Å ja bah hänger lixzom

Hola amigos! Igår på kvällen for, gud vilket norrlänningsord, vi till turkiet-gänget för att umgås lite. Jag och de andra kidsen spelade fifa och blev rätt så insatta haha, spelade mot Viktor och den matchen såg ut som jag vet inte vad. Ingen av oss är supererfarna inom fifa tvspel men jag förlorade på straffar och blev småsur. Lite senare följde jag med Viktor och Simon ut på byn (nöjd nu Maja??) och var azztuffa. Vi promenerade och träffade nån vid macken och köpte korv, nästan lika stor nördstämpel som dom som hänger vid statoil på ekerövarnas ö hemma. Nästan, bara nästan.
 
Sen gick vi hem och drog ut de andra på en innebandymatch knattar mot jättar. Som vanligt vart (också norrlänningsord, vart är världen påväg?) jag extremt insatt och knuffade ner alla småttingar i snödrivan och sköt Simon i huvudet med en snöboll vilket slutade med att jag låg i snön och blev attackerad av 8 agressiva pojkar. Idag vaknade jag tidigt och åkte tillbaka till våran stora grupp och tävlade familjevis. Dock spendderades den mesta tiden med att bli dränkt och dränka de andra i snön.
 
Nu hänger ja ba runt hos mormor lixzzom och äter bullar och ska snart göra mig iordning för kvällen. Dissade just Simon och Viktor för att vara hemma med bullarna när dom drar och gymmar och är duktiga, orkar inte träna på nyår, vem gör det liksom? Det här är tjockandets dag of the year. Efter julen.
 
Saknar inte stockholm så mycket, bara alla mina underbara kvinnor där hemma.
 
Hare gött och enjoy mitt feta inlägg!

Fjunhår, sockerbitar och utnyttjande

Inte orkat sitta med mobilen nästan någonting här därav no blogging. Tänkte bara säga att jag lever och dela med mig en bild av min underbara kusin som heter Hulda. Världens tjurigaste, envisaste lilla tjej på hela jorden men ändå en liten sockerbit. Man måste älska henne.

Hon ber om att få hålla på med mitt hår hela tiden, men vill aldrig att nån ska hålla på med hennes. Vilken dröm! Dessutom är hon också extra besatt i mitt hår haha vilket jag utnyttjar ganska mycket. Hon fick testa mitt hår på hennes korta fjunhår och ovan är resultatet, såååå gullig! Tänkte gå och äta nu, standard här uppe. Sen hoppas jag att alla får en toppen nyår om jag inte uppdaterar innan!

pussssss

Världens tråkigaste människa är Anton

Tjabba tjena folket! Tänkte bara ta och meddela att det är min födelsedag idag. Herregud, jag har nog aldrig brytt mig mindre om den än i år. När jag var liten kunde jag knappt sova kvällen innan för att jag var så förhoppningsfull och glad, nu blev jag påmind av mamma med ett "grattis älskling" och jag fattade att det var den 27:e. Min dag har varit som de flesta andra. Såklart underbart att vara här och träffa kusinerna och morbror och Maria och alla saknade. Åt en mysfrukost, sedan gjorde jag iordning mig och åkte in till stan och shoppade lite smått. Bland annat vart det två småpresenter till en "julklappslek" som vi tänkte köra ikväll, alla har köpt 2 30-kronorsjulklappar och så tävlar man mot varandra i nått kortspel eller så och varje vinst får man ett paket. Alltså kan det sluta med att någon har 6 paket och någon annan inget alls. Det sistnämnda skulle vara så typiskt mig. Snart ska vi fixa potatisgratäng, kött, vitlökssmör, sallad osv, äta, sen chokladtårta med vit choklad på till efterrätt, lite presenter till miiiig mohahaha och sen bada jacuzzi. Najs dag ändå. Jag fortsätter mitt oändliga inlägg med att berätta att vi drar vidare till mormor imorrn och planerar nyår, träffar kompisar och äter massvis av hennes kakor och godis. Går alltid upp minst 3 hekto efter att ha varit där- och jag som sa att jag skulle vara nyttig under jullovet? Nu måste jag återgå till Anton som behöver hjälp att äta upp sina skumtomtar. Förresten, ni som är kvar hemma utan mig och har det kul, ha det inte fööör kul. Nu MÅSTE jag gå. Bajbaj
Det enda jag fick med av världens tråkigaste på bild var hans hand. woop.

Man kan ju inte klaga

Bästa frukosten på år och dar. Röd Grape och apelsinjuice, gröt, bacon, ägg, osatfralla och baguetter, yoghurt, grönsaker, choklad, bulle, nutella, tropiska frukter, roatbröd, kakor, massvis med ost och tillbehör. Nu måste jag fortsätta äta.










Mumma

Jag smakar en av mina julklappar och packar resten av dagen innan vi drar.



Snart ska jag gå och sova

Jag ska dela säng med mina plutteluttisar, Sigge och hans grannkompis som ska sova över hos honom i ett par dar. Självklart delar vi säng och täcke, och jag brukar aldrig rulla på Sigge så en extrahund ska man nog kunna klämma in.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum.




Om du är en av den här bloggens väldigt få, näst intill icke-existerande trogna läsare, ser du att kepsen på bilden är en av de kepsar som jag har gjort inlägg om för länge sen och som nu är i min ägo tack vare bästaste föräldrarna.


GOD JUL

tjabba tjena! Slänger in ett snabbt inlägg och meddelar att min dag har varit underbar precis som de flesta andra jular hos farmor och farfar. Körde på lite punkigare stil istället för min klänning och sotade ögonen. Snart är maten klar, mums! Jag måste återvända till min kåmpis ferdinand nu så jaaa. Puss på er alla





förlåt för tusen egobilder...

Massa julgrejer

Idag har jag bara gjort massa mysiga julgrejer. Promenerat, fixat lite med julklappar, tagit massa timmar till att välja ut 90 foton att framkalla på fujidirekt, kollat igenom massa gamla kort på farmor och hennes familj. Nu avslutar jag dagen med presentinslagning, thaimat, fika och rim. Gotta love julen!


Hoppas alla har en uuuuunderbar jul imorgon! Jag ska vara helt utan mobil så ingen uppdatering såklart. På tisdag kanske bloggning men då går dagen åt åt att packa och tvätta till Arvidsjaur och Skellefteå och hela natten/onsdags förmiddagen åker vi bil. Hahah ja fett intressant. Pusss

Jag & min underbara vän

Hittade de här gamla bilderna på mig och Simone när vi var uppe på taket för några år sen och min kameralins inte ville gå upp när vi startade den. Jag kommer ihåg precis haha. Älskar dig din mupp och kommer alltid att göra ♥

Fullt liv- av skola och träningar

Det luktar nybakat i hela huset, älskar det. Jag passar på att fira min nyblivna ledighet med vampire diares och suckar ännu en gång över mitt icke-händelsefulla liv. Nångång ska jag tamigtusan bli perfekt nöjd över mitt liv. Kanske inte världens mest fullproppade liv men jag gör ändå allt som jag älskar att göra och trivs ändå ganska bra med det. Woop woop, peppinlägg asså! Hittade just den här fotobloggen, värsta mysiga bilder och extremt talangfull fotograf! http://fotobex.blogg.se/
Längtar till Skellefteå och Arvidsjur, nyår och jul och att träffa mina saknade bröder och systrar som jag inte har sett sen flera månder tillbaka. Puss

Snart är det jul igen

Jag åker iväg till farmor och farfar och spenderar dagen där. Vi ska klä granen, baka och annat mysigt och jag får träffa min favvo-hund igen. Har saknat min lilla Sigge. Hörs under dagen pusssssss på alla

Berättelsen om Pi

Tjabba vi är kola och är inne i staden och ska se på bioooo mys. Hejdå.


Maja spårade med alkoholfri glögg som förfest!




Jag älskar er så jävla mycket

Förrut har jag trott att jag skulle tycka det var skönt att byta klass. Nu blir jag deprimerad av bara tanken. Jag älskar er klass 9a trälvista skola, tack för en superbra vecka och världens bästa musikal någonsin. Vill inte att det ska va över. Kanske är lite väl övertrött nu också men i alla fall. Taaack.

Gick till skolan idag och var inte ett dugg nervös, övade mig igenom dagen tillsammans med mina wonderful vänner och åt på pizzerian, hängde loss i erskin liksom. Fekke. Skrattade mycket och nervösiteten kom, showtime kom, allt blev bäst och alla på bra humör. Kommer sova bättre än på länge inatt. Orkade verkligen inte fixa till ett läsvärt intressant inlägg nu.












puss











Hejsan mina små frön, jag är fett med skön

Jag vet att rubriken rimmar gryyymt. Musikaldagen var ialla fall awsbrå och danserna sitter väldigt bra numera. Kanske inte kommer bli värdelöst i alla fall? På torsdag och fredag smäller det och ridåerna går upp så att den jublande publiken kommer skåda oss fabulösa skådisar. Det kommer bli något utöver det vanliga.

O maj gad jag borde börja jobba med reklam och sånt?

Fick tacka nej till vällingby pga mitt jobbiga shopping begär som aldrig tar slut och mest för träningen ikväll som tar upp i princip 4,5 timmar med restid. Jag kommer få åka dit helt själv, på senaste tiden har jag vant mig vid Perrys sällskap men hon har ett lite mer varierat liv än mig så jag får sitta och... Typ... Filosofera eller nått. Tänka på ett och annat.

Japp, långt inlägg för att prata om ingenting. Vi hörs.











Begär nummer 1: lussebullar och julmust

Dagen spenderades på skolan med Annie med fixande av biljetter, program och annat smått och gott inför musikalen. Åkte sen till erskin och va där i typ 30 onödiga minuter.
puss

Ja, det bara snurrar

Jag är glad att jag fick träffa honom men jag vet inte om jag vill tycka om honom så mycket längre eftersom att jag vet att han aldrig kommer tycka om mig på samma sätt som jag gillar honom. Jag blir bara deprimerad nu så ska fortsätta mitt nedstämda humör med majsen och prata och spela digimon. Ha en bra söndag

Jag och Julia

ska åka till järfälla nu. Jag vet inte hur det kommer sluta faktiskt, vi båda är lite borta gällande sånt där och kommer säkert tappa bort oss innan vi är framme. Jag känner att mitt lokalsinne har utvidgat sina gränser lite faktiskt eftersom att jag ALDRIG skulle utsätta mig själv för en såhär komplicerad rutt för några månader sen haha.



Kista galleriaaa

Imorse spontanåkte, herregud vad töntigt det där lät, jag och mamma till kista. Eller okej jag vaknade 11 och vi åkte 13 så kanske inte på morgonen. Jag har gått runt i mina klackade nitskor så fötterna värker hhaha jag önskar att jag var vanare vid det. Har köpt ganska mycket för att vara jag och har bara betalt lite själv hehe, kan visa senare. Nu ska jag och mamma gå och fika litt innan vi åker hem och äter middag.

puss






Ja jag är kär

¨
Jag borde ha omprioriterat min önskelista lite! Dock lite fel tid att köpa linnen haha.

The boys are black

Gällande träningen igår... Helt seriöst. Det var typ den underbaraste träningen jag varit på på flera månader det var så satans kul. Hela the feeling var liksom awsome. Dessa träningar gör att jag vill ha ett 3 timmaspass varje dag, längtar till nästa torsdag. Sen försvann det roliga för vi hade ju musikaldag idag och blev praktiskt taget utskällda av lärarna för att vi inte ansträngde oss ordentligt. Kul. Nu ska ja återgå till mitt händelserika liv och kolla på vampire diaries, sen ut i snön och leeeeeka massa lekar med Majsan och ikväll ska jag mysa med brurbubrubrudsen.









En sockerbagare

Julbak och julmusik innan träning

Gamla minnen

Jag börjar nästan gråta av alla minnen när jag kollar tillbaka på alla bilder. Vissa stunder som man aldrig kommer få uppleva igen och personer man aldrig kommer komma så nära som man en gång var.

Jag SKA öka chansen

Tänkte skriva det som Maja redan skrivit, håller med henne 100%. Man tror att livet återkommer när man inte har plugg men egentligen känner man sig bara ännu mer deprimerad eftersom att man vet att man är ledig men inte har något att göra. Fast jusste, jag har visst nått att göra kom jag på. Jag har ett löfte till mig själv att träna teknik varje dag, dribbla, lyfta bollen, kunna kontrollera klubban bättre. Det kommer hjälpa mig att komma in på NIU på Solna, öka chansen från 0,0001 till 0,001. Alltid något. Min dator är fortfarande awsome för er som undrar, lovvvvvvve it!

Hej mitt liv kom just tillbaka

Fy vad skönt att de snart är jul och alla prov är avklarade! Moa och jag snackade förut om att man får livet tillbaka när man inte har några läxor att göra.. Men de vi ändå gör när vi kommer hem, är att äta mat och sitta fram för datorn. Så ja de är just de jag har gjort idag, för att fira att vi inte kommer ha någo mer läxor denna fin fina termin. De är väll ett stort bevis på att mitt liv 'är sjukt händelserikt..
 
Avslutar väll de här flummiga inlägg med några as tuffa biiilder från nobel (modell varning!!)

12/12-12

Behöver man säga någo mer.. Ett oförglömlig stund för mig! Detta ska jag berätta för mina framtida barn barn!!!
 

Maj nju compjuter

 
Åh jag är glad! Mamma ringde  mig idag och överraskade mig med "hörru jag står här och har hittat en superfin dator och du behöver ju en ganska snart så  ska jag ta den?". Så jag ba "nej jag vill inte ha en". Näääää jag skoja, hoho hon köpte den så nu sitter jag här och är fett hightec med min nya bebis. Den gamla sög i jämförelse. Den här  är grym! Såklart ingen mac för dom som undrar, jag fattar knappt hur man sätter på en sån.
Fett söt och allt efter träning, regn snö och ha halkat och slagit armen där man stiger på i bussen.
Godnatt!

Man ba tja

jag har paniiiik över soskiten med geografin! Kan inte alls allt man ska kunna... Men ska ändå träna idag såklart. Ingen mer uppdatering alltså.








"Hästmänniskor"- bara acceptera att ni rider på en vattenmelon.

Jag vet att jag redan sagt godnatt men det här är bara för roligt för att missas.



Bara för att jag själv inte har någon blogg.

Jag har lite abstinens efter blogg haha, men jag pallante göra en ny blogg eftersom jag har haft typ 189283 stycken känns det som. Jag tröttnar ändå på bloggen efter en vecka haha. Idag var det ju nobel som moa redan har bloggat om. Efter partyt i skolan så åkte jag in till mormor och morfar för att lämna julblommor, sen mötte jag upp mamma så åkte vi hem tillsammans. Nu sitter jag och pluggar lite SO som suger anus. Aja nu ska jag sova litt, har typ sömnbrist nu för tiden..

Godnatt

det säger jag med en otroligt vacker bild på mig från när vi var i paradiset. På ett hotell i Frankrike som var hur satans lyxigt som helst och där det 2 kilometer stora hotellområdet var uppbyggt som en fransk turistby med glassbarer, flera stycken öppna pooler med utsikt över byn och havet, marknader på kvällarna, resturanger, konstgräsplan och massa mer. Jag bara smälter när jag tänker på det..! LÄngtar obeskrivligt efter nästa utlandsresa, kanske blir till asien. Nä nu ska jag sova och avsluta detta torra inlägg. Sov sött allesammans!





Tja jag måste tillbaka till skolan...

Nobeldagen var som den brukar vara antar jag- ganska pinsam, lite skön, lärare som desperat försöker få elever att dansa genom att dansa själva, pris för olika ämnen, däremot äckligare mat än i vanliga fall.







TJO ORROOOOZ

 
 

Dec. 09, 2012


Bussen går om 10 minuter nu

Som rubriken säger, jag måste gå nu. SÅ JÄVLA TAGGAD!

Vaknade mitt på dagen

 
bara för att jag är ett sånt buzzfrö! Jag blir så jäkla påverkad bara av att vara uppe till typ 1-halv 2. Det slutar alltid med att jag vaknar typ 11 eller nått och missar hela dagen. Nu ska jag taggellitagga inför match och prova min nobeloutfit som är awwwwsume! Och förresten kan jag lägga upp lite bilder på vad jag köpte som Fanny tvingade mig göra i förra inlägget idag, kanske senare. Eller inte alls. Vet inte.
Från the arkivv
Puss

Det blir lite lättare att andas.

Jag uppskattar att ni försöker säga förlåt men ni skulla aldrig gjort så från första början, inte mot mig och verkligen inte mot dom betyder mest för mig, mina vänner.
Tumblr_meolags9h81r1e9xro1_400_large
Favim.com-23103_large
Tumblr_meooe149qc1rxlrkro1_500_large
just kinda' philosophing.

Bara för att ni är så sjukt dåliga.

Nu är det så att Moa och Maja är sämst på att blogga, så jag kör på en liten pinit bloggrejp. (KUL VA?!) 
 
Jag heter iaf Fanny, ni kanske vet vem jag är vid det här laget om ni är en trogen läsare? Lål, nej men nu ska jag komma igång med detta inlägg. 
Idag så har jag (och moa och maja) gått i skolan som vanligt och hade inga intressanta lektioner för den delen heller.. Efter skolan så åkte vi, de tre muskitörerna in till staden för att shoppa tills vi droppar. För min och Majas del gick det sådär, medan Moa gick all in. Hoppas att hon lägger upp bilder på det hon köpteee. Vi satte oss även på espresso house vid NK ni vet, och fika ett bra tag. Moa kunde dock inte äta nått utom en chokladmuffins som hon köpte (även fast hon hatar chokladmuffins) och slände typ 2 tredje delar hahahah lål. 

Fyfan vilket tort inlägg, ni måste tro att jag är en torr jävel utan humor.. Då tror ni rätt! Peace out bitchääääs!! 
 
 

Låtar jag nördar

Jag har INGET att göra nu. Var längesen jag kände att jag kunde göra precis vad jag vill utan att behöva tänka på läxor och massa skit. Så det är vad jag  ska göra nu, göra bara inget! Kanske sitta nere vid köksbordet och titta ut och lyssna på muuuusic. Det är faktiskt ganska skönt.
 
Tack Simpan för att du påminde mig om en låt som jag glömt bort fanns, den äger.
 
 
Puss

Otroligt nöjd över mig själv

 
Har färdigställt hela svenskan och det man skulle gjort i NO vilket resulterar i att jag ler som ett fån på mitt rum. Kanske ska fira litte smått med choklad och pepparkakor hehe... Även om jag kanske inte har nått att fira varje kväll men jag äter det alltid ändå löl, bara att det känns välförtjänt när man har varit duktig med läxan.
Fett randomig bild pga brist!
Vad gör du uppe och läser om mitt tråkiga pluggliv såhär dags? Gå genast och sov.
Puss

Bästa någonsin.

Har aldrig mött skönare människor någonsin, kan vi inte ha reunion snart bitches? woop wöööp!! 

Vad jag ska ge i julklapp

I samma stund som jag skrev klart den där rubriken kom jag på att jag hade varit ganska dum om jag hade skrivit om det eftersom att de flesta jag ska ge saker till läser min blogg. Icke sa nicke, så tur hade ni inte. För alla som ville veta pluggade jag nyss ännu mer och åt bulle och drack mjölk med snö utanför fönstret. Kanske är det inte så dumt med vinter i alla fall... Är faktiskt både glad och bättre i halsen just nu så kanske blir skola imorrn ändå! Wohoo! Måste vara första gången på länge jag är glad över att gå till skolan.
 
Love ya brudzz.
Puss
 
 
 

Just nu typ...

Har pluggat hela dan och är snart klar med den argumenterande texten. Duktig jag kände mig när jag skrev det här hihi! Sen har jag hittat julklappen till familjen också.

Annars är jag allmänt förbannad på några äckliga killar som tror att dom är så jävla coola hela tiden. Bara gå och dö. Man säger fan inte sånt och håller på som ni gör.

Lite humörsvängigt inlägg kanske...



Min önskelista

 
Tro inte att jag är värsta bortskämda ungen nu... Jag kommer absolut inte få allt, men när jag väl börjar önska mig saker kommer det bara mer och mer haha. Egentligen hade jag tänkt att bara önska mig en weekend nånstans eller så, men det var omöjligt. Jag ska ´bara va hemma idag så det kommer mer senare trorjaaaa.
 
Fet intresant dag jag komer ha idag fresten, komer bah va hema och se på tv typ. och pluga.
Kissseessss  ♥

Nu är jag och min förkylning hemma igen

Nu är vi hemma! Jag är supernöjd med cupen. Dels för att våra lag kom bra överens och vi hade kul men också fotbollsmässigt. Dock  ville jag bara sjunka genom jorden när jag blev satt i mål men det är ju inte så konstigt egentligen... Berättar mer sen, just nu vill jag bara ta hand om min hals med te och se på vampire diaries haha så jag återgår väl till det. Och jag addar pepparkakor till det också. Pussssssssususus
PS jag ska plugga också så jag är inte BARA fet DS

RSS 2.0