att orka komma på någon bra rubrik.

Är så himla trött så jag dör. Det var så jävla kul idag så det inte finns! Jag och en Eva (tanten som är sjukt pratglad, tror på andra sidan och så in i helskotta rolig) valde ut underkläderna och beach-kläderna till nästa nummer av tidningen. Så om ni ser det uppslaget så är det ganska mycket jag har valt :D Hela dagen gick åt åt att fota plaggen och välja dem, sen kom jag hem för ca 40 minuter sen. Älskar min prao plats, ÄLSKAR! Enligt mig den allra bääästa :D <3 Kvällens chema: Plugg, plugg, åter plugg och lite TV. Love! -.-

Här får ni en video av min älskling! (Inte min pojkvän då, men nästan lika bra!)

Första praodagen-check!

Det var skitkul idag. Var bland annat med och redigerade framsidan på tidningen, var med på en fotografering och redigerade lite texter från olika insändare. Ska även vara med på "personalsidan" i tidningen där alla som jobbar på redaktionen står med, haha love it! Alla kommer bli fundersamma när de ser en 14åring som journalist :) Eftersom jag vill bli journalist är den här praoplatsen den bästa!

Sen var det ju också vädligt underhållande att lyssna på en pratglad kvinna på lunchen som berättade om hennes andliga kontakt med andra sidan. Hon snackade oavbrutet, riktigt intresant faktisk! Nu ska jag se Pretty little liars, så ha en bra fortsatt kväll allesammans! ♥


Sorrri.....

Hejsan alla trogna <3 Jag vet att vi inte bloggade, fast vi hade lovat.... Internetet funkade inte som det skulle, så det var skitsegt, förlåt! Detta blir ett riktigt snabbt inlägg då jag är på prao nu, så det är nog inte så uppskattat om nån skulle komma på mig ;) Det här är världens bästa plats jag har, helt seriöst. Älskar´t! Sportlovet har varit grymt, nu borta från skolan ett par veckor, fast med ett par inlämningar..  

Förresten, var det någon som gick på avicii? Verkade skitkul, hade tänkt gå, men var ju i björnrike då. Känns ändå väldigt läskigt, golvet rasade ju in? Några hade tydligen fallit typ 4 meter! Läskigt :s Återkommer senare,


Förresten, lägg till mig på Mytubo; Moafr  

puss! ♥




RSS 2.0