Hej jag är trött

Cup i helgen var skitnice. Bästa på länge faktiskt! Gick till B-final på 95cupen och fick med mig 2 matchens lirare och Jessie tog hem bucklan vi vann! ;) Fick en trevlig överraskning när jag kom hem, blev uttagen till StarTeam thihi! :D

Idag pluggar jag. Sen ikväll kommer Maja hit och vi gör oss i ordning eller nåt, sen möter vi nog upp  Linnea, Fanny, Hanna, Julie, Amanda, Simone, Anna, några killar kanske oscar adde virre joel eller några. Valborg ju! Sen är vi nog ute och hittar på nåt. Sover hos Linnea ikväll och stan imorn, kommer nog vara rätt sliten, har ju vart uppe ganska sent under cupen+ ser ut som skit. Puss

Gonatt

Sov sött folk!

Och så som vanligt bilder som har noll med inlägget att göra!
Puss


R-ö-r-i-g-t

Matchen var totalt, super, mega, otroligt, fantastiskt, bajs, överdrivet rolig. Jag gjorde 2 mål liksom! Inte ofta haha. Hasse var som vanligt hyper. Att kämpa bredvid er Skå Ik måste vara det bästa som finns! Nu fortsätter vi såhär och tar hem skiten! Det blev 6-1 förresten haha :) Var på konfaträff idag, kul! Alla är roliga och helt underbara seriöst! Fick också prova min "dräkt" jag ska ha på konfirmations-dagen, LOVE! Har även köpt med mig en hem för de var så snygga. Fast ne. Man ser muppig ut i den, bara att inse. Bilder på shoppingen kommer nån annan dag när jag orkar. Nu blire duschen, plugg och vampire diaries och sitter och smsar lite. Ha det grymt pussi



Facebook

Ibland stör jag mig på facebook ganska mycket. Allt handlar hur många personer som gillar ens bild, statusar, man ska synas och höras, dagens snyggaste osvosv... Först och främst är det det här med fb-bråken. Så omoget! Att hacka ner på varanda så att alla kan se det. Åsså ibland så håller alla på och typ gå emot en i något som de inte har att göra med, skaffa ett liv? Man kan väl ta det face2face i sånna fall? Bara omoget!

Sånna här statusar "gilla min profilbild så gillar jag din" grejen. Desperat haha? Ganska pinsamt!

Att facebook publicerar saker i sina vänners loggar och som status och meddelanden osv... Jag vet att man måste acceptera villkoren och så, men tycker ändå att det är dåligt! Ibland har det hänt för mig, när jag var ny på facebook, så måste man klicka runt och försöka hitta alla som har publicerats.

Grupper som Stockholms Hetaste, Stockholms katter, sveriges hetaste ungdomar och sånt. Åh jag blir less! Asså jag vet inte... Kan väl vara kul, men måste allting vara så utseendefixerat? Skulle vara kul att se en grupp- stockholms roligaste, stockholms snällaste eller nåt!

Jag kanske överdriver lite, men jag tycker bara att det har blivit lite för mycket sånt. Om ni tycker något annorlunda så var inte rädda att kommentera ;)





Pusss ♥


Bloggningen suger...

Förlåt. Bloggningen suger nu, inte så konstigt... Har svårt att hinna med läxor och skit, så under en period kommer jag inte att blogga alls lika mycket som förrut. Nån dag kanske jag hinner med 3 inlägg, medans jag kanske inte kan blogga något alls på ett bar dagar ibland. Det är så tråkigt, men sådant är lägget liksom. Statistiken är redan skit, så så får det väl bli! Tycker det är grymt kul att blogga i alla fall :/ Idag var det seegt, fick lite mer läxor.

Nu åker jag iväg med syrran och käkar på thaien, sedan ska jag kanske köpa en B&J eller chips eller något och hyra film. Myyyyskväll alltså! Imorn drar jag iväg till stan en sväng med becka och gör lite ärenden, kanske kommmer jupp vad jag köpt sen. Hade gött, puss!


-Tidsinställt- Kenza lyckas alltid!

Kenza är verkligen en blogg jag besöker varje gång jag är inne på datorn, älskar hennes stil, kläder, allt! På något sett får hon ALLTID till det. Har nog inte sett någon outfit jag inte tycker om! De här är några av mina favoriter (okej alla är favoriter haha):





Puss ♥

Hej jag har inget liv.

Mina dagar består bara av detta nu

  • gå upp och sedan somnat om och behöver stressa till skolan
  • sitta och lyssna på läraren till skolan är slut
  • äta mellis och plugga
  • äta middag
  • plugga igen
  • tv om jag hinner
  • sedan går jag och lägger mig för sent
Därför har jag ingen lust att blogga men när jag är klar med alla jobbiga läxor ska jag börja blogg *igen*
pungt slut MAJJJJJAAA

Hej jag har inget liv.

Mina dagar består bara av detta nu
  • gå upp och sedan somnat om och behöövt och stässa till skolan
  • sitta och lyssna på läraren till skolan är slut
  • äta mellis och plugga
  • äta middag
  • plugga igen
  • tv om jag hinner
  • sedan går jag och lägger mig för sent
pungt slut MAJJJJJAAA

Getting Higher Than The Empire State

God dag mina kära! Hemma från en dag som känns väldigt lång... Åker med bussen om typ 1 timme till fotbollsträning. Kommer hem ganska sent tror jag! Har egentligen ingen lust att träna idag, vill göra bort massa prov-plugg och uppstatser, menmen.

Puss ♥

Snyggt behöver inte vara dyrt!




Puss

God morgon

Var faktiskt uppe 3 timmar innan jag började oavsiktlikt. Så nu har jag mycket tid! Lite skönt ändå ;) Men idag har jag på mig gråa jeans, spetslinne med drgkedja på ryggen från Gina och armband och klocka från ur och penn och joy tror jag. Ha en fin tisdag!


Puss ♥


Vovve

Drar för att möta Julie, ska få träffa hennes pluttis ju! Sötnöt!
Puss


Hinduism

Hejsan fina! Skoldagen idag var grymt rolig. Började med matte (som för övrigt inte var så tråkig, whaaat?) och cirkelns area, sedan SO. Vi skulle filma så det blev en del flum och jag behövde sminka mig så att jag hade som ett mc-donalds m mellan ögonen. Stackars Gustav fick ligga indränkt i lakan, blommor och hjärtan i säkert en halvtimme ;) Tänke dra till grillen och käka men det blev inte av eftersom att vi hem ganska snabbt igen för att fortsätta. Nu ska jag plugga, inte lika kul. Om två veckor åker jag på innebandycup, taggad! Ska bli jävligt kul! Kom jusst på att jag måste se hungerspelen snart. Alla säger så olika om den, någon som sett den?


Litet collage haha med massa olika bilder ;)
Puss ♥

Sommar ge mej

10 saker jag kommer göra/få i sommar:
♥ Pengar
♥ Italien två gånger, Frankrike
♥ Stadium sportscamp
♥ Fotbollscup
♥ Innebandycup
♥ (Avicii)
♥ Ullared i thiiink
♥ (Ny mobbe)
♥ (Fit kropp!) ;)
♥ Hmmmm... Okej det blev 9

Pusssssi


 


Planer

Vet ni vad? Har just börjat planera till i sommar. Mest längtar jag ju till Italien, om jag är taggad?! Fast det är nog för att det är ganska snart :) Va jag ska packa, vad vi ska göra, foton osv... Om en månad bär det alltså av till konfaresa. Kommer vara sjukt varmt, uppleva saker, äta glass, gå i linne och shorts, lära känna gruppen ännu bättre... ÄLSKA! Från vad jag har hört från några som  åkt dit förra året ger det minnen för livet. Iiiiiiiiiiiih! Kommer ju att bo på nått kloster osv, hur coolt som helst! Dessutom längtar jag faktiskt till att få mina betyg och pengar. Så kan jag shoppa loss igen! ;)

En av sakerna jag måste göra innan sommarn är ett par egen-gjorda jeansshorts med nitar. Tänkte köpa ett par fula jeans och klippa av, köpa nitar på nån sytillbehörs-butik och sprätta upp dom lite, så snyggt! Kanske lite höga... Kulkul! Tänkte mig dem ungefär såhär som bilder nedan :P Nu drar jag på fotbollsmatch, derby vettu! Håll tummarna.


Puss
 




Åh vad glad jag blir, tack! Asså jag vet faktiskt inte hur vi kom på det, det var mest att vi ville ha något som inte var så jätteseriöst men som ändå berättade lite om oss så att man skulle kunna skilja på vem som gjorde inläggen haha. Dåligt svar men jaja ;) Trevlig helg på dig med! 

Love ♥

image description








Puss ♥


muppar

View Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size ImageView Full Size Image 

Måste ungarna bli så bra på varenda bild också? Irriterande...
Jag tror ni vet vad det handlar om och jag hoppas att ni skämms!
Puss♥


Collage-sommar ♥


Norrland-Västerbotten ♥




Seriös 100%



Mer bilder kanske kommer senare, puss ♥


Depp

Okey, bilderna från skotern gick ju sådär att ladda upp... Återigen så suger blogg.se. Det visade sig att vårt tåg är 3 timmar försenat. Jävla bitchar som säger att dom har meddelat oss när dom inte har det. Har precis ätit pizza för er som bryr er. Vill bara hem just nu... Bloggandet imorn kommer nog inte vara särskilt bra, kommer hem ca 12 med tåget och har sen grymt mycket att göra. Sen är det ju ttråååååk att jag vet att mina brudar just nu har sleepover och har det grymt kul när jag sitte är här. Förlåt för ett deppigt inlägg... Pussssi


Pics

Försöker igen dårå...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3004623/images/2012/pic_198070539.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3004623/images/2012/pic_198070539.jpg" class="image">


Tåget

Asnice att träffa Viktor var det. Snackade oavbrutet i typ 1,5 timmar, skitlite tid vi hade på oss innan jag behövde hem och packa. Kommer förmodligen träffa honom i sommar i Turkiet igen, lääängtar galet!  
Tåget går klockan fem så då blir det hej illamående! Får väl försöka sova lite ;) Men annars måste jag plugga och ett annat MÅSTE är Vampire Diaries som Viktor suktade mig med när han sa att han skulle kolla idag, dumma unge! Nu tänker jag inte på annat.


pussss

Tjeeeenare

idag blire plugg och sen ikväll ska jag vara men fanny simpan och liv. det kommer bli GRYYYMT kul!! just nu sitter jag och försöker plugga lite hemkunskap har typ skrivit 7sidor om ekeonimi. Älskan känslan när man sitter och pluggar på lovet, kan livet bli bättre??
här kommer lite bilder från Liv maskerad för ett tag sen men jag har inte orkat fixa bilderna, men nu får ni se hur moa och jag såg ut!! TA DAAA

Längtar hem

Nu längtar jag hem. Efter pappa och alla kompisar hihi.
Majsan, love you to! Gud vad gullig du är min lilla morot.
Drar nu till Virre så vi hörs väl senare

Trött

Trött tjej sitter här. Jättekul middag, jag Jesper (Simons kusin från Stockholm yeey) och jag kollade på hockeyn på tv och något skitprogram. Kollade inte särskilt mycket, snackade mest om lite allt. MysmyS! Imorn klockan 10 träffar jag Viktor, röligt att träffa grabben ju! Saknat honom. Gonatt och dröm sött

10 saker ni kanske inte visste om mig...

  1. Jag har dyslexi det är därför jag stavar så konstigt ibland
  2. Jag har ingen mormor, farmor, farfar eller morfar alla är döda
  3. Jag har glasögon men andvänder linser varje dag
  4. Jag HATAR senap, spyr om jag får senap på mig
  5. Jag är grymt lat så mitt rum är alltid ostädat
  6. Jag lärde mig åka sidor när jag var ca.2år
  7. Moa, som jag har bloggen tillsammans med har jag känt nästan hela mitt liv och hon är som en syster för mig
  8. Jag ÄLSKAR The Simpsons
  9. För några år sen var jag beroende av The Sims och jag och min syrra har nästan alla spel man kan ha
  10. Jag skrattar nästan alltid åt mina egna skämt
Min broder från en annan livmoder!!!
Majjjan

troLOL

Förlåt för usel uppdatering och tråkiga inlägg, hehe. Bättrar på mig när jag kommer hem promis! Då blire mer bilder osv. Just nu har jag inte så mycket att skriva men men. Drar snart på middag med vänner igen så kommer hem ganska sent tror jag. Imorn ska jag träffa Viktor, Najsigt! Har inte sett grabben på länge jö!

Denna dator suger dammsugare så jag kan inte ladda upp några nytagna fotografier då de tar cirkus 5 timmar per pixel. Hoppas tt ni har otroligt överseende med detta, jag jobbar på att problemet ska lösas så hastigt som möjligt går.

Hare, puussssssss

Run The World??

*Host host* GIRLS!! ♥

Sent inlägg

Förlåt för skit uppa idag! Blogg.se appen suuuuuger rent ut sagt. Tänk på att jag skrev det här för några timmar sedan så det kanske står lite fel ibland.

Har precis varit på middag hos några kompisar, myyys! Hade saknat dom gryymt :)  Vi gjorde liite allt möjligt.

Det var supermysigt där borta iaf. Asså i sjöträsk. Åkte dit bakom Simon på skoter och höll typ på att ramla av hela ti'n men jag klarade mig dit för han var ju rätt stadig ;) Där pimlade vi, Simon lärde mig att köra skotern vilket till en början gick väldigt hackigt haha tur att vi var mitt ute i ingenstans ju för annars hade jag skämt ut mig! Sedan gick vi in och åt en skitgod lunch med suovas-kebab yummy :P Dagen har varit asum!

Hade hoppats på att få med lite bilder men jag pallar inte med mer tekniska problem just nu så ;)


Puss och hej
 

Tänk om jag kunde sjunga...

hahahha jag suger VERKLIGEN på att sjunga. Jag älskar ändå att sjunga sing star så jag tycker synd om de som måste lyssna på mig när jag sjunger men men. hahaha :) Men det finns så grym många små tjejer som sjunger så bra. här kommer en tjej som sjunger skiit bra.

Hahahhahaha


Pluggish...

Dagens schema:
1. Äta en god och nyttig frukost och titta på en film eller big brother.
2. Börja plugga och typ plugga i flera timmar.
3. Städa rummet. Om jag orkar hahah.
4. Klippa upp byxorna som jag köpte igår till ett par shorts.

HÄÄÄÄRLIG DAG!! *Tummen upp*

Hejdå blöggen //Maaajjjjaa

Älskar bilden!! Hahaha mindfuck


Den sista dokusåpan-Daniel Paris??

Första gången jag ser Den sista Dokusåppan, lite smått rolig sådär... Och vet ni vad jag märkte? Daniel paris är med hahaha och han gör en hel del kan jag säga! Love't! 
 
Puss

Dagens shopping!!

Måste bara säga att hunger spelen var GRYMT BRA!!! Det är en film man måste se. Jag grät flera gånger, fyy hatar att gråta till filmer för jag slutar aldrig att gråta, hahaha

Iallafall så fick jag med mig några saker hem. Ett par byxor från cubus som jag ska klippa till ett par shorts, 3st ansiksmasker från h&m så jag kan ha en egen liten spa kväll under lovet, en rosa plånbok från glitter och sist men inte minst så köpte jag värdens coooooooolaste iPhone skal. Vem vill inte ha ett svampbob skal?! Haha

Pussili puss puss Maaaja

 


Ser förjävlig ut just nu!

Herre vilket snöoväder det var ute... Såg ut som en magsjuk blöt hund :/ Myys! Sitter i alla fall och pluggar mer nu i värsta mysoutfiten, nyduschad och så. Snart ska jag se Vampire Diaries i thiiink. Valde faktiskt att stanna och mysa med mormor isället för att åka och träffa kompisar. Någon annan som känner sig osocial? ;) Nej men vi ses ju imorn i alla fall då vi ska åka skoter och grillä korv, pimpla och så. Äkta norrlands dag hahaha! Älskar att vara här, mitt andra hem. Nejmen nu måste jag återgå till plugget, hare gött!

Om jag längtar? Ohjaaa !

Pusssssisar från Arvidsjaur


Dagens planer

1 ♥  Plugga
2 ♥  Pluuuuuuggga
3 ♥  Ut och springa
4 ♥  Hyra friends with benefits
5 ♥  Köpa mazariner!
6 ♥  Promenera till Dollarstore ;)
7 ♥  Myyyyysa
8 ♥ Plugga mer
9 ♥ Plugga ännu mer...

jao, så ser min pluggiga dag ut. Kul? nej. Men vad har man för val liksom.


Sleep is so cute when i tries to compete with the internet

Pausar från plugget för att sleepa lite. Sweet dreams ♥


Städa

Idag har min stora syster och jag städat nere i vårt "lekrum" som vi lekte i förut. Nu när vi inte leker med lego, barbie dockor och Betty spagetti (eller vad de heter) men när vi hittade Barbie dockorna så fastnade vi. Vi satt typ där i en halv timme och klädde på alla dockor olika kläder. Hahaha jag kände mig som 5år igen. Jag hittade också värdens tuffaste tofflor!!

Imorgon ska min syster, pappa och jag titta på hunger spelen. Det ska bli grymt kul och jag kommet nog köpa lite små saker när jag ändå är inne i stan.

Kram maaaaaajjjaaa!!!


Polyvore.com

Påsklovet har hittils varit fantastiskt, som alltid i skellefteå. Nu drar jag snart mot arvidsjaur. Där träffar jag troligtvis, förutom mormor och morfar, några kompisar och så som jag inte har träffat på typ ett år ju! Men måste faktiskt säga att jag längtar hem lite nu och träffa pappa ;)

Det är ganska många som har fortsatt fråga vart jag gör collagen och nu kommer svaret för dom som inte har sett det tidigare; http://polyvore.com En skitbra sida som är helt gratis att bli medlem på, superbra för alla nybörjare! Där kan man både göra collage utifrån andras mallar eller göra egna helt från grunden. Tiiips!

Borta bra men hemma BÄST

Nu är jag hemma från en härlig helg i vendalen. Vi har ätit godis och choklad nästan hela tiden. Ikväll ska jag titta på en film och bara ta det lugnt.


Collage-Vår


Älskar den här outfiten, färgglad och med skitsnygga accessoarer :)
Puss ♥

Kusin vitamin

Är skitstressad, har faktiskt inte gjort någon läxa under den här tiden... Är det någon som ligger illa till är det jag! Kommer inte hinna, ahhhh! Nu ska jag lugna mig lite, får höra ibland att jag tar skolan lite för seriöst och pluggar för mycket, men vet inte haha ;)

Idag var jag riktigt inställd på en chailatte men ingen var särskillt sugen på det haha, man kanske ska försöka få med mig några till Boda Borg, en tradition om inte får brytas :)

HAHAHAHA lol, fy fan...

Finaste kusin vitamin!

Pusss ♥

Jacuzzi

Matchen var skitbra, Skellefteå vann såklart! Skitkul upplevelse, tänker definitivt gå på fler matcher i framtiden! Kvällens planer; jacuzzi, godiis, film och vit kladdkaka. En ganska bra kväll enligt mig! Är helt slut efter matchen så det passar mig goodie! puss


GLAD PÅSK

Hoppas alla har det bra idag. Jag ska iallafall äta massor av godis och mysa med familjen och mina kusiner.

Just nu sitter jag och kollar på ishockey!! Skiiit vad jag är avundsjuk på Moa. Just nu sitter hon i Skellefteå och tittar på match live. Just nu står det 3-1 till Skellefteå!!


Piinsamt...

Jag vet, det är lite pinsamt att jag tar egobilder med mina kusiners dator, speciellt när de kommer på mig men haha jaja.



Love♥

Glad påsk!

Hoppas alla har en underbar påsk, med harar, kycklingar, ägg, godis och påskkärringar och allt vad det är! ;) Nu ska jag åka och köpa lite snacks och godis inför matchen. Taggad!

Mitt måste på påsken: ett stort jävla 2kilos paket med skumhönor! Mums...

Hörs senare, puss


Let's ski

Idag gick vi upp kl 8 sedan åkte vi skidor fram till lunch. Sen gick mamma, Moa och jag till skidshoppen!! Allt var typ på rea, jag köpte iallafall en ny skidjacka. Jag kan lägga upp en bild imorgon på hur den ser ut.

Kraaaaam Maja!!


Gårdagen

Igår gick vi ju som sagt till centrum och hade det skitmysigt. Vi gick några kilometer och sedan var vi inne på några butiker, hittade mina drömmars skor! De var inte jätte speciella men det var som om vi fann varandra vid första anblicken ;) Drar iväg för att träffa morfar på sjukhuset nu. Har saknat honom skitmycket, hoppas han mår bättre min älskade morfar. Sedan åker vi därifrån till nån lunchresturang och efter det på middag hos mina söta småkusiner!

Imorn blir det elitseriematch! Läängtar förjävligt mycket, AIK mot Skellefteå AIK! Ni får såklart bilder på matchen osv. Måste faktiskt erkänna att det är min första hockeymatch live någonsin! Älskar't!

Pussss ♥

 

Puss


Trollololol


Hahaha såå sant


Mobilblogg!!

Nu sitter jag i typ en lägenhet i Vemdalen med min familj och kusiner. Vi kom hit typ kl 16.00. Sedan kollade vi på matchen aik mot skellefteå aik. Haha älskar känslan när pappa skriker och hoppar runt när aik gör mål medans mamma sitter och surar. Och när sedan skellefteå gör mål blir mamma glad och pappa blir skit sur. Kan man ha en bättre familj?! Hahaha. Imorgon blir det skidåkning med hela släkten!! Ska bli grymt kul

Kraaaam brownie

Här kommer en skiit snygg blid på Moa och jag från Björnrike!!


Hahaha jodu...




Småshopping

Hola amigos! Var ute en sväng och hittade mina vårskor, tre ansiktsmasker (peel off som jag älskar!) och en bodybutter. Spa-myssaker alltså! Bilder kommer senare. Just nu sitter jag vid Antons dator så jag ska inte ta den allt för länge, eller kanske mohahahahaha... Nej  då, nu ska hjan få tillbaks den. Ska försöka sno åt mig den senare också! Ha det grymt, puss  ♥


Framme!

Nu är jag framme i skellefteå, mysigt att träffa alla, har saknat dom ju! Nu drar vi ut på stan ett tag, tänkte ta en fika på wanyes tror jag så det blir nog chai-latte för min del, mums! Bilder kommer när vi är hemma, troligtvis nånstans vid middagstid! Tågresan var lite jobbig eftersom vi bodde i världens minsta hytt oich jag typ fick klaustofobi men det gick väl okej antar jag. Ingen webcam bild denna gång, ser ut som skit! Ha det super, puss! ♥

Collage-bal

Ett till collage innan jag drar mot tåget. Jag blev lite inspirerad av Hanna eftersom att hennes bal är snart och hon visade mig sin klänning- love in first sight! Skitfin. Så jag gjorde ett eget collage, skulle inte säga nej till detta till balen i 9:an!  


Hörs i Arvidsjaur och Skellefteå babes! ♥

Retards- we all know one.








Haha vissa  bilder är bara för hemska...


Love you retard!



ÄLSKA MIG ♥

Ni måste titta på den NU!! 

-


Hade skrivit ett helt inlägg som var skitlångt om allt möjligt, det togs bort! Men när jag gick in på paow:s blogg hade hon en video som gjorde det jag jusst skrivit så obetydligt. Tänker inte skriva om allt utan lägger istället upp videon som fick mig att storgråta. Jag skämtar inte. Så värt. Finns inga ord, titta bara, jag lovar.

Man blir så jävla rörd, ingen ska få uppleva något sånt.





Pluggish!!!

Nu ska jag plugga och sen ska jag på fotbollsträning!! whoop whoop
Jag har inte spela fotboll på typ en månad för jag har haft ont i min höft. Jag kommer typ skämma ut mig för jag kommer vara så grymt dålig!! Men det kommer jaga sjukt kul att träffa alla
Idag har jag bara haft slöjd och svenska, så det har varait skönt att sluta tidigt!!
Hahaha tuffa grabbar??

Teenagerposts

HAHAHAHA så sant!!

Summer feeling

Summer
Moa var mycket bättre på att göra collage, men jag behövde prova 



Värdens coolaste Farmor!!

77år och hoppar studsmatta, hahaha!! 

LOL

Hahahah döör av skratt!!

Svar på kommentar



Svar: Åh tack Frida!

Elin, jag gör collagen på en jättebra sida som heter http://polyvore.com , rekommenderas starkt! Man blir medlem gratis, kan använda bilder på kläder från nästan alla olika märken och en massa andra saker som möbler, text, städer osv att ha som bakgrund. Skitbra! Kram  ♥  


Home!

Hemma nui. Ska sitta och plugga lite innan jag drar på träning! Egentligen skulle vi ju haft match i helgen... Men äckel-rotan bestämde sig ju för att sabba vår chans till slutspel. Faaaan! Det var nämligen så att vi skulle gått till slutspel för att deras lag inte skulle vara med där, men så "glömde" dom att tacka nej så varken dom eller vi går vidare. Fair play? Senare tror jag faktiskt bara att jag är hemma och chillar. Skoldagen var väl okej antar jag! Om ni undrar varför jag inte visar ansiktet på bilden är det för att Adde och Oscar bokstavligt talat bombaderade mig med nått rött pulver så jag ser inte klok ut hahaha ;) Hörs, puss på er ♥



Tränings pass!!!

har just kommit hem från min sjukgymnast. Jag behövde ha typ 8kg på ryggen medens jag skulle göra utfalssteg. Det var iallafall gryyyymt jobbit. Sen måste jag göra 5st övningar 2-3gånger varje dag. Sen får jag inte spela match på en månad!!! jag saknar fotbollen sååå grymt mycket.

Värdens bästa lag ever!! <3

Lööööve Maja

Konfucius, blablabla

Sitter i skolan och har so, handlar om nåt konfucianism och daoism eller något. Fattar inte så mycket men jag låtsas att vara smart så att alla ska tro att jag är det, det lärde jag mig av Viktor haha ;) Ha't bra tjejer och killar :*


Collage

Jag har gjort 4 outfits som jag tycker är skitsnygga. Har faktiskt ingen aning vilken jag tycker är snyggast, kanske den längst till vänster :) Vilken gillar ni bäst? Kommentera! Love ♥

Myskväll

Försöker varva ner innan måndag-skoldag. Det gör jag bäst genom tofflor, mjukisar, vampire diaries, glee. Har släckt i mitt rum med en massa ljus som luktar superduper, strax är min choklad smoothie kyld och ska sätta på ansiktsmask= bara allmänt skön kväll! Ingen mysig bild på mig direkt men som vanligt måste man ju bjuda på sig själv! Förresten tipsar jag också om en budget ansiktsmask som kostar typ 10-15 kronor, skitbra pris! Den kanske inte är bäst på att rengöra "på djupet" men hyn blir återfuktad och väldigt len!



Ha det så gött alla ♥


Sliten

Hola! Gårdagen var så jävla bäst. Jag vet att alla hade kul, älskar er tjejer! Detta måste göras om i sommar, måste! Herre. Kom hem ganska sent igår  med en dunkande huvudvärk och pip i öronen av den höga ljudnivån och värmen, men va tusan det var det såklart värt. Har tyvär bara bilder från vägen dit, och dom är suddiga men det får väl gå an!





Nu blär det fotbollsmatch, sen åker jag med Julie hem för att träffa hennes nya hundvalp...! Jag tror jag kommer bli mer hyper än hundvalpen haha ;) Den är jävligt söt! Puss ♥

RSS 2.0