Vårruser

Sitter på bussen just nu och är påväg mot vårruser. Jag har tyvärr blivit skit hes så jag kan inte springa så jag kommer stå och vänta på Moa och mina kusiner när de springer och sen kommer vi få en picknick korg med massa mat som man inte vill missa!! Men jag tror att det fins olika företag som kommer stå där så man kan typ provsmaka saker eller göra några andra roliga saker.

(det gick inte att ladda upp inlägget förut så jag fixade de nu)

Kraam Maja
En bild från förra året när jag sprang


Morfar

Jag älskar dig. Nu åker jag upp till er igen, och jag använder ordet er eftersom att det alltid kommer vara erat hem även om du inte bor där längre. Jag vet ju att du har det bättre där du är nu, så egentligen är jag väl glad för din skull. Jag har gråtit förut, men inte nu längre. Jag vet att du hade velat att man inte skulle vara ledsen utan acceptera det. Livet flyter på men jag kommer aldrig glömma dig, morfar. Jag hatar att veta att jag aldrig kommer träffa dig igen trots att jag vet att du ser mig just nu och alltid kommer att vara med oss!


♥.


Ren skönhet



Sista spurten!

Nu kommer allt det sista med läxor och prov innan betygen sätts. Just den här veckan blev lite stressig med svenska redovisning, so prov, redovisning från Italien, engelska redovisning, matte prov osv men sen är det ju över. Ingen skola liksom? Rena rama paradiset! Imorn är det väldigt härlig dag eftersom att vi bara har träslöjd och sen slutar efter lunch.

Om några veckor åker jag på bilsemester! Vi åker till Frankrike, Italien igen, Österrike och Tyskland tror jag bland annat. Förutom det ska jag i sommar på Sportscamp, upp till Nordingrå, kanske lite till arvidsjaur och så, men annars inget! Väldigt härlig sommar med andra ord. Längtar som tusan! Puss

Godnatt tjejer och killar

Ska se Vampire diaries och sen suusa, gonatt!


Fanny och Maja i bilen

Rubriken säger allt


Håll käften

Ja Moa berättade ju lite om cupen och jag har haft så grymt kul!! Hahaha älskar att Moa glömde filten och behövde dela madrass och täcke med mig, sen så hade jag typ den minsta madrassen så jag låg typ på golvet första natten. I natt vaknade jag av att Moa puttade ut mig från madrassen och la sig över hala madrassen, hahaha. Det enda som sög var att jag bara kunde spela 1 av 4 matcher för att jag har typ blivit förkyld och blivit hes.

Nu får jag inte prata för jag är så hes. Jag pratar typ hela tiden så fet slutade med att mamma skrek "håll käften Maja" hahaha snäll mamma man har. Men älskar henne ändå!


Bläv ingen bloggning...

Förlåt! skulle ha skrivit därifrån men det blev det ju inget av. Lyckad cup trots alla förluster haha. Vi förlorade med mycket alla matcher, men mer än så tänker jag inte säga. Vi gjorde allt möjligt, älskar hela vår sammanhållning! Längtar till nästa cup. Vi pluggade en del där borta så jag är inte helt lost i alla fall. Kollade på esc finalen och började nästan gråta, Loreen du är min hjälte! Både låten, framträdandet och hon är helt fantastiska, hon har gjort mitt år säger jag bara. Lovvvvve! Tog inga bilder där uppe alls faktiskt så jag kommer fortsätta med Italien-temat ;)


Puss

Fanny är bäst

Nu sitter jag Moa och Fanny i bilen påväg till Eskilstuna med värden bästa fotbolls lag!!! Vi kommer att äta kakor, sjunga, äta mer kakor och prata hahaha. Vi är framme typ om 1 och en halv timme woopili woop woop


Eskilstuna- Pingstcupen!

Om typ 30 åker jag iväg mot Pingstcupen. Tagggar nu och packar, ska bli fantastiskt kul verkligen. Synd bara att många är borta. Under helgen måste jag plugga också skiit. Hörs från Majas mobil därifrån! Håll tummarna för oss, SKÅÅÅÅ! Kommer hem på söndag nångång!

Såhär såg jag ut idag med smycken, ring, gula/gröna naglar och linne!

PUSS


Matte


Sång tävling

Idag har det varit sjuuukt varmt och jag hade ändå jeans på mig, jag kan aldrig lära mig.

Första lektionen var no och vi skulle labba, och fy de vad det äckligaste lukten jag har känt. Vi blandade typ etanol med någon syra. Det luktade spya och de luktade inte lite. Jag höll på att spy några gången (myyyyysigt) Sen skulle vi skulle ha matte i samma klassrum som de luktade spya om, det var genomtänkt. De slutade med att jag och några andra satt ute och räknade matte, eller jag gjorde ett halvt tal.

Jag slutade efter lunch så då blev de ju mer tid åt plugg!! Sedan så var de så varm så jag öppnade dörren till baksidan, ja vad händer då? Det flyger in en geting jävel!! Och de händer typ varje dag. Min taktik är att titta på den tills den flyger ut, idag gick jag panik så jag ringde först mamma och frågade vad jag skulle göra och hon sa att jag skulle döda den. Fyy jag tror seriöst att getingen kommer attackera mig och föda mig om jag går nära den. Sedan ringde jag Moa och pratade med hennes och medans Moa gav tips på hur jag skulle få ut den. Flög getingen ut!!! Jag dog av glädje

Lite senare åkts Moa jag och Fanny till vallen för att spela fotboll, det slutade med att vi satt och tittade på när alla andra små pluttar tränade och åt godis och drack juice.

Skit va mycket jag skrev nu och ni kommer ändå inte orka läsa hela (eller jag skulle aldrig orka de) nu ska jag sova och jag hittade nyss min onepiece eller vad de heter, min är lite annorlunda. Den är rosa med Paul Frank på och den har ingen luva men den har inbyggda tofflor.
Godnatt och sov så gott kram Maja


Skönhetssömn

Önskar verkligen att det uttrycket stämde på mig... Man säger ju att man blir vackrare av att sova, visst kanske man blir utvilad och att sår läker snabbare osv osv, men jag måste säga att jag ser ut soom skit efter en 13 timmarsnatt. Håret som ett fågelbo, ringar under ögonen haha inte vackert! Sitter vid en annan dator så inga bilder från Italien idag. Kommer imorn istället! Under är ett mini collage med outfits från Juliah Strand. Hon har så jäkla snygg stil, kolla under bara asså herregud! Blir skitsugen på en blå eller beige stickad tröja med gult nagellack och silversmycken. Måste till nästa höst!

puss

Morsdag på Söndag


Rullar på

Har sån jäkla blogglust! Vet inte vart den kom ifrån, som en snilleblixt liksom. Vart i skolan segt som fan, men som tur var slutade vi vid lunch. Sitter och pluggar innan jag ska hitta på nått med Maja, vi är ute skulle jag tro innan jag drar på fotboll. Hon ringde jusst till mig och var skiträdd för en geting i hennes hus, en bebisgeting som kom från ett bo utanför hennes hus... Hhahahaha åh jag bara garvade, den lilla muppen asså ;) Måste städa och packa också baaajs.


Här är ett collage från en sida som jag och Maja blev utvalda till att få prova på, en av 25 i hela sverige så det är rätt coolt faktiskt! Måste fortsätta plugga nu, puss
 

L O V E


Payphone

Depressionen är lite över nu... Mina underbara kompisar har muntrat upp mig och det är ju snart sommarlov för fan! :D Idag var dagen asbra, toppen humör och allt, sen kom jag hem och pluggade och var fortfarande på bra humör! Just nu taggar jag med hjälp av musik till cupen i helgen. Kanske drar ut till vallen ikväll för att spela lite fotboll med tjejor mys om det blir av. Ha det super puss ♥

Skolan+bilder

Idag kommer de första fotona på Italien. Tror att det kommer komma lite bilder därifrån till ganska många inlägg framöver, är det tråkigt att ha med dem i flera dagar eller är det bra? Säg till så tar jag andra bilder också :)





Puss

Photoshoooot

Efter fotbolls träning så stannade Moa Julie Fanny och jag kvar och tog lite bilder. Känns så bra att jag har alla bilder så nu kan jag välja om de ska få bilderna, mohahaha! Men här kommer lite bilder iallafall.

Njuuut av bilderna nu...


Trötta tjejer

Nu har vi hemkunskap och typ sover medans vår lärare står och pratar om vet och etikett i hundra år. Sen ska vi göra en festmåltid, en förrätt, varmrätt och efterrätt.


Bästa dagarna

Hej! Kom hem för typ 2 dagar sen med värsta depressionen. Seriöst grät jag flera gånger den dagen för att jag inte ville hem! Har aldrig varit med om en resa som har betytt så mycket för mig, personer som på bara några dagar har blivit så viktiga för mig. Allt var som en dröm. Perfekt! Rom var helt fantastiskt, bodde i ett kloster med ok frukost och rum som ett hotell, superfint! Bodde ganska långt upp i luften och såg ut över gatan med massa träd på sidan. Vi besökte massa kyrkor, åt på mysiga resturanger, gick på marknad, shoppade och hade andakter. Redan där var sammanhållningen stark, men när vi kom till assisi blev den ännu bättre. Om det förra klostret varit bra var det här 100 gånger bättre! Vi hade våningen längst upp, där vissa rum hade utsikt över hela byn och även området utanför. Frukosten var skitgod, matsalen jättefin och trevliga nunnor som älskade oss. Om jag ska säga något mindre bra var det nog att Essinges församling var där också, bitchar allihopa. Men det sket vi i haha! Dagarna spenderades med lektioner, lekar, returanger, snack, skratt, andakter, gående, mästarna av assisi, kortspel, tittande i småbutiker och några trollolol tröjor. En dag gick vi upp på ett berg där Franciscus tydligen spenderade en del tid, sagolikt var det. Börjar nästan gråta när jag skriver det här, vill tillbaka Såklart var det underbart att täffa mina kära vänner i skolan, har saknat dom sjukt. Bilder kommer efter skolan nån gång, ha det  så jäkla bra alla! Puss
Moa

Hatar

Ja detta hatar jag, typ alla Sveriges snyggaste eller typ Sveriges katter hahaha va? Det är helt sjukt, snacka om att de är insidan som räknas.

Sedan alla "oj jag har 0st som tittat på min profil bara idag" de är ju bara pinsamt.


Tjeeenare

Idag så hade vi orienteringsdag vid körsön eller vad de heter. Jag Amanda och fanny behövde inte springa för att vi redan har A i orientering!!! Woop wooooop, hahaha. Sedan hade vi so, jag somnade typ för att vi tittade bara på film och sen när jag kom hem så somnade jag, om sov i 1timme.

Nu ska jag iallafall åka iväg till Bromma och träna med Fanny. Jag känner mig smått cool när jag har på mig springtights och det känns också att man är mycket snabbare när man springer hahaha

Kram Majabaja!!


Woop woop!!

Vi vann med 6-0 såå jävla bra asså, jag hjälpte inte till så mycket i match för att jag var mittback och de laget vi körde mot sög så de hade typ inget anfall på mål. Det ända jag gjorde var att jag slog en frispark eller vad det heter (jag kan inte några coola fotbolls ord så förlåt om jag skriver lite fel) sedan nickade jag en boll, känner mig lite nöjd nu.

Krammmmar Määjää


Jag kan inte stava.

Hahaha förlåt jag suger på att stava rätt så ibland så kan de bli "lite" fel. Fanny sa att jag skrev Grönland istället för grönalund, wuppsiiii och sen ska det stå Italien inte italin. Men jag hoppas ni ändå kan läsa min konstiga inlägg

Kram majsen


Fötboll

Idag har Moa kommit hem från italin!!! Så snart så ska vi åka iväg till svanhagen och ha match, jag är inte så taggad för att jag har lite ont i halsen sen igår kväll, hahaha. Jag hoppas att vi köttar ner de andra laget och vinner.
VÄRDENS BÄSTA LAG!!!
Kram Maja

Sommar

Skiit vad det känns som att det är sommar nu! Jag har solat och ätit jordgubbar idag. Just nu sitter jag på väg till Grönland med värdens bästa storasyster, kan de bli bättre? Jag kommer säkert komma hem typ 12 eller något så ha de så bra!!! Kram Maja


Tjena tjena!!

Idag åkts jag och pappsen till vårdcentralen, de visade sig att jag måste äta penselin i 5 dagar. Men jag ska ändå försöka gå till skolan om jag mår bra då

Seeeeya




Instagram

Om ni vill så kan ni följa mig på instagram, eller om ni har de. Jag heter iallafall Dahlbers.
Ha de grymt kraam Maja

 


Easy A

Tittar på Easy A nu som är super duper rooolig!! Om man inte har sett den så måste man man göra det NU. Jag älskar verkligen Emma Stones


Fortfarande sjuk

Mamma jag och min stora syster skulle åka in till stan idag men nu får jag stanna hemma för jag är fortfarande sjuk och har hög feber. Så jag kommer nog ligga i soffan och titta på gossip girl eller någon film.


Kommer sakna Moa!!!

Jag sa aldrig hejdå till Moa idag, jag var ju hemma då. Jag hoppas hon har de super duper bra i Italien och möter många snygga killar där haha ;) nu måste jag sova för jag är jätte tröt och kommer säkert somna med mobilen i ansiktet om jag inte går och lägger mig nu. Langar in några foton som jag tog idag. Längtar verkligen till sommaren nu.
Kraamar Maja


Åker mot Arlanda nu. See you later alligator!


Sjuk

Imorse var jag sjukt tröt så jag råkade somna om. Som vanligt hahaha men jag satte på mig några kläder och det kändes som att jag var sjuk men jag tog tempen och det visade sig att jag hade typ 38 graders feber. Men jag sprang ändå till skolan. När jag sedan kom till skolan så fick jag värdens huvudvärk. Så nu sitter jag hemma och äter glass och tittar på film.

Kraaam Maaajjjaa


Bajs träning

Efter skolan åkte Moa och jag till centrum för att hon behövde köpa lite grejor till Italien, skiit vad jag är avundsjuk på Moa och Rebecka som åker dit imorgon!! Men iallafall så kom jag hem typ kl6 och min träning började kl7 och maten var inte färdig än. Jag fick typ panik, jag ville inte gå för det spö regnade och jag var super tröt men vår tränare blir så himla arg om man inte kommer på träningen så det slutade me att jag gick äta typ mat som inte var helt klar och sen skjutsade mamma mig och Fanny till träningen. Träningen SÖÖÖG!! Det regnade så det var sjukt kallt och jag fattade inte riktigt vad vi gjorde så vår tränare blev lite irriterad på mig. Men nu ska jag snart sova för att jag är skit tröt. GODNATT!! ;)


Om 21 timmar...

...sitter jag i bilen mot Arlanda där vi ska åka till Italien. Läntar så att det gör ont på riktigt, packat nu och allt, nu sitter jag och taggar genom musik! Solkräm, kamera, pengar, solbrillor osv osv, gaaah!!!

Imorse var det jättefint väder, sådär som man blir glad av med sol och 25 graders värme. Like! Sen ska det förstås ändras till skit. Vi hann sitta ute på några raster, solade och tog bilder. Supermys! Nu är jag rätt less på Sveriges oförutsägbara väder... Fick tillbaka någon matris som våran slarviga lärare hade skrivit fel på, less på skolan också. Om jag fortsätter kommer detta att bli ett deppinlägg så jag lägger upp bilderna istället hehe:






Söta!
Puss♥

Klockren hahahahaha


Soool

Sitter och solar utanför The school hahaha men det ät as skööööönt


Mot skolan!

Är på ovanligt bra humör idag! Kanske ändras i skulan. Har matte och no idag, börjar 10 najsnajs! Åker nog till centrum och shoppar loss sen lol, på konsum och kappahl liksom. Nej men skulle faktiskt behöva lite småsaker innan vi åker. Jag lovade ju lite bilder från Valborg för en evighet sen, här kommer några hehe!

Bilderna är från Hannas och Rebeckas blogg, klicka hääääääär!
 Puuuuss

Rugggg och blås

Var med becka idag och packade till italien, snackade och hade det väldigt kul med att fejsrejpa varandra medans vi såg på hahaha noooolife. Har vart och tränat lite fotboll, najs. Kändes som en evighet sen! Påvägen hem stannade vi för att hälsa på sigge, farmór och farfar. Myyys! Nu sitter jag med 3 ägg och Glee. Intressant inlägg eller? Japp, tänkte väl det.

Älskar er!
Pusss

H&M bikinis

Har lite panik om vilken bikini jag ska ha i sommar!! Dadadaadaaa :O
Men här är lite olika bikinis från H&M, de kostar från typ 50kr upp till typ 140kr

Längesen

Jag märkte nyss att jag inte har bloggat på typ flera veckor, men jag gör läxor nästan hela tiden och om jag inte gör det så tränar jag (eller sover) men igår blev jag klar med vår So film om typ indiens religon. Man fattar typ inget för jag råkade radera hälften av våra klipp. Skiiiit vad jag hatar mig själv ibland!! men den blev ändåganska bra, eller jag tycker iallafall de hahaha men här får ni se lite bilder från när vi filmade in vår mäster film:
Hahahahah döör!!

KRAAAAM MAJJA

Vill ha!


Shorts från gina, 399 kr   

Gaaaah vad snygga, dessa skulle jag inte säga nej till till italien! Men hinner inte in och köpa dom... Får väl göras senare. Antingen måste man älska eller hata dom. Julie var inte så imponerad hehe... Men aja, var bara tvungen att visa!
Nu drar jag till skolan så uppar när jag kommer hem!
Puss

Nu ska jag sussa fint

Går och sover nu. Har precis sett vampire diaries, sjukt hur bra det är....! Smsat en del med Virre också, som fyller 15 IDAG! GRATTIS 500000000000 gånger, hoppas du har haft en toppenbra dag! :D Imorn blire hkk, yeeeh liksom... Aja typ 3 gånger kvar så jag ska nog klara av det. Slutar 12, najjjjs! Sedan träning på kvällen. Hörs imorn!

Puuuuss

Pippilotter, triss, enhörning... Okej jag suger

Gillar min rubrik starkt! Menmen jag får väl öva på dem. Jag och Becka är typ hyper inför Italien. Vi drar på freedag för fan! :D Tagggggar... Har pratat med lite olika lärare idag om läxor och saker vi missar under våran 10 dagar långa resa, men många dagar vi missar har vi bara praktiska ämnen på så vi behöver inte så mycket att göra hemma. Alltså, från fredag till söndagen efter, kommer bloggen att vara tom. Får vät ställa in några inlägg kanske, eller så får någon gästblogga :) Skippar träningen idag för läxor, om jag har tid kanske jag tar mig ut och springer!

Puss♥

B&J

Sööööndag... Betyder att det snart är måndag... Betyder skola... Fuck noooooooooo! Tror inte att jag kommer göra så mycket nästa vecka, typ plugga lite, packa lite, kolla lite avsnitt och träna en del. Filmen var den BÄSTA någonsin utan att överdriva, måste se igen! Fanny och Elsa kan nog hålla med om det även om Elsa nog skulle föredra att prata om skogsmullen, haha din lilla mupp. Trevligt att träffa tjejerna var det i alla fall!

Såhär spenderades min lördag hihi tjockis  ^^
Puss


Längesen

Hello! Väldigt länge sen känns det som, kommer inte ens ihåg när jag uppdaterade sist! Som väntat är statistiken på botten, jag hade inte heller vart särskillt uppmärksam på en blogg som inte har uppdaterat på typ en månad hehe. Det har hänt lite saker på senaste tiden som jag inte har jättestor lust att ta upp i bloggen så det är väl lite därför antar jag. Gårdagen spenderades med min B&J och med Maja ett tag, hade tänkt plugga men det blev ju inget av det. Love that girl, hon får mig alltid att skratta även om jag är lite nere :') Har varit ju på cup, sen dess vart det ju valborg vilket var skitkul, nu taggar jag till assisi om en vecka! GAAAh vad skojj. Imorn åker jag till staden för att se på bio med lite härliga tjejer, hungerspelen som jag hade tänkt se för skitlängesen. Efteråt äter vi middag ute nånstans, sedan blir det hem för hemkunskapsuppgifterna. Förresten så var jag och Fanny så hurtiga gärom dan, vi cyklade 2 mil till träningen! Tack för övertalningen, känes jävligt bra, även om vi inte kom in på secondhanden ;) Nu drar jag mig bort mot stan igen för att käka middag och se på nån musikal haha :)  Ha det grymt, hoppas kunna uppa mer nu när det är mindre i skolan!


Känslan som man får när man upptäcker ett faceraper...


IGår

pigg som en mört! Det var jättebra igår och kul att träffa alla. Först käkade jag och maja Vaknade upp hos Linnea i deras nya superduper fina hus typ 10 och åt en mysig frukost med pankakor i solen. Gaaah vad najs :) Nu blir det plugg och jag kunde inte åka till Kungsan idag för att kolla på blommorna och fika buhuhuhuh :( Nån annan gång. Det var väldigt länge sen jag gjorde kollage förresten? Måste göras snart. Bilder från igår kommer senare! Pussss



RSS 2.0