Packat och klart

Nu ska nog allt vara med som ska til cupen tror jag. Nu ska jag ut och lämna ut blommor och sen kanske åka och kolla på Högalids herrjuniorer som ska spela match med deras lag, kommer hem rätt sent förmodligen så kanske blir detta herrå för fyra dagar. Kanske.
sommar ♥

Oh holy cow I'm sorry

men jag har varken haft tid eller lust till bloggandet. Men jag brukar alltid blogga även om jag inte har lust men sen så är det ju spanskan, skolan, inebandyn och fotbollen som tar tid. Mest träningar då. Jag har åkt på nån förkylning som gör att jag inte kan gå runt och sjunga som jag alltid gör annars vilket gör mig på dåligt humör. Under dagen har några jobbiga grabbar grus gått runt och klagat på att jag har pms vilket jag inte har.
 
Förresten, hade ingen aning om att jag hade så många läsare som heter Fanny... Man lär sig nått nytt varje dag!
 
Och jag avslutar detta otroligt intressanta inlägg med att berätta att min dator har fått virus, jag har spenderat dagen med spanska där vi drack te och pratade skräckisar, titta på filmer om tomater och potatisar och att jag ska sitta och titta på på träningen epå grund av hur jag mår.
 
Och att jag och maja inte kommer kunna blogga från fredag till söndag för att vi ska till Åland. Någon buddy som vill ta över i sisådär 3 dagar bara för att?
 
Massa vinterbilder från förra året.
Puss

Do that to me and your domed.

Men ahahahhah så kul
 

- Tjäääna pudding! Står du här och dallrar...


Diskutioner gällade vampyrer

Jag och pappa har suttit i soffan och diskuterat vampyr-serier och filmer ett tag. Han tycker att "vampyrer ska minsann inte springa runt och muppa på människor och åma sig över hur vackra de är och säga -aaj jag gjorde illa gadden. De ska vara blodtörstiga monster och inte ha några känslor för dom har ju faktisk inga själar" och jag tycker "hur vet du att de inte har någa själar? De har också tankar och åsikter, hur kul skulle det vara om det bara handlade om nån vampyr som sprang runt och dödade folk, man vill ju ha kärlek!" och då säger han "nä jag kan bara säga att jag är besviken på nutidens vampyrer för dom är så fjompiga och mesiga, det var bättre förr." också mamma som hoppar in och säger att när man ser en av pappas vampyr/zombiefilmer blir man depprimerad. Osvosv. Kände att ni ville veta, jag själv är ganska djupt insatt i ämnet.

Åker snart till liljeholmshallen så håll tummarna.






Humörsvängningar

Fick damp på mina tränare och tjaffsade mot dem, blev sur, började gråta, skrattade, blev tillsagd, torkade tårarna, sprang på fel plats, skitarg på domaren, gick in med aggressioner och tacklade en tjej över sargen som gjorde sig illa, blev utvisad, började gråta igen, plågade Julia i bilen. Så kan matchen sammanfattas.

Förresten vann vi med 3-1.



Efter att ha lagt upp en bild på de snggaste människorna på jorden säger jag hejdå.



Gymnasiemässan

Jag kom på att jag inte ens nämnt hur det gick på mässan. Jag hade trott att jag skulle få det mycket svårare att välja efter mässan eftersom att det borde finnas en massa grymma gymnasium i hela sverige och att jag skulle få massa beslutsångest. Men det fick jag inte! Innebandygymnasium verkar vara lite svårare att hitta än jag trott... Jag blev om något ännu säkrare på Solna. Så nära, verkar bra, lagom stort, rätt tänk, både NIU innebandy och vanlig födjupning på individuellt val, dom har sam-media och allt detdär. Så det lutar ditåt just nu.
That's how I looked babyyyys.
Puss

Jag är kompis med en massa kändisar

Tänk att lilla jag är kompis med några som har vart med i tidningen, OMG. Så tufft. Sökte på kommunens namn och då kom repotaget från i vintras upp när dom snackar om det stora bristpåliv-fenomenet på våran lilla ö. Kan inte annat än hålla med. Missuppfatta mig inte, jag älskar att bo här, bara om det kunde vara lite centralare. Eller nått.
 
 
Läääääs hääääääääääääääär
DSC_0119
Puss

Fuck SHM!

Jahapp nu sitter jag här hemma och är lite små depp.... Men fotbolls träningen rockade och snällaaa vem går likom på konsärer ikväll? Ehhh typ ingen så jag fixade lite paty hemma och inte för att skryta men.. Ja de spårade lite, råkade dricka för mycket vatten så jag har lite ont i magen nu. FML! Aja här kommer lite spårade biler btw, jag bjuuuuder på den. 
 
 
#spåradkväll #dansaärkulmenjagföredrarattsupa #instadance #swedishgirldancingherassoff #instaporn #badasssnällajagvet #woopwoop #wow #fredut #let'sgoelephant #girl'stheywannahavefun #skitjagkommervarabakisimorgon #menyoloförfan #jagärswag #likeforfollowandcommentforelikeandlikemypicandiwillfollowyouandlikeyou #gonattbloggen 

Grease

Är så sjukligt trött så jag orkade inte ens byta om hemma... Dörför får jag gå med en otroligt tung väska och få ont i axeln, och jag tog en något förenklad resa (för att över huvud taget ska komma fram0vilket betyder att jag måste plugga so i hallen innan. Musikaldagen va så sjukt jäkla jobbig och seg så jag vill egentligen bara va klar hemma och färdigställa lite läxor menmen.


puss

Hej jag har saft i håret.


Chilla gal1

Imorgon ska vi kolla på med vår skolmusikal hela dagen, är faktiskt as taggad!! Och blev ännu mer exided när jag såg att glee också hade gjort Grease. Sen så kommer ju vår musikal bli lika bra som glee har gjort den... Snäääällaaa. Mina dans kunskaper kommer göra hela muskilen asså hahaha

Hejsan jag och emil har börjat gilla spansk salsa-musik

Uppdateringen har sugit och kommer förmodligen fortsätta suga ett tag till tills mitt spanska tal är genomfört och klart. Jag försöker sitta varje dag med det men det kommer bara inte framåt...  Sen är det ett måste att komma på så många träningar som möjligt och bloggen går bort då tyvärr. Men Maja verkar ju vara så smått tillbaka nu såååååå yaaa! Jesus min mobil burrar sönder av det där "skout", massa utlänningar som skriver hela tiden... Ganska bra när man inte har nått att göra. Ska fortsätta med the pluug nu♥
 
 

SOMYS MED TE OCH FILT

Förut hade jag lite små ongest tills imorgon. För jag har läxan tills imorgon och jag har inte skrivit något än.. Så jag gjorde lite te och satte mig med min fina stora blåa te kopp framför datorn och ska börja plugga nu och dricka mitt super goa te. Eller teet tog slut medans jag tog bilden, men iallafall så ska jag plugga sten hårt nu!!! 
Seeeya alla gullegrisar 

Afrika 2012 ♥

 

 
Hoppas ni blir avundsjuka nu!!!! Nu ska jag skriva klart någon text tills imorgon pusss på er ♥♥♥♥

Framtidsvecka

Går mot skolan med majsen och ska prata om framtidens yrken. Kul. Baj baj!



troLOLOLOLOL

Hhahahahah den som har gjort den här statusen är för tusan kung, om det nu inte var han... Vilket jag har väldigt svårt att tro att det var. Den här texten gjorde min pluggstund lite roligare...
Tack mannen.

Jag brukar inte göra sånna här inlägg

Jag får spader, snälla bara linda in dig i en filt så att jag inte ser dig, för jag blir såååå distraherad... I like you to much darling. Hahahha snälla bara låt mig tänka på nått annat en stund!


ya had me att hello, babe
x

On my way

In till staden nudå för att se på bio med lite girlies. Blir hur nirre som helst. Tror jag kommer köpa med mig en gigantisk godispåse också.

BANTA E KUL MEN JA FÖREDRAR Å ÄTA

Sen får vi se om jag sover hemma själv eller om nån vill komma med mig. Imorrn åker vi och handlar grejer inför kvällen och natten som ska spenderas på Gustavs landställe, sen träning och sen åker vi och börjar fixa. På söndag ska jag förhoppningsvis spela med Högalid i Täby, kommer virra bort mig jag svär och förmodligen va ganska trött pch seg.

Ha det grymmans!




Bilder a la mobilio










Planerar och pluggar

Flitig kvinna här! Tänkte ta med mig lite mysiga brudar och se på breaking dawn imorrn, rigoletto eller nått. Ska laga middag också åt mina underbara farmor och farfar, hur nu det kommer gå. Potatisgratäng och kött i ugnen tänke jag med vitlöksbröd, sallad och salsa. Och jag som nästan misslyckas med pasta...

Måste återgå till spanskan nu,
buenos tardes mis amigos!

Jag fick en hjärtattck idag

 
på grund av de dumma ungarna Annie och Hanna som hade bestämt sig för att komma en onsdagsafton och jävlas med mig. De var ute och delade reklam när jag sitter i fönstret och gör läxorna, så kommer Hanna fram och dunkar handen mot fönstret. Jag dog, tack för att ha orsakat min död. Tack. Ändå ganska bra humör eftersom att det bara är spanskan kvar till i veckan och jag kommer ha en grym helg känns det som och jag ska spela match och morgondagens lärare är borta så vi får en hel dag att ta ikapp i många ämnen och jag har match i helgen dock missar jag två träningar med högalid. 
Specialgjord bild bara till er, känn er träffade A och H!
Kissessss♥

Snälla döda mig...

Jag har en jävla timme kvar att åka hem, från skanstull. Är jättetrött, hungrig, törstig och pengalös för tillfället och kan därför inte ens muntra upp mig med pommes från mcdonalds. Sen kom jag ju på att vi har spanska till på fredag.

Dö.

Fråga mig inte varför Måns kom med här, valde bara någon bild.
"hej, jag heter Måns och jag är alkoholist!"
"hej måååns"
Han år inte alkoholist om nån undrar. Ne nu. Hejdå

När himlen brinner

 
Här är i alla fall lite få bilder från idag. Jag älskar färgerna, måste bara jobba lite med kameran eftersom att inställningarna är helt fel, bland annat ISO, ljuskänsligheten, storleken och kvaliteten står helt fel vilket gör vissa bilder suddiga. Mamma får lära mig! Godnatt alla ♥

Nov. 12, 2012

Herregud vilken lättnad som sköljde över mig mär engelska provet var färdigt, livet är tillbaka. Jag och Majish var ute och fotade efter skolan, jag visar resultatet senare för dom blev ganska grymma actually, vi har ätit värsta brakmellisen och ägnat oss åt väldigt onödiga saker och sett massa saker vi önstar att vi inte sett, brrr... Nu ska jag tränaa så hejsvejs!




Gissa vad jag fick hem i brevlådan idag

Nu trodde ni att jag fick hem massa saker jag har beställt hem, eller hur? Det fick jag inte. Jag fick hem mina enfoton vi tog på innebandyn. Okej jag fick dem inte i brevlådan heller, jag fick dem av min tränare på samlingen... Det lät bara så proffsigt på nått sätt. Jag har faktiskt aldrig beställt kläder från nån sida på några år! Tyr bara när jag var liten och mamma gjorde åt mig. Ganska coolt faktiskt. Så vad ska jag göra ikväll... Några buddys är på fotbollsträning just nu, orkade bara inte eftersom att jag kom hem för typ 30 min sen från innebandymatchen mot serieledarna som blev 8-3. Kanske ska kolla om nån vill gå på biooo och mysa. Gud vad mysigt! Fanny, do you wanna see a movie with me maybe if I haven't any homework to do? Aja, ha en bra söndagskväll!

Är man förvånad?

Match igen, kanske lite shopping påvägen hem... Fast nä, kommer förmodligen stinka och jag vill inte skämma ut mig genom att komma som värsta svettpölen. Taggad!!!
Jag fick liksom lust att sätta dit lite moln, har ingenting med något att göra.
Puss

Nä, det gick inte hem idag

 
Vi förlorade matchen, som spelades borta i Liljeholmshallarna, med 6-1... Och jag sög. Så går det ibland, ändå ganska besviken. Nu ska la familia hem till dahlbergs och käka middag pch hare trevligt, skönt med en anledning till att inte göra läxorna hehe. Förövrigt  har jag redan börjat tagga upp inför matchen imorrn med mitt kära lag borta i Västertorpshallen. Puss
 

Vilka två nya älsklingar?

Så satans snygga, blir helt kär!
Bästa och snyggaste märket. Herregud jag är helt galen i båda två, vet inte om jag vill ha med tryck där fram eller på sidan!Okej, den här är favoriten nr. 2. Jag vill ju ha mycket färger, allt med den är bara så underbart så jag smälter hehe...Den här har supersnygga färger men jag vet inte om jag gillar tigern, skulle nog hellre vilja ha en text eller nått där+ en liten symbol. Ändå en av mina bebisar...
 Heeeeelt seriöst blir jag helt såld, så jävla snygg! Tänk lisom med ett vanligt linne och jeans eller nått och plattat hår... Den är min favorit tror jag.
 
Vilka två ska jag köpaaaaa?
 

Thaimat

Nu drar alla bruuudar och käkar på thaien och sen myskväll, länge sen alla kunde va med så räee najs!


skridskorna idag gick bra förresten! Jag och Maja spelade hockey med grabbarna grus men det var inte så kul eftersom att vi inte ens behövde anstränga oss för att krossa dem. Så är världen ibland, just live with it!
Kisseesss

Skitskor

Jag köpte ett par inomhusskor för ett tag sen som var asbilliga eftersom att de var nedsatta. Efter flrsta träningen hade jag två skitstora blåsor och massa skavsår på fötterna som har medfört att jag knappt kan gå vanligt med skor och att det gör ont i fotbolls och innebandyskor. Hur ska det gå på matcherna i helgen?

Nä nu ska jag vara lite glad och säga fördelarna då, att mamma och pappa betalar de dyraste skorna till mig och att jag inte kan vara med på skridskorna idag, om jag inte vill ha skavsårsplåster eller nått... Får se hur
jag gör.
från träningen yesterdaaay

puss


Rise

Hahah Anna vi kör på den.
 
Jag stannade kvar på skolan lite idag för att förbereda engelska-prov på måndag då vi ska argumentera för nått inom andra-världskriget, segt. När jag kom hem fixade jag en del matte och åt mellis, försöker ju göra bort det mesta inför helgen då det blir 2 matcher på södern! Gud vad duktig jag känner mig asså. Snart åker jag på foootbollish utomhus. Döda mig snälla...
 

Fan.

Och så var det gjort. Har varit på informationsmöte på solna gymnasium och hört på massa om NIU-innebandy utbildningarna. Jag är helt och hållet fast på både skolan och det helt enkelt omöjliga innebandy programmet. Det ledsamma är att jag har 0% chans på NIU, ändå har jag fått massa förhoopningar! Hade aldrig trott att jag skulle vilja gå elit-satsning på gymnasiet, och nu är det kööört! Japp, första intagning den 1:a december, om några veckor. Nu kör jag!



VARFÖR...

Är jag född så sent? Blir sååååå förbannad på det. Bara för att shm ska uppträda EN månad innan jag fyller 15, jag år ju född 97? Alla ska typ och kolla. Och man får inte ens en till chans eftersom att de ska splittras. Fasen vad sur jag blir. Anna, du och jag mot världen. Eller snarare världen mot oss.

det ser inte kul ut, nä inte alls...

Nov. 06, 2012

Hej jag är fett störd för hela mitt inlägg gick upp i rök. Jag är i alla fall påväg till stora stygga staden för att göra bort ärenden, innebandyskor och kanske nyårsskor och accesoarer hur det nu stavas, käka mellis och sen dra på träning i Eriksdalshallen. Haha "göra bort ärenden" det låter som att jag försöker framställa mig själv som vuxen och viktig, det är inte meningen. Måste verkligen plugga så jag får sitta i hallen själv innan och göra matte... Vart är världen påväg? Herregud mina fingrar sticker, det är så jävla kallt ute.

Jättefint ljus påväg till bussen förresten, redigerade med picsart, gratis för android (vet inte om iphone)
Ha det awsuuume!

Jag önskar folket godnatt med ett



Nu ska jag sova och tagga skola imorrn. Jag är förbannat less på skiten. Sov gott!

Gamla bilder med nya effekter

Jag längtar till julen och vintern!

Något annat än det vanliga

Nu ska jag sluta prata innebandy hela tiden för även om jag spelar väldigt mycket nu för ti'n och tycker det är sååååå kul så år det tjatigt i längden förlåt för det.

Jag har hittat min nyårsklänning! :D Så glad för det! Den är enkel men ändå skitsnygg, stilren och passar till mycket. Wuhoooo! Fast det kanske är så att många andra köot likadan och då blir det inge kul, så därför tänker jag inte lägga upp bild på den innan jul ich nyår. Inte för att vi har jättemånga läsare som härmar haha men i alla fall...

Nu ska jag äta världens mest udda mellis med rösti, mozzarella och tsatsiki. Puss


Man har inget liv när man...

...sitter hemma på kvällen och vill sova klockan 9 för att man är trött
...bara tänker på fotboll och, kanske mest, innebandy
...okej, jag tänker ganska mycket på mat också, det är ju så gott
...är så uttråkad att man bara vill nörda nån serie men man har redan kollat på alla avsnitt som har kommit ut
...längtar mer efter att spela matcher än sommarlovet
...har ätit typ 1 kilo godis, läsk, pizza, 4 toast, en halv liter glass med chokladsås, jordgubbar och gummibjörnar, och kladdkaka inom loppet av 3 dagar


yeah, thats me!

1:A PLATS

Fyfan vad grymma vi är. Tog oss igenom cupen utan en enda match förlorad eller oavgjort, slog alla lag och glänste på planen. Sjukt stolt. Fick även matchens lirare och jag kommer gå flera dagar med ett stort leende på läpparna. Tack för att jag fick följa med brudar i Ekerö 98!






Sport... Som sagt

Jag är tillbaka och mer än nöjd! Vi vann alla 5 matcher och ÄGDE sönder... Min första match blev jag dock totalt bortgjord, har aldrig spelat så dåligt men när jag kom ner på backen där jag känner mig mest säker blev det jättebra, så är sjukt glad nu! Det betyder att vi vann grundspelet och imorgon ska vi tävla om 1, 2 och 3:e placering vilket är awsome. Stolt som tusan! Efter innebandymatcherna imorn, finalerna, kanske jag åker på fotbollsträning om min kropp inte är helt utmattad, och på måndag träning och tisdag Högalid. Grymt najs med mycket matcher och träningar nu.Ska ner och se en film och äta glass med chokladsås och godis och lägga på mig det jag brände bort idag hehe älskar det.
riktigt gammal bild från Italien, har redan visat men jaja.
Puss

Nov. 03, 2012

Jag gick upp klockan...


för att spela... cup

och jag är ganska trött och kommer vara död ikväll för då har jag spelat 5 matcher. Ville bara säga det.
Sov vidare och ta en ordentlig sovmorgon, det skulle jag ha gjort!


Vampyrer, spådamer, spöken, demoner, andar, zombies, döda barn...

Nu har vi massor av läskiga monster här hemma som Alma har bjudit hit, som sagt. Iband saknar jag att ha sånna där kalas med presenter, lekar och så, gud vad roligt ju, och klä ut sig massor osv. Men sen så är det ju ganska skönt att slippa också. Det var jobbigt där nere så jag drog mig undan till mitt rum haha. Social.
Hoppas ni inte ogillar halloweenbilder för det är ganska många sånna nuförtiden!
Puss

Stressplanering

Sitter och stressplanerar Almas kalas ikväll på grund av att mamma och pappa år handikappade, ont i ryggar och fötter och allt vad det är. De försökte tvinga mig att jag ska gå tidigare från träningen men jag totalvägrade så jag kommer hem mitt i röran med syrran och hennes kompisar och paket och hela tjockafjången, usch vad jobbigt... Jag får kanske smaka lite godis om jag har tur.

Testsminkade Alma imorse till en docka med ett öga, fett lyckat!

puss

Jag ba bombar

Bombar inlägg, varför inte liksom? Har man inget liv så är det så bara! Längtar efter träning imorrn så tänkte gå och sova nu, då blir det snabbare morgon juu! Redigerade en annan bild förresten så såklaaart lägger jag upp den. Sov så sött mina pjuttifjuttileliluttungar!

3 av låtarna som jag aldrig kommer ledsna på

De här låtarna är typ de bästa som finns, och jag visste inte riktigt om jag skulle lägga upp dem på bloggen... Jag vet inte varför, men de rör mig typ haha, musik kan va så jävla bra ibland. De här låtarna kan göra mig ledsen eller glad, taggad eller vad jag vill beroende på vilket humör jag är på. Gud vad jag älskar dem. Också får de mig att tänka massor, de är typ en del av mig. Förmodligen inte sista gången ni ser av dem heller.
 
/Moa

Motherfucker? Ska man ha samlag med sin mamma? -de vet du

Det blev nästan ingenting från Kista eftersom att jag inte lyckades hitta min nyårsklänning. Och det går ju typ inte att hitta skor, smycken, väskor och andra detaljer utan att ha klänningen. Däremot blev det några trosor och bikiniunderdelar som var på rea! Ikväll tänkte jag mysa med mina enda vänner datorn  och ansiktsmasken om inte Julie får tid över och vi äter kanelbullar och kollar på nån film. Annars är det ju skönt med tidiga kvällar, är ganska trött och samanlagt under resten av höstlovet ska jag spela 5 innebandymatcher i grundspel+ kanske fler i slutspel, träna i två timmar och kanske någon mer match där jag ska hjälpa till men deää ju ganska najjan!
 

Påväg till Kista bitches

Nu sitter jag på tha bus med Julie och ska in och kolla på nyårsoutfit som jag halvt om halvt bestämt, väldigt tidigt jag vet hehe. Och julklappsshopping kanske det också blir om vi har tid och Julie orkar. Förresten var jag fett deppig igåt för att det inte va nån träning idag... Jag är rädd att mitt innebandyberoende börjar gå för långt asså.



hejhej jag försöker va modell.

Pusssss

RSS 2.0