Anal

Moa tjatar på att jag ska blogga men jag orkar inte men just nu är hos as seg som vanligt... Så jag skriver väll lite nu loooolllzzz


Man är som man är när man inte blev som man skulle.

Hittade jusst det citatet, looove it. Har avslutat min kväll med att skypa farmor och farfar som är i Spanien. Den dagen trodde jag aldrig skulle komma, dom har en ipad och allt nu så dom är värsta teknikfreaken. Älskar att min farmor och farfar håller på att gå om mig i teknik-tänket.

This is me right now. Måste återgå till Söta Små Ljugare nu. See ya!

Lättnaden över att få ha det avklarat

Till en början gick det otroligt dåligt. Jag skulle kunna göra vad som helst för lite bättre teknik. Jag skämdes. Vid lunch fick jag en smygtitt på solna gymnasiums matsal, såg väl bra ut. Efter lunch var det beep- och rörlighets- test. Jag klarade rörligheten (faktiskt bland de bättre, dra på trissor) och sprang längst på beeptestet. Fick bra kritik för min kämpaglöd, tur det. Om jag kommer in på NIU är det på grund av den, inget annat. Spelade match på fullplan som avslutning och då släppde det och gick wååånderful. Min chans är liten men den existerar.

Kul att träffa massa nya mysiga, underbara människor också.



NeverEverRosVattenÖversvämningStenar

Nu fick jag en kvart över så här kommer ett tjockt inlägg. I fredags var jag somsagt med tjejerna vilket var mysigt.   Fattade ingenting av "Torka aldrig tårar utan handskar" när vi såg den, en kille som gick runt och försökte ligga och om hans uppväxt. Deprimerande film som jag inte förstod mig på, dock har jag fått den förklarad för mig så här i efterhand så måste nog ge den en till chans.
 
I lördags var det fotbollsträning och en underbart plågande motions-uppbyggande uppvärmning då vi joggade runt i närlunda i 20-30 minuter, jag i mina mjukisar och med en tränares stora tummvantar eftersom att jag hade glömt att vi skulle ut. Vart supertrött och åkte på match som vi VANN med 1-0! Det är ganska stort för att vara Ekerö, svär. Tullinge kan bara gå och ta sig.
 
På kvällen gick jag till Gusto och var med honom, Julie, Amanda och Måns och tittade på en film som ingen ägnade någon uppmärksamhet åt, väldigt bra var den iaf haha. Åt på mig lite extrafett ifall att. I går åkte jag på match som förlorades med 6-1, inte oväntat. Jag menar man kan ju inte alltid vinna allt hela tiden, det skulle ju bli tråkigt för alla andra lag. Åkte direkt därifrån in till staden med Becka och Hanna och köpte massa träningskläder heeela långa dan och jusste, mina älsklingsglasögon. Två par nästan likadana.
 
Så alltså... Ja... Vem bryr sig.
Puss
PS! Måste skriva hela uppstatsen till provspelningen IDAG. Och Jag ska lägga mig 9 för att vara pigg. Provspelningen är IMORGON. Satans jävla sjukt vad nervös jag är, lid med mig. DS!

Jan. 26, 2013

Vaknade just och äter frukost nu, 45 minuter innan träningen börjar. Kommer ha världens håll. Sen är det typ några timmar tills min innebandymatch börjar, hemma mot tullinge... Och jag kom jusst på att jag måste skriva min provspelnings-uppsats idag. Fan.

Ikväll är jag förmodligen hemma och ska sova relativt tidigt, ska upp 7. Tänkte åka in till stan men vet inte.
Puss

Thai och B&Js

Japp det är fredagens plans. Ska träffa Livvan, Fanny och Julie och ha det möjjjjss. Ska se Fannys nya crib liksom, hur coolt?
 
Förresten så är det en sak jag bara är tvungen att berätta. Jag. Kan. Stå. På. Händer. Mot en vägg dock, men ändå. Har aldrig någonsin testat att stå på händer tidigare, och på två lektioner klarade jag det med CH (notera att man uttalar det SEHÅ och inte shshsh fräsande ljud) som hjälp. Känner mig oövervinnelig. Och handstående nedrullning. Mirakel or not? Dont cär, I'm amazing anyway. Ska fortsätta äta choklad och "plugga" nu.
 

Vinterbilder








Ändå ganska mysigt. Orkar inte gå ut med systemkameran när fingrarna fryser av så mobilbilder får duga! Ska på fotboll sen och nu fixa läxor stipendium och mat. Moa the hemmafru.

Spanska betygssättning

Jag är inte alls förberedd.



Break a leg mig själv!



Dålig uppish

Ganska så dålig uppdatering. Det beror dels på massa plugg, innebandyn, fotbollen, stipendiumen, och på att jag har min NIU provspelning på tisdag. Är så sjukligt jävla nervös över det, vilket i och för sig är ganska konstigt med tanke på att jag vet att chansen att komma in ändå är typ 0.0009. Måste fixa pappersarbete innan dess med massa frågor om vad som kommer utmärka mig, mina kvaliteter och hur jag ser på mitt framtida innebandyintresse. Jag gillar att använda ordet "pappersarbete" för då känner jag mig gammal, ansvarsfull och viktig lol, motsatsen till vad jag är.
 
Träningen blev för andra gången inställd idag så tänkte åka med massa tjejer till öppet hus på Norra Real, första öppet hus utom Solna woop!
 
Annars då... Jo- jag är taggad på att åka till Göteborg i sommar. Vill åka dit själv med ett par kompisar i typ 3 dar, åka ut till Ullared... Hahaha asså jag lovar att jag skulle köpa tonvis med skitgrejer som skulle gå sönder typ första timmen. Nemen det är faktiskt en before i die grej att åka till ullared. Häng med Conny liksom. Jag har förresten snackat med Conny på min prao, när jag intervjuade honom. Statuuus!
Japp jag älskar min webbcam över hela mitt hjärta.
Puss

Asså please sluta hänga efter mig...

Kan inta bara Ronaldo och Messi sluta hänga efter mig, asså jag fattar att dom vill va med mig men nån gräns får det ju va. Och förrut var det Ian som spammade på kik. Gud.

Ska på träning i eriksdal imorrn, typ.första gången på flera veckor. Får ju se också om mr. tror-att-han-är-bäst-på-allt är sur på mig. Sen måste jag plugga spanska och MÅSTE fixa klart stipendiumen. Spyr på dom.

gammal bild när vi va tajta och han inte va så himla klängig.

Idag efter skolan.

Vill ha sommar och värme, tack.
Puss


Tjarrååå

Drar på träning, idag har jag bara hängt runt med Alma, Mika och Viktor och försökt fixa stipendium som gick skit. Plugg bläv inte av någonting, betyder att jag måste göra det efter träningen. Ikväll kanske jag ska baka nått finurligt och bjuda in några buddies att se på film.

Små tomtenissar

Ville bara dela med mig av bilder på mina små tomtenissar. Extremligt fula på mig, men de andra är sköna som prinsessor. Tränade ju igår med Stina och Julie, sprang 30 minuter och stannade bara två gånger i en minut, sen massa styrka.

Ska plugga fram till typ 1 och sen träna i 2 timmar, fotboll, ikväll får vi typ gäster så då ska jag vara med för en gångs skull hade jag tänkt.



Tack förresten Anna, men jag hade typ offrat min högra hand för ditt hår..!

Puss

Chokladbollar

 
Chokladbollar med smält digistivechoklad och kokos. Rätt okej gott, inte lika bra som jag trodde. Ingen blogglust nu så byyyyeeeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeeyeyeyeyeyeyeyeyeyyyyyyeyyyyyy

HÖHÖ LÖK

Länge sen kompisar!!
Men tänkte liksom att jag kunde slänga in ett fint inlägg så här. Ja, just lyssnar jag på musik och försöker plugga men mest består tiden av att ÄTA!! Mööööms.... Men nu ska jag försöka få något gjort av alla läxor, och ikväll blire väll att äta mer mat och kolla på film. Cooozyyyyy! Eller så tvingar jag några budds komma över och hålla mig sällis jaja jag får väll se hur de blir.. 
 
Men här får ni några gööör roliga pixisar 
 
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
 
PÖÖÖÖZZZ Ö KRAMIIIZAR FRÅN BANANRUMPAN

Just haning at the lektion.

5 minuter sen #fuckthesystem



Sista bilden är en gymnastbild, vig som få. Vissa säger att fotbollsspelare är oviga men den myten slår jag hål på.
MÅste återgå till lektionen.

Scholl is nott nässesäry bekas I can alredy reed and spel and all this shitt.

Måste göra massa skolarbete innan träningen, So, No, Svenska, Matte och så vidare. Och städa rummet.

Men musiklektionerna som jag just hade äger nu för tiden då det är ju alltid nått.
Lid med mig.

"Ni stockholmare är så känsliga, allt krashar typ för lite snö"

Jag är väl medveten om icke-bloggandet idag. Detta frukansvärda beror på det hemska, typiskt svenska vädret som pissar ner både hela Sverige och mitt humör. Efter skolan gjorde jag och Julie iordning oss och drog till gymmet. Beach 2013 nivet. Var där och svettade ner allting och det kändes jävligt bra att veta att jag kan ta ut mig utan att gå på bollträningarna, kanske finns ett hopp om en icke-fet moa i framtiden när jag inte kan spela längre! I alla fall, när vi var klara drabbades vi av insikten om att typ alla bussar mot vår ödsliga ö är extremt försenade och vi bestämde oss för att käka på thaien/chinaresturangen i bromma. Men innan dess hann jag proppa i mig en mcwrap OCKSÅ. Jag är omättlig. Åkte buss hem i 70 minuter typ. Från BROMMAPLAN. Vi somnade på bussen och allt.

Sådär, dagens händelseförlopp! Sugna på bilder? Nähe men ni får se i alla fall.









Jag. Vill. Utomlands.

Längtar till Turkiet och England. Har varit fast i Sverige allt för länge nu, vill vara i solen och bara släppa allt med skolan och kölden och pressen och snön här hemma. Kanske om jag har tur att det blir Asien om några månader också.
 

Standard

Typ 599000 bilder på mig med min tandborste. Hade lite kul igår när jag skulle göra iordning mig.

Är i fett bra tid, behöver inte gå förrän om 10 minuter. Brukar i vanliga fall va klar 5 i hehe. Progress is a fact!

Ha en brabrabrabrabra skoldag!












Jesus Christ Superstar

Inte direkt en av de bästa musikaler jag sett, fattade inte riktigt vad som hände och kände inte igen någon av alla låtarna. Men mysigt att vara med farmor och äta på waynes haha! Höll på att somna så ska fixa lite läxor och sen lägga mig ner och bara lata.
 
Focaccia, förlåt Julie. Bröt överenskommelsen. Dock var jag otroligt hungrig och det finns bara mackor och bakelser på Wayne's... Only choice liksom. Ska inte upprepas.
Lärde farmor att ta kort med mobiel också, teknisk jävel jag är asså!
Puss

heelo beauty

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej julius här! jag är moas nuvarande kille ba så att ni vet! Ingen här som raggar på min tjej va? puss på er

Boobies


Jag pussar en godis ifall att den skulle vara en förtrollad prins

Gissa om jag är död. Har varit sjukligt duktig och spelat två matcher på raken, och den sista spelade jag 2*20 utaaan att byta! Ni hörde rätt. Inte en enda gång. Och första halvlek hade jag överskott av energi och sprang runt som en ångvält, tacklade en tjej över sargen. Inte bra.
 
Förlorade dock båda matcherna med 1 mål. Så jävla surt. Jag åkte hem och käkade och packade om, åkte till Julie och ska sova här inatt, Amanda måste tydligen hem... *mhhmm, skyll* Vi ska och gymma imorrn innaan jag ska gå på musikal med farmor på göta lejon. Myyysigt!
 
Höres mina vänner!

Sommarn är och gömmer sig igen

 
Jag vill åka och bada och ligga på gräset i bikini med kompisar, sitta på altanen och äta glass.
Jag vill gå på fototurer i solljuset och bli varm på ryggen.
Hoppa från bryggan på landet i solnedgången och vattnet är fortfarande varmt.
Jag vill att det ska växa massa frukter överallt som man kan plocka!
Tända eldar och grilla goda grejer på.
 
Jag tror jag vill ha sommar nu tackkkkk

Spaceshimps

Efter att ha vart i skolan med 4 timmar no, spanska och idrott gick jag hem till Majs för att träna. Vi körde 2 gånger 25 dans och styrka, situps armhävningar mm. Känner mig ganska på G! Nu gäller det bara att hålla min och julies överenskommelse att inte äta fikabröd eller vanligt bröd fram till nästa torsdag. Sen bygger vi på det. Åkte och handlade frukt och godis och kollade på LOL som förde med sig ganska mycket ångest över ens eget händelselösa liv, och sedan en gammal animerad barnfilm. Imorrn blir det dubbla innebandymatcher, söndag på musikal och gym. Huuuurtig.nu!

Glömt att berätta veckans miss. Efter att ha suttit och kollat på en hockeymatch i 30 minuter och skrivit med dj som vi skulle träffa där men inte fattat varför vi inte såg, kom vi på att vi varit i fel hall hela tiden. Så det var bara att sätta sig på bussen för att se sista kvarten. Händer bara oss.



sleep tight

Gym- oskuld

Nu ska bromma träningscenter ta min oskuld i träning på gym. Jag måste vara ganska efterbliven som aldrig tränat på ett gym förrut. Jag och Julie  tar snart och åker och tränar och sen käkar middag och kollar på boysens hockeymatch ikväll och kanske hjälper mopsen i cafet med Liv och Maja.

Min musikstil

Det går inte att säga vad jag har för musiksmak. Omöjligt, punkt. Fick frågan igår "vilken musik gillar du då?" och kunde omöjligt svara, vet inte ens vad som gör att jag gillar en låt eller inte, vissa är bra och vissa inte, finns liksom ingen förklaring! Man kan i det stola hela säga att jag kan gilla låtar i alla olika genrer utom rock, såndär skrikig, aggressiv, sinnessjuk elgitarr och headbangerstil. Usch.
 
Med massa bra musik säger jag godnatt.

P12:ig chailatte

Chailatte känns så B-igt på nått sätt, en dryck som alla små P12:or dricker för att försöka vara coola och som nån ersättning för kaffe, satt dom ska ha någon anledning att sitta med en wayne's coffee kopp och le ett fejkat leende. Men det är sååååå hilma gott! Dricker det typ varje dag när jag har tråkigt och alla andra dricker te. Mums.Har ätit en ovanligt ansträngande mellis, brukar typ göra en macka eller yoghurt men idag fick jag en liten spurt och gjorde Chai, två mackor, satte fram parmaskinka och värmde på en saffransbulle. Kanske inte världens bästa uppladdning inför träning...
 
Ska snart på innebandy och  nu har jag gett mig själv i uppgift att skriva klart de satans stipendiumen till i sommar, de 3 veckorna på engelska rivieran. Jusste, måste bara nämna presenten jag fick av Hanna idag, ansiktsscrub, sminkbottagnings- och rengörings-lotion och tvål, tack babeeee! 

Jan. 08, 2013

Va precis på träning i Eriksdalshallen och fick en uppenbarelse från ovan. Jag har suuugdålig kondis. Vem har jag att skylla för det? Jo, mormor. Där har ni svaret. Ibland är det farligt att vara där i 5 hela dagar när hennes kök är översvämmat med sockerbomber.

På lördag blir det dubbelmatch har jag kommit fram till, den ena börjar 45 m efter den andra och det är 30 minuters restid. Woopwoop!


Var på underbart humör innan träningen och såhär efter var jag bara sur på Pato och hade sur attityd, för att han höll på med mobilen. Fråga mig inte varför.

Puss


Ibland är världen så jävla sjuk

Vafan snälla nån, blir helt galen på sånt här. Har människor varken moral, vett eller självrespekt?

Jag visste väl att den här dagen skulle komma.

Som jag har väntat, visste att det bara var en fråga om tid! Han älskar mig och har alltid gjort det. Min lilla gosepojke.




The Walking Dead, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Dexter, Homeland, Glee...

Jag är mer än gärna hemma hela dagen idag för att göra mina kära serier sällskap, men jag ska hem till farmor och farfar på julgransplundring istället. Vilket i och för sig är väldigt mysigt det med.

Idag är jag trött i både huvudet och kroppen. Kvällen vart underbar, superkul att träffa många som jag inte sett på ett tag och ha kul. Jag ägde sönder på banan, kom väl typ tredje sist båda omgångarna! Vi satt kvar på resturangen ett tag medans några åkte hem och sen satte sig de 5 kvarvarande på café60, satans mysigt ställe. Kom väl hem typ halv ett kanske.





julGrAnspYnt hah

 
Bästa bilden någonsin enligt mig och Julie. Vårt skrattanfall har just slutat, fyfan va klockren. Emil borde känna sig träffad. Snart kommer Sonja och vi gör oss iordning inför en kväll med laserdome och middag och saknade tjejer, ska bli avsöm. VI höres alla goda och onda personer!
 

Chabba bloggen!

Gjorde ett lååångt inlägg på mobiljäklen som försvann igår så here it goes again! Igår va en ganska onyttig dag- sov till 1, åt massa choklad och läste. Okej jag ändrade mig just, det var ingen onyttig dag. Jag och mamma tog en promenad långa vägen till centrum via trädallén där det var hur fint som helst, så åkte det förbi två killar varav en av dem åkte på en gul "post-moppe" med en liten hylla därfram, kanske en av världens sämsta förklaringar men skitsamma. Tyckte han var lite smått häftig sådär så tog kort på honom och la upp på insta. Sen kom killen som jag tagit kort på och kommenterar "ahmen detdär är ju jag!". Typiskt nått som händer mig. Vi åt i alla fall på thaien och förlåt för hur torra mina inlägg har blivit på sista tiden, vet inte hur jag ska skriva satt det blir intressant! Får jobba på det.

Sen for jag på träning med damlaget och spelade i 2 timmar, vart död, åkte hem, duschade, kollade på tv, gick till Emil och träffade honom, Fanny, Linnea och Dj och kollade på en extremt seg film. Snart ska jag och träffa Julie som kommit hem från Norrbaggarnas land och senare ikväll drar jag till staden.

Hörs!

 


En ainarush i det fria

En ainarush i det fria
Visst börjar det i fingertopparna klia?
Längtar efter att få kasta av mig min bralla
Springa runt som en galen ostfralla.
Säg mig, har du någonsin gjort något bara för att göra?
Utan att tänka på vilkas näthinnor du kan förstöra?
Jag har inte tänkt på det förr,
men idag öppnades en ny dörr.
Gå ut i världen med ett motto; denna bild!
Allt går bättre om man är lite crazy och vild

Dikt by me, tillägnad denna underbara animation. Sov gott!

Träsmak i rumpan

Någon annan som brukar använda det uttrycket? Som jag har förstått är även det ett norlänningsuttryck, men jag trodde det användes i stockholm också... Apparently not.

Vi mellanstannade i Sundsvall som på ditvägen och bodde en natt på hotell, va hur jäkla trött som helst därav ingen bloggning. Gick och la mig direkt när vi kom dit runt 11 och gick upp och åt världens godaste hotellfrukost, drog sen iväg, åt medelmåttig thai i Gränby centrum och åkte vidare. Bilresan var 10 timmar lång utöver maten och stoppen, vilket gjorde att jag va helt död när jag kom hem.

Min plan var att åka hem och sova, men när jag fick ett sms om att Högalid hade träning blev det ändring. Släpade in väskorna genom dörren och bytte om i rekordfart och satte av igen- dock ganska ovärt med 5 tjejer och ingen sarg menmen innebandy är ju innebandy.

Alltså, kvällens planer- bygga på mitt magrute-skyddande lager av fett och kolla serier.



Från nyårrrr, puss på alla som förhoppningsvis är lika tjocka som jag!

RSS 2.0