Some photos




 
 
  Nu gör jag en riktigt tidig efterlängtad natt! Puss :*

Trött -.- zZzZzZz

Hej! Kom hem från cupen för typ 2 on halv timme sen. Det var grymt roligt men jobbigt som in i helskotta... Sista matchen var alla som döda. Vi kom tyvärr inte till slutspel, utslagningsmatchen var mot våra "värsta fiender" som storsatsar och är grymt bra, så 2-0 var väl ett helt okej resultat egentligen. Det var bara så surt att vi hade så mycket chanser och låg 0-0 första halvlek. Jaja nya tag nästa gång! Blev matchens lirare på den sista, så det var kuuuul! Är även grymt taggad inför skidveckan uppe i björnriket! Det ska bli riktigt kul, men jobbigt att åka dit och packa och allt förberedande. Har även lite läxa kvar att göra, sen blir det förhoppningsvis en riktigt tidig kväll och jag och Majjsan uppar från stugan, som sagt var!

Allvarliga bilder från min sida, skönhet!
Ha det bäst, puss! ♥


HATAR LÄXOR.

orkar inte skriva mer, men jag måste lämna in 3st läxor ikväll...
Min packning till björnriket, fyy vad skönt med lov!! Och sen jag jag ju vara med värdens bästa moa i en hel vecka OMG!! LOL exdeeeee
kramar brunhååårig

prov och redovisningar-check!

Kom precis hem från skolan och känner mig bra som fan. Både redovisningarna av shakespear på svenska och engelska gick mycket bättre än väntat, och provet på spanskan känns säkert, Elsa sa i alla fall att första delen hade alla rätt! Så skönt när man anstränger sig och får bra resultat! Nu är det sportlov, jag behöver inte ens beskriva min lycka över det, jag tror nog att alla vet hur skönt det är att bara släppa plugget ett tag.

Klockan kvart i sju samlas bästa laget för innebandycup i rotebro, TAGGA tjejer! Jag vet att vi kan ta alla lag om vi bara vill! På söndag drar jag och Maja iväg och åker skidor, ska bli så jävla kul att åka och dessutom med väldens bästa brownie :D Vi har internet i stugan, så det blir nog en hel del bloggning med bilder osv. Detta hade jag på mig idag:



Ha ett skitbra sportlov allihop! ♥

snabbis....

Hejsan, ett sanbbt inlägg innan jag börjar mitt plugg maraton! Spanskaprov imorn, inte pluggat=fast med plugget  sista dan... Not so fun! Återkommer förmodligen imorn om hur det gick+om innebandycupen på kvällen. Puss ♥

15 things I ♥...

Innebandy och fotboll, sporter över huvud taget,
Sånna som prioriterar att ge pengarna till tex fattiga barn istället för att köpa den där märkesväskan,
Att fota,
Damon Salvatore (Ian Somerhalder),
Planera saker, älskar att gå runt och längta efter saker och typ tänka vad jag ska köpa, platser att besöka osv,
Resa,
Mjöööölk,
Plattat, doftande, nyborstat, nyklippt hår,
Luddiga myssockar,
Julen,
Vampire Diaries,
Inredning,
Att komma ihåg alla drömmarna från natten,
American pancakes,
Personer som är 100% sig själva och "kör sitt eget race".... 

Det finns så mycket mer, svårt att välja P:

Drar på träning nu och ska ha "fotbolls-utvecklingssamtal" ;)
Ha're gött! ♥

 


Gårdagens outfit... Eller nåt...

Gud, det där låter bara så fånigt när det kommer från mig... Hahaha, lite överskattad så kallad "outfit" kanske, men jaja ;) Igår hade vi ju som Kinderägget redan sagt studiedag, och idag med. Jag vaknade rätt sent, pluggade hela dan tills att Hanna hade snackat med Becka och påminde mig om min konfaträff... Typiskt mig, mina kompisar har bättre koll än mig på mitt chema, älskar er! Sen drog jag på konfaträff och det var skitkul, speciellt eftersom att vi har lite ögongodis också! ;) Drog direkt efter och käka på thaien med 3 andra, sen var vi hos maja resten av kvällen och somnade rätt så tidigt. Imorse gick jag upp halv sju för utvecklingssamtal, gick jättebra faktiskt!

Whhooh, det där var jobbigt att skriva! Här är gårdagens outfit  utseende säger vi!


Under dagen

Kvällen

Pusssss ♥

Rubrik

Sitter sitter på bussen med Hanna vi ska möta upp Moa och becka vid centrum. Sen ska vi äta vid thaien!!! Sen så ska dom sova hos mig. Lägger upp bilder imorgon
Kram brownie <3

Paineapple!!!


ITIGDMIBATIFUYABABYM

I Think Im Gonna Die Maja Is Blogging And That Is Fucking Unusual You Are Bad At Blogging You Monkey!!!!
Älskar dig med ♥♥♥♥♥

Moa surar!!

Moa är lite sur på mig för jag har inte bloggat på typ några dagar.
Mitt första köp från Hollister!!! hahaha
jag köpte den för typ en vecka sen när vi hade studiedag
Köpte 2st tröjor i lördags när jag var inne i stan och fixade en prao plats, älskar OMFG tröjan

Oj vad intressant det här var!!
kram brownieeeee

Påväg till träning

Hola amigos! Drar på träning nu, ska bli skitskönt. Idag hade vi So och Matte prov, kändes som om det gick okej men man kan aldrig veta med våra lärare haha... ;) Förresten, är det någon som har märkt att Maja är slarvig med bloggningen, för det har jag... Hon suger rent ut sagt!

 


Puss!

Every Light Throws A Shadow

Försökte komma på ett citat som passade till den första bilden, kanske inte väldens bästa men men! Bilderna är från när jag och mitt kinderägg var ute på promenad :)









Puss


Sleepover ;)

Är lite trött nu. Jag och Simone var uppe ganska sent igår, typ 4 eller nåt och idag vaknade vi 11 för att åka och träna, hon ridning och jag fotboll. Det blev däremot inte så mycket fotboll för det var innebandymatcher där då fast än det var våran tid! :(((( Sööög... Men vi klämde i alla fall in 20 min mellan matcherna! Igår hade jag innebandy match vilket var jätteskojjigt, vi vann mot Sigtuna och vi ägde (Jag gjorde mååål :D) , sjukt bra EIK! :D <3 Vi ligger typ 3:a i serien nu för övrigt!!! 

Här är bilder från igår på oss coolingar:













Seriösa på alla bilder!! Puss <3


Nackgreppet

Har de sista 25 minutrarna legat med simone. Inte bokstavligt talat, men jag låg med mitt huvud mellan hennes knän och kom inte upp ...... KNÄÄPP UNGE Länkar till en jättefin bild på mig på hennes blogg... NOTT!
LOL EXDE jag garvar ihjäl mig till den här bilden hela tiden, så kuuuuuul! Simone slaggar här inatt för att latmasken inte orkar röra på fettet. Hon har för övrigt inget fett bara 6-pack!


Pusssssssss

Vad skulle jag göra utan er?

Heyy there! Kom hem vid halv 2 från maskbacken. Det var SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kul minst sagt, jävlar vad kul det va asså! Sjukt. Vi gjorde allt möjligt, fast än bara knappen var öppen och vi kunde åka i barnbacken hehe ;) Vi klättrade upp på toppen och var dötrötta, sen lämnade vi skidorna där och gick ner och typ rutchade på railen, typiskt oss asså! Dagen slutade med att vi fick tillbaka alla pengar för liftkorten eftersom att det inte gick att åka i 3 av 4 backar. hur nice? Efter skidåkningen gick jag och Majs till Lidl för att storhandla chips. Sen vart det plugg med SO:n. Hahaha ser nu att Maja lägger upp bilder just precis samtidigt som jag, så se dom i hennes inlägg istället, under mitt inlägg! Pussss <3

/Blondie



Skidor med klassen!!

Browniie <3

Mask

Nu drar jag och åker skidor! Ha en riktigt bra dag alla, det tänker jag ha i alla fall :D



Puss/ Moa


Skiiiiiidor!!!

har just lagat matsäcken tills imorgon, hahaha jag är så klumpig för jag välte ut en såndär grädde över hela golvet och mig. Kvinnor hör inte hemma i köket säger jag bara.
Men fyy f*n vad kul det kommer bli imorgon iallafall. En hel dag med kompisarna i skidbaken istället för skolan. Jag tar med kameran så jag kommer lägga upp bilder imorgon.
Min fiiiiiina gourmetmat!!!

Browniie!!!

Last Sunday night

Hahahah älskar dig min dumma blondiiiin!!! ♥ ♥

Superwomans


Superkvinnorna!

Bilder från hannas blogg häääääär, titta in hon har sjukt fina bilder!

puss B&B

! Odio español ¡

Har prov på fredag, så jag börjar i tid. Hatar spanska. Pluggar nu innan träningen :( Boooring! Idag hade vi no och matte, favvo! Fatta hur mycket jag längtar till sportlovet då jag och brownie ska åka skidor i björnrike :D I helgen blir det kanske spakväll med girlsen, match och jag tror det var min "modelldag" då? Det ska bli skitkul att göra iaf :D Imorn ska vi åka skidor hela dan, sköönt med paus!

Måste bara lägga upp den här bilden som jag såg på we<3it. Sådär vill jag också ha det, så gulligt!



puss


162cm

Hade hälsokontroll idag eller vad det heter, men jag har växt mycket tycker jag iallafall. Nu är jag 162cm woop woop!! Medans alla andra i klassen kommer ut och säger att de ska bli typ 170cm eller mycket längre, och så sa skolsöterskan att jag skulle max växa några cm till typ 2cm eller något, tack! men då kan jag ha klackskor så blir jag nästan lika lång som de andra i klassen. Tittade just på jeffrey campbell skor som e grymt snýgga!! men det e lite för dyra för mig, för de kostar typ 1200kr och jag kommer nog inte kuna gå i dom så jag ska nog köpa de för 449kr istället för dom var också snygga, eller vad tycker ni??
Lite tips för er snåljåpar (t.ex. jag)

Kramaaaar Browniie

Vad hände med "lev varje dag som om den var din sista"?

Egentligen borde jag inte göra ett inlägg nu, vem vill läsa om en tjej som sitter och pluggar dagen lång liksom? Men jag hade lust, och då gör jag det i alla fall så dom som tycker att detta är tråkigt får väl stå ut, helt enkelt. Jag just nu, bara att leendet är fake, sitter och tjurar. Jag är trött på plugg, ta mig bort tack! En sak är säker-om jag hade en dag kvar att leva skulle jag inte sitta framför en so-uppsats. 



Puss


It's a beautiful day

Bilderna är från Måndags när vi lediga!!

Just chillin in my snuggie

Sitter jsut nu i soffan med min fejk Onepiece från Paul Frank och tittar på Simpsons. Älskar det 
Men snart måste jag göra lite läxor för det är Matte och So prov på Måndag. hatar skolan!!!!

Moa & Jag

Igår så satt ju Moa och jag kvar i skolan och pluggade, men här kommer lite bilder från igår:
Browniiiiie!!

Forever alone

hahaha men jag har haft det jätte mysigt idag!! har just tittat på en film med min mamma medans vi åt lite godis jag och mina syrra gjorde tidigare idag. men nu ska jag söööva!!! godnatt alla fina läsare och extra pussar till alla som inte har någon att dela denna "fina" dag med!!!

(Fat)Ass back home-GymClassHeroes

Hemma nu, det var myyyysigt! God mat som vanligt. Detta hade jag på mig idag :)


Svart transparent skjorta och guld armband, Monki och HM

/Blondie


Glad alla <3 dag!

Hoppas alla har en riktigt fin dag idag, med pojkvän/flickvän, kompisar eller kanske familjen! Själv är jag forever alone så jag kör på mysig middag med the family! Var skitduktig i dag för övrigt... Pluggat i 4 on halv timme med Maja och lite själv, kanske inte nonstop men ändå ;) Puss


Nörden går och sover

Nu lägger jag mig, och passar på att tipsa om de 10 bästa serierna, som den geek jag är ;) Fattar inte att jag följer de flesta av dom?! Sjukt...
  


Puss och k... Oups somnade, sov gott mig själv!
 


Dont be a drag, just be a queen

Tjooo! Hade det grymt med tjejjorna. Vi åt glass, snacka med ´några och åt pizza, och jag har även en känsla av att några av dom vi snackade med blev lite sura... Det vill säga typ hatar oss ;) Andra var roligare! Maja Hanna och Simone var så jävla snygga, dom gick runt som drag queens och tog en h*lvetes massa kort som jag ska försöka ladda upp från mobben, HAHAHA asså omg ;) Vi gick o la oss ett tag efter 4 och vi somnade omedel bums :P Uppstigning igen vid halv 10 för att åka in till stan och shoppa. Där åt vi på donken och titta i butiker och det enda jag fick med mig hem var ett puder och trosor. Efter det var det träning! Det var skit kul, alla var 110 % taggade och vi fick upp ett otroligt spel. Nu blire plugg och kanske kan se ett avsnitt ikväll, PLL! Pusssss och kram
/BLond

Denna pga bildbrist!


Jag är som jag är!

Här är lite bilder på mitt sanna jag! Hope you like it! Beundra dom medan jag åker och tränar, helt gratis! PUSS



Upper mode!!!!!

Gud vad skönt det känns, har handlat några saker som var mycket behövliga. Vi åt också citronsorbet, typ den godaste jag ätit nånsin! Här är lite bilder på det jag köpte, haha inte för att det är särskilt intressant men ;)

 
seriös bild!! så såg jag ut... och det här köpte jag


Magtröja HM 99 kr            Sportbh 199 Lindex, bodysplash HM 29 kr  Jeansjacka 499 kr (tror jag), HM


Kofta HM 199 kr               Bikbok 99 kr                                Jeans bikbok, vet inte hur mkt de kostade...


Ring fick jag på köpet!!! OMG lyllo...  Trosor och bh Cubus typ 350 eller nåt, sen lite hårspännen :D Är skit gald nu, tänker på SC i sommar, Frankrike, cuper, fotboll, kompisar ledighdet osv.. :DDDDDDD

Imorn ska jag plugga och va med Maja, Hanna, Simone, Amanda, Julie och Rebecka :) Askuul! 
PUSS


Film och myyyyyys

Shoooo boes! Ska göra läxor nu, typ NO, HK, Matte, Spanska och så men ikväll ska jag och brudarna ha myskväll. Det blir godis och film, mys ju?! Imorn drar jag och shoppar lite saker till våren, skor, jacka jeans mm är sååååååååå taggad till värme och sol just nu så ni fattar inte! Söndag träning på dagen och på kvällen sova över med tjejjerna, på måndag har vi studiedag så troligtvis shopping eller skidor med några, vet inte vilka det blir men :) Här är ett par skor och en jacka jag tycker är skitsnygga, blir något liknande till i vår troligtvis bara att skorna är typ 5 cm kapade haha ;)


Puss /Blond


Vill ha!!

Kramar Brunetten!!!

Fat and proud

Jag har inte uppat idag, sorry. Har pluggat mm, sen vart det träning och jag var såååå död... Fy! Sen glömde jag vantarna där och åkte HELA vägen tillbaka för att hämta dom, på vägen hem var jag så sugen på feta och söta saker så vi gick in på Lidl och storhandlade haha ;) Det blev 2 potatisgratänger, två påsar Pommfritt, En påse friterade potatis trekanter, kroassainter, youghurt, mm haha FEEET big time :D Nu sitter jag och skriver inköpslista till helgen, lite vårsaker och så. 
 
Ännu mer foton! Nästa inlägg blir andra bilder lovar ;)

 

Puss och kram


En bild säger mer än tusen ord

Det är faktiskt sant! En bra bild kan förmedla så otroligt mycket, om man tänker efter! Jag skulle verkligen vilja fota så bra att man kan titta på bilden hur länge som helst och aldrig tröttna. Kanske nån gång, haha, vem vet? Tills vidare får jag nöja mig med hur jag tar nu :) Dessa är från skansen ett tag sedan.
 









Puuuuuusss från en träningssugen tjej!



 


Tjenare kexet står du här och smular...


Plugg!!!

jag orkar inte plugga, men jag måste skriva typ en låååång text om en konsnär. aja jag är snart klar men fy vad tråkigt det är!!

Music is what feelings sounds like


/Blondie

Sovmorgon bla bla bla bla

Åh vad sköönt, idag har vi sovmorgon ända till tio i tio! Fy vad skönt säger jag bara. Sen slutar vi 12.10! Vad har hänt med världen egentligen?! Skitskönt! Idag VILL jag verkligen dra in till stan, men jag måste plugga :( Hatar skolan just nu... Haha underbara bilder på mig, eller hur? ;)


Pussssssi

Shoot me down but i wont fall

Tycker rubriken är bra just idag, hade nämligen gympa och fick typ 50 bollar i huvudet ;) Sedan fick vi visa upp våra danser vi jobbade med förra gången, allas var så jävla sköna haha! Innebandy nu, är på topp kännns det som så det går säkert bra!


Ha't gött alla fina!

IT'S SO FLUFFY!!! I'M GONNA DIE


JTAJÄC= Jag tror att jag är cool

10 Saker jag hatar:
  • Vuxna som tror att dom är bättre än en själv för att dom är äldre och "vet bäst"...
  • När mjölken är slut...
  • När man snackar med nån och den inte reagerar...
  • Hittar en SKIT snyygg tröja och det finns bara i XL...
  • Fettigt och tovigt hår...
  • Dryga människor...
  • Hål i strumporna...
  • Nån lånar ens mobil och när man får tillbaka den står det "Låst, försök igen om 30 min"...
  • Att frysa...
  • Att skriva XD, FML, WTF, LML, LOL, LMFAO, VGD, BRB osv och tro att man är såå cool...
/Moa

Uppdatering från the gummibear maan!

Chillar galet här tyyyyp. Är skit död sen igår, eller idag. Det var askul och vi vann 2 matcher och förlorade 2, jag gjorde en Hattrick! Känner mig fett profsig för att jag vet vad det betyder, lärde mig det igår :P Det är tre mål på raken av samma person, kan inte fatta att jag lyckades för jag brukar inte va så bra i vanliga fall, tur antar jag ;) Ikväll blire VD, beeeeest serie ever och thaimat tror ja, plugg mm.! Sen imorn vill jag kanske åka in till stan kanske ska fråga nån, men update kommer i alla fall!

Här är lite foton från olika somrar , några från typ 2006 och någon från nu i år<3 dock behöver jag öva lite mer från olika vinklar, olika ljus osv satt dom blir bättre, men men :)



Puss /Blondie the gummibear


Länkbyte

Tjohoppsan! Idag tänkte jag köra på ett länkbyte med Elin, en sjukt snäll och rolig tjej som går i min klass. Hon  ser dessutom riktigt bra ut och hennes blogg äger. Hon skriver om lite allt möjligt på ett skitbra sätt, kolla in NU liksom!!!? <3

http://www.mystylebyelin.blogg.se




Puss / Blondie


Dagens tips;

Bloggar:
http://www.feelfashion.blogg.se (Modeblogg, mycket inspiration) 
http://www.juliahofsweden.blogg.se (Grymt stark 13 årig tjej, förlorat mamma pappa och syster)
http://www.baarafannys.blogg.se (Vardag, lite blandat)
http://www.spaarkles.blogg.se (Vardag, väldigt olika saker)
http://www.jessies.beldo.se (Grymma foton, mode, vardag)

Alla dessa är skit bra så kolla in!

Appar, android:

MyTubo- nästan precis som instagram fast för android
Shazam- Lyssnar in musiken och berättar vilken låt det är+vem som gör den    
Skype- snacka, chatta mm
Picasa tool pro- Har inte testat, men har hört att den ska va bra. Ladda upp många bilder i album, ta kort och redigera

Musik:
Paradise- Coldplay
Svalkar vinden- Den svenska björnstammen
Äckligt- Ansiktet
Ass back home- Gym class heroes
Wild ones- Flo Rida

Övrigt:
Solo-tidning
Mot halsont- Drick varm mjölk med honung i- fick tipset förut, det blev bättre redan första kvällen!
Tejpa med papperstejp på kanterna när du målar naglarna/fransk manikyr, jätteskönt att slippa anstränga sig så mkt.


Ja, här vart det lite tips :)

Puss /Blondie


Matte, no, I LOVE YOU GUYS!

Eller inte... Fy, värsta dagen ju! Fast det var lättare än vanligt, vi höll bara på att göra en prototyp av kartong hela dan ;) Va iväg med Maja och Julie och köpte lite stuff till Träbollen, SÅ GRYMT det kommer bli! :D 1-7 imorn på  natten, sen match 10 på morgonen på innebandyn! Dööd -.- Innebandy nu! Måste dra, hörs alla fina!


Haha idaag :)

 
 

Sheeet många bilder nu! Aja puuuuuussspåer

Köpt till Träbollen

Är redan as taggad till cupen, kommer blir så grymt kul!!
Brooownie

Taggad!

Hello! Är sjukt taggad till träning just nu :D Ska iväg ikväll efter läxor (HATAR), vet inte men innan kanske jag ska på gudsstjänt, boooring när man är själv... HHAHAHA asså förra gången var galet rolig, prästen stog och läste och så kom en skitstor fluga och satte sig i hans ansikte och kröp nästan in i munnen och näsan, alla skrattade men han fattade inte åt vad och såg helt bortkommen ut stackarn.. ;)


Haaaat åt läxor...

Bilder från kick-offen:

 




Haha ful, fulare, fulast, men men att ha en blogg betyder att bjuda på sig själv, eller hur?



 


mums :P



Puss / Moa 


RSS 2.0