Sommar, Sol och Bad!

 

Midsommar!


Glad Midsommar!

Hejsan, uppdateringen suger, jag vet. Men vi har faktiskt sommarlov och det är inte så kul att sitta inne och blogga hela dagarna haha. Men nu så tänkte jag göra ett litet snabbt midsommar inlägg och bara säga Glad midsommar till er!

Inställt- Skratta?

Skratta? Njaa, inte direkt. Nån som har en sån här humor? Skulle va kul att veta, det här är i alla fall den tråkigaste sidan jag gillat... Måste ogilla nuuuuu

Mamman har slut på tamponger o ber per att gå till butiken.- Använd ej fula ord. Säg snällt vad du ska ha säger hon. Per går men kommer inte hem. Mor ringer till butiken: -jo per är här men vi förstår ej vad han ska ha. vad sa han då? jo han ber att få invändig isolering till pappans hobbyrum

 


Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche.
Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 120 såg han blåljus bakom sig.

Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka, "Vad i helvete håller jag på med?" och då stannade han vid väggrenen.
Polisen kom fram t...ill bilen med bötesmappen i handen.

"Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare".

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade,
"Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne".

Polisen önskade mannen trevlig helg.



Some day i´ll be big enough so you you can´t hit me.


Dagen.

Vaknade upp stressad som fan eftrsom min mobil hade stänktavsig utan någon andledning (helt efterbliven mobil..) aja så jag och jonna fick typ ruscha och sätta på oss käder, sen tog jag bussen med linnea oscar och gustav till akalla och kollade på pengarna på bordet as kul va det (ingen ironi här inte.. ;) )  Nejmen sen kom jag hem så har jag ätit god mat, nu ska jag hem till frida och där är 'ven linnea så ska vi ha mys kväll med film och myyys. Pusspåer!

Ful tjej.

Sitter just nu i mitt rum med gårdagens smink och fula kläder, känns bra. Haha ibland är det okej att se ut så. Det är ju sommarlov nuuuuu! Känns helt undebart, dock känns det inte riktigt sant än med det kommer! Nu ska jag ner och käka lite frulle, sen drar jag mig mot bussen för att möta upp linnea som ska ta spruta på vårdcentralen och jag ska ju vara där som ett stöd haha. Nejmen sen kanske vi möter upp våra homies, Oscar och Andreas hahaha får se hur det blir. Vid 4 så åker jag Anna och Linnea in till stan och ser nått live program, kommer inte riktigt ihåg va det heter.. Men det blir nog kul. Hare bäst pusss.

Inställt- Het som is


Hahaha för några dagar sen försökte jag och pappa fylla i saccosäcken. Det gick sådär, kulor utspridda över hela golvet och när jag skulle ut för att skaka av mig blev det ett spår efter mig. Snyggt jobbat Moa!

Inställt- Gina tricot, outfit inspiration


Skolavsluuuutning!

Känns rätt så bra faktiskt, eller vad säger ni?

Haru pms ällä?


Träning

Snart åker jag till fotbolls träningen och jag är inte alls taggad, sen måste jag åka dit ensam för att Fanny skulle inte dit för hon är en tönt.
Vill bara vara hemma och sova, men det blir säkert skit kul när jag kommer dit.

Måste göra iordning mig nu sååå SEE YA!!

Det här händer när jag har inget att göra.


Hah, det där är dina brillor bara så att du vet, mina ligger där om bakom om du vill ha sönder dom.

Kommer ni ihåg solsidan hahhah, jag bara älskar den serien. Detta klipp är så jävulskt kul måste jag säga!

Inställt- Bilder från barcelona 2011











Bloggdesign

Min kära kompis fanny har gjort en ny blogg, och hon ville att jag skulle göra en åt henne och så här
blev resultatet:
Jag vet att den är lite, ja.. Men det är så hon är och jag gillar henne ändå. Som ni kanske märker så ÄLSKAR hon my littel ponny. Så gulligt även om hon är 14år.

Kram Maaaajjja

Godnatt!

Imorgon så åker vi till stan och ska ha en så kallad "stads vandring" det blir säkert jätte tråkigt men sen ska jag iallafall stanna kvar och köpa något till skolavslutningen. Sen så blir de fotbolls träning och sen så skulle kanske Simone och hanna sova hos mig, så vi kunde föra oss iordning tillsammans innan skolavslutningen
Såhär känner jag mig just nu, så godnatt!!

Like a BOSS.



JeJ

Har precis varit ute och skjutit lite boll på ett mål med mina vänner, kulkul vare. Imorgon ska vi till stan med klassen, man ska ha med sig mat själv men eftresom jag inte har något minne så glömde jag att handla det när jag och mami va på ica så för mig blir det joggi, nyponsoppa och mackor, mums.. Aja får se om ag kanske orkar gör mackor eller nått i morgon bitti. Nu ska jag tvätta bort sminket, hitta en outfit till i morgon, och göra lite tidsinställda inlägg tills i morgon bara för moas och majas skull höhö. Aja pusspåer // Fanny!!
Lite häng me min bästa vänn!

LOL

Guy 1-"your fat"
Guy 2-"it runs in my family"
Guy 1-"mate, no one runs in your family"

Haha LOL


Fanny är mitt namn.

Hejsan hoppsan, ni kanske har hört talas om mig? Fanny är i allafall mitt namn och jag kommer att gäst blogga på Moas och Majas blogg i två veckor. Ska bli rätt kul faktiskt, jag har haft en blogg innan som jag nyss lagt ner, så jag har full koll på hur detta med bloggning fungerar haha. Jag kan ju börja med att berätta hur min dag har varit.
Gick upp halv 8 vilket jag personligen tyckte kändes surt eftersom vi Har typ haft lov i 1 vecka känns det som, men till min förvåning blev det inte lika jobbigt att gå upp, skolan va lika onödig som jag trodde att den skulle vara (hihi) men vi slutade vid 12 så det va fett me najs (pepe). Vid tre åkte jag in till staden med min mor för vi skulle till skräddaren och lämna in min klänning som var för stor, blev lite mini shopping på det också. Nu är vi påväg hem.
Det blev ett feta långt inlägg om ingenting haha, det märks att jag inte har bloggat på ett tag.
Pussisaaar Fanny!

Misslyckade kakor

Min kakor blev super äckliga, de var typ förlänge i ugnen så de smakar konstigt och är bara konstiga. Men men bättre lycka nästa gång..

Brännboll

Idag städade vi typ alla klassrum och sen skulle vi gå till lundhagen och jag skulle leta efter Hanna och Simone men de hade redan gått. Så jag fick gå helt ensam till lundhagen, forever alone..
När jag till lundhagen var det super fint väder och när vi skulle äta lunch så började de regna, så typ alla gick hem efter vi hade ätit klart. Men hanna jag och några andra stannde kvar och spelade brännboll. Men jag sög!! sen var det jätte halt så när jag skulle stana så gled jag eller så ramlade jag, hahaha. Men nu ska jag baka tror jag, jag hade tänkt åka in till stan för att köpa något till skolavslutningen men jag orkade inte. Nu ska jag hitta något gott som jag ska baka.
Väääärdens sötaste kompis!

Sad face!!

Kommer sakna Moa super duper mycket!! Och jag kan lovar att jag kommer blogga as mycket under de två veckor hon är borta. Sen kommer jag ju få hjälp av värdens bästa Fanny!!




Inställt- Nu sitter jag på flyget, ha det bra här hemma i Sverige! Hörs ♥



3-2...

...vart det på matchen, väldigt orättvist! Vi ledde till andra halvlek och vi ägde spelet, men skitsamma, life is a bitch sometimes ;)

Det här blir det sista inlägget jag gör på två veckor. För att undvika bloggtorka (eftersom att jag har mina misstankar att Maja kommer vara ganska så lat) så har jag fixat en underbar gästbloggare, Fannybanny! Hon kommer försöka blogga så mycket hon kan, kanske 8 inlägg någon dag och ingen nån annan, hon gör som hon känner. Men hon har i alla fall lovat att blogga så mycket hon kan, tack plutt!

Ha det skitbra i två veckor nu tills jag kommer tillbaka, pussssss! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Mat

Efter matchen åkte mamma och jag till thaien och köpte mat, älskar att jag gick runt lite små svettig och krigsmåling i ansiktet. Men det var värt de, för att de var super gott!!!

Skå IK - IF BP 2

Snart så åker jag och Moa iväg på fotbolls match mot Bomma pojkarna. Jag är skit taggad och hoppas att vi vinner det här! Skriver vad resultatet blev när jag kommer hem.
Hittade den här bilden och fy vad sööta alla var!

Kram Maja

herregud

9:onde plats på mest kommenterade! ÄLSKAR ER, helt seriöst jag är skitglad- det gjorde min dag! Perfekt avslutning innan jag åker utomlands! Fortsätt kommentera såhär bra nu så ska vi försöka hålla bloggen uppdaterad  under sommarn! Massvis med pussar och kramar

Snyggt ♥


Packar och taggar

Igår va skithärligt som vanligt med detta gäng. Bara så underbara hela bunten! Har precis packat klart nu och börjat planera outfits, shopping mm. Är så sjukt taggad, och ikväll kommer kussarna från Skellefteå! Bara inte min väska går över viktgränsen haha ;) Uppdateringen kommer Maja stå för i typ två veckor om inte jag lyckas få tillgång till dator, hoppas det går. Ha det skitbra, puss


Bulle med mjölk..

Sitter och tittar på desperate housewives och äter kanelbullar, mums!

Woop woooop


Grillmys



Rödsten

Måste börja med att säga att ni, klass 8, i träkvista skola är den bästa klassen någonsin! Inte för att jag gått i nån annan skola men jag är rätt säker på det ;) Gårdagen var naajs. Skitkul att träffa alla igen, känns som en evighet sen trots att det var typ två dagar sen hah. Vi gjorde väl lite allt möjligt, låg ihopträngda på studsmattan och snackade massa bland annat och tog ett par nattdopp i det iskalla vattnet brrrrrr!  Slutade med att jag somnade vid typ 4 tror jag medans de andra tog en morgonprommis mot färjan. Det var så in i hellvetes jävla kallt i tältet plus att jag typ låg ihopträngd mellan oscar, emil och måns utan någon madrass, inte bästa natten direkt. Vaknade av skakningar och gick in i huset där några hade suttit sen jag somnade och värmde mig och där stannade jag tills typ alla hade åky hem och då drog jag och Maja. När jag kom hem satte jag på mig mjukiskläder och nu ska jag slå på Pretty Little Liars och chiiiiilla. Ikväll tror jag att det blir grillning med gänget mejby.



Puss


Anias hud och skönhet

Hej underbara människor!
Dagen började med att jag gick upp alldeles för tidigt och städade rummet. Åkte till skolan för att lämna skolböckerna eftersom att det här var sista skoldagen för mig wihooo :D Sen ringde jag Maja och bjöd in mig själv hem till henne där vi hade en najs morgon innan vi cyklade iväg till vallen. Tråkigt är en underdrift för vad dagen såg ut som där... Sen åkte jag och maja hem svettiga och satte på oss rena kläder och cyklade till Anias hud och sönhet för ansiktsbehandling och fotvård, en väldígt tjejig grej kom vi fram till vilket inte är ett dugg likt oss haha. Jag såg ut som skit sen när vi gick in på lidl och köpte saker till ikväll och mötte Oscar där som också skulle tjocka sig hehe ;) Sen åkte vi hem och åt glass i solen, nu är vi hemma hos vårt eget och packar och fixar inför kvällen. Ska ju till gustavs landställe och sova där, myyyyysigt! Kommer förmodligen va uppe ganska sent så jag uppdaterar nog ganska sent imorn också. Aja det var dagen för mig, ha't bra nu!   

Andra idrottsdagen

Önska mig lycka till!


Helgens planer


Fredag: Vallen till 2. Ansiktsbehandling på Anias hud och skönhet. (grillning med gänget)
Lördag: Kanske stan. Chiiilla galet. (grillning med gänget)
Söndag: Match mot BP 2. Packa och åka mot arlanda, sen mot Italien, Frankrike, Österrike, Tyskland!
Frida Bergman, lust att kanske hitta på nått på lördag eller nån dag? Skulle va najs vettu! 

Sen är jag borta i två veckor gaaah :D


Full fart

Dagen har varit lång och nu vill jag bra gå och lägga mig, men jag kan berätta kort om min dag..

Cyklade till skolan med Moa och där blev vi indelade i lag och sen började trihaltonet. Vi sprang först 3km och det gick sjukt bra och sen cyklade vi 6km och efter de simmade vi ca 25m (eller 6m som lärarna sa). Efter se åkte jag hem och redan då var de full fart. Mamma och pappa dukade, fixade blommor, pyntade och lagade mat. Sedan åkte vi iväg till thorildsplan för att kolla på Moas utspring! Fyy vad kul de var, alla kramade varandra, sprutade ner alla med öl, hahaha och ner de sedan åkte iväg på flaken så såg de så grymt kul ut. Hela bilen skakade när de hoppade till musiken, men om 4år så..

Sedan hade vi öppethus, det var inte så många här men de var ca 30st (tror jag?) men vi åt god mat, satt och pratade och skrattade. Just nu sitter kag vid köksbordet som just nu är fullt med presenter.

Asså Moa fick en egen systemkamera!!! Sååå avundsjuk. Aja nu måste jag sova för att jag håller på att somna.
Här får ni en bild på alla presenter, taaadaaaaa!!

Good natt!!
KRAM MAAAJAA


Studenten

Kom just hem från Dahlbergarna, från lite firande av Brownies syster Moa alltså som har samma namn som mig ;) Kände att jag var tvungen att förklara det! Supergod mat och trevligt var det! Grattis till dig Moa, som tog studenten idag, och tack för inbjudningen! :)

Imorn fortsätter ju mina "elevens val-dagar" med idrott på vallen och kanske lite fotboll om jag har tur. Vill bara vara ledig nu...

Från Italien med Amanda och den vackra utsikten... Åhhhhh vill tillbaka
Puss

Tjenare pudding, står du där och dallrar?

Tjoo
Kan säga att Triathonen var väldigt tråkig. Nu är jag typ dööd och chattar lite med Kewin och tänker igenom lite kläder till resan! Älskar tanken på att jag är utomlands om 3 dagar... Love

Puss



Collage- colorful


Triathlon

Är inte supertaggad kan jag säga. Hela dagen full av Triathlon- för att skolan vil fördriva tiden. Kan dom inte bara släppa oss för sommaren istället för att fixa massa extragrejer? Nej tydligen inte.

image description

Puss

Bikinin

Så här ser min bikini ut, hahaha kunde inte bestämma vilken färg så jag köpte båda..
Men de kostade bara 59kr så de var ju skit bra pris.
God natt på er

Mini shopping med mig själv

Idag åkte Moa och jag in till stan med några från Moas konfa. När vi var vid plattan så gick jag till Lagerhaus och de andra skulle gå och äta tror jag. Väl inne på Lagerhaus kunde jag inte bestämma vad jag skulleköpa till min syster i student present. Jag valde om säkert 3-4 gånger, hahaha. Tillslut bestämde jag mig för några grejor, som jag inte kan skriva här för att hon läser den här bloggen. Efter typ en timme på Lagerhause så gick jag till H&M och provade lite kläder, fick med mig en bh för 75kr *tummen upp* Sedan köte jag två bikinisar på Cubus, as nööööjd. Lägger upp bilder imorgon om jag hinner. För Moa tar ju studenten imorgon och de kommer någ vara fullfart hela dagen imorgon.

Värdens sötaste syster
Säger bara en sak nu.....
GOOOOD NATT!

Kram Majjsan

Kandeeshop.se

Måste bara tipsa om en sida jag nyss hittade, KanDee shop av Sandra Kan Dee. Kan Dee är ett märke med massor av snygga shorts, linnen, väskor, hoods och Tshirts men jag älskar nog linnena mest av kläderna. Checka in vettja, superbra och inte galet högt pris även om det är lite över vad linnen mm brukar kosta.


Jensen's Bøfhus

Supermysig dag med tjejerna. Åt på jensen's, första gången och den var super haha kommer nog besöka igen. Jag och Frida åtmumsiga jordgubbar påväg hem, börjar bli en vana med jordgubbar på bussen för mig nu! ;) Åker till ekebyhov nu puss

Stan igen

Drar in till stan iggggeen... Tredje dagen på rak, wihooo... Möter upp Frida, Lovis, Amanda, Ebba och Wanda tror jag det blir på bussen och vi ska hitta på nått kul. När jag kommer hem tror jag att jag och Frida går på gudstjänst, för att träffa alla och så om det nu är nån där! Efter det kanske träning, sen städa och planera packning eftersom att vi åker på fredaG! Tjohoo :D Tror jag ställer in nått inlägg under dagen.

Vad tycker ni om den nya designen? Headern är tillfällig men bättre än den förra.



Två gamla bilder på Alma, på landet när en tjej kom dit och tog bilder till ett uppslag i tidningen!
Puss

Våran daaaaaaag

Okeej då kör vi. Började 10.20 idag med hkk, studiebesök på medeltidsmuseet. Asnajs med sovmorgon men utställningen var helt kass! När vi kom hem gjorde jag och Maja iordning oss och gick hem till henne där vi tog massa foton, redigeraede dem, fixade  lite provheadrar osv. Ny header kommer snart, och kanske mer ämndringar får se hur det blir! Sen drog vi båda på träning vilket var härligt och kul. Efter det drog vi ut med Fanny Linnet Adde och Markus och gick runt lite och snackade och träffa på en kille med tandemcykel (?) haha. Fick smått panik när vi åkte på den. Nu sitter jag och chillar med Määääjsan bredvid! Sådär det var min dag.
Puss

Sitting on the bus

Judos ide Pehr g Kruse patent klient levt osunt ide petig Office lugubre lekrum lejdens steg Inter åker greve lockbete Leif legend offer hage heter logg Kent taget Jake och Usher.


Sin Guds Keil chat shout shop Carl over bebygg krokben kringgå åhör kroken åker di inrikes öppen usb hej jag bajs eller idol okej korpen äpplens lektor Jerker fi. Rike Hjudkd blek Keil lol


Så gick 800 upp i rök...

Ojdå där försvann snabbt 800 ur plånboken. Inte jättemycket haha, men får alltid så dåligt samvete över att jag faktiskt köpt något! Aja påfyllning kommer snart. Var inne i stan med Simone och Maja och på vägen dit var vi sjukt trötta, såg ut som zombies, men påväg hem fick väldígt många människor stå ut med vild dans, hög sång, vinkningar, läskiga blickar och i allmänhet ormormalt efterblivet beteende... Hoppas vi inte skämde ut oss alltför mycket hihi ;) I tunnelbanan hittade vi på grymma typical svensken grejer som Maja kommer lägga upp om hon inte vill ha med mig att göra! Hade asbra dag med er tjejer, som alltid. Shoppingen ser ni här nedanför, fotade av mig alldeles nyss.






Tog en evighet att fixa bilderna... Ha det bäst, puss!♥

Godnatt kompis!

Idag skickade jag in de sista skolarbetarna, och de är så jäkla skööööönt! Aja orkar inte skriva mer.
G O D N A T T

Längtar till sommarlovet så grymt mycket!!! 9dagar kvar

En BLÖMMA


KONFA

Värdens SÖTASTE! ♥

Skå IK- Assyriska FF

-Match mot Assyriska nu kom igen skå!

Bild från Italien lite random sådär, puss och håll tummarna!


Konfirmerad!

Nu var man konfirmerad och jag är så jä*la glad asssåå! Men kommer sakna gruppen enormt... Som tur är ska vi ses ikväll och nästa helg! Själva konfa-mässan var väl okej, men efter åkte vi hem hit, allihopa, och vi åt typ lunch-middag och jag fick presenter. Jag fick bland annat massa pengar, ansiktsbehandling, guldhalsband med kors,  lite saker till rummet, naggelack,  presentkort och så! Sen när alla åkte hem stannade Maja och Fanny och vi chillade galet och nu har Fanta satt på ansiktsmask och jag fixade hennes naglar, och vi har typ pratat och hållt på. Nu blire iväg för att träffa bästa gruppen och jag är på topphumör på grund av det, så hääärligt! Imorn ska jag plugga och match mm får se vad det blir mer sen. Aja måste åka puss ♥


Fatta det är glögg i åsen


Puss


Snart...

...Så är det sommar och det är typ inga riktiga skoldagar kvar nu. SÅÅÅ GRYMT SKÖNT!!! Är så sjukt tröt på skolan nu, jag har typ bara några no uppgifter kvar. Sen är så är det S.L.U.T. Och idag hade vi engelska tal. Fy fan säger jag bara. Men men nu är det gjort.

När jag kom hem så fixade min stora syster mitt hår. Hahahaha nu ser jag ut som ett troll för att jag vofflade det eller vad de nu heter.
Lite lagon snygg bild på mig..

Kram Maaaajjjjjaaa

RSS 2.0